Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kocyk na skuter

Featured Replies

Napisano

> Korzystał ktoś z czegoś takiego: np.

> http://sklep.scigacz.pl/koc-skuter-model-fast-uniwersalny-p-21447.html?cPath=36_1721_1723

> Daje radę czy lepiej jakieś specjalne spodnie etc?

kupowałem w moto-koce dedytkowany do mojej Vespy i działa rewelacyjnie

pasuje idealnie, nic nie wieje, zaczyna falować dopiero powyżej 90km/h, ale przy 5st i tak szybciej nie jeżdżę

jest na grubym futrze, można jeździć w najgorszą ulewę i muty i spodnie masz suchutkie

najważniejsze aby dobrze dobrać kształt koca do skutera ok.gif

miałem jeszcze kupić takie śmieszne mufki na ręce... ale jakoś nie miałem do nich przekoanania

Napisano

> http://sklep.scigacz.pl/koc-skuter-model-fast-uniwersalny-p-21447.html?cPath=36_1721_1723

Widze, że koledze tez też trochę zimno się zrobiło cool.gif

Kolega sobie kupił dedykowany do kymco City i bardzo sobie chwali. Szczególnie że czasem dzieciaka wozi do przedszkola (z przodu). Poza tym jeszcze szybkę dokupił.

A mi w nogi nie jest zimno specjalnie. Najgorzej to ręce - pomimo porządnych rękawic. Może coś ktoś poleci w tym temacie?

Napisano

Najgorzej to ręce - pomimo porządnych rękawic. Może coś ktoś

> poleci w tym temacie?

Jedynie handbary. Może nie będzie to pięknie wyglądać, ale na pewno osłonią od zimnego wiatru. Idealne jest połączenie handbarów z grzanymi manetkami:)

Napisano
  • Autor

> Widze, że koledze tez też trochę zimno się zrobiło

> Kolega sobie kupił dedykowany do kymco City i bardzo sobie chwali. Szczególnie że czasem dzieciaka

> wozi do przedszkola (z przodu). Poza tym jeszcze szybkę dokupił.

Do mojego nie ma dedykowanych passed_out.gif

> A mi w nogi nie jest zimno specjalnie. Najgorzej to ręce - pomimo porządnych rękawic. Może coś ktoś

> poleci w tym temacie?

Na ręcę zakładam to : http://4bikes.pl/mufki-na-kierownice-p-6251.html

Napisano
  • Autor

> OOO.. sensowna cena. też muszę takie założyć na teraz. bez problemu daje się to założyć?

Nie wiem paczka jeszcze nie przyszła smile.gif

Napisano

> Nie wiem paczka jeszcze nie przyszła

Daj znać kiedy przyjdzie i czy daje radę...

Bo niestety złapałem bakcyla i teraz jestem niepocieszony gdy nie mogę jechać skutem. Wiec jak długo jest sucho, to nie chce mi się w korkach stać...

Napisano
  • Autor

> Daj znać kiedy przyjdzie i czy daje radę...

> Bo niestety złapałem bakcyla i teraz jestem niepocieszony gdy nie mogę jechać skutem. Wiec jak

> długo jest sucho, to nie chce mi się w korkach stać...

Doszło, generalnie są duże możliwości dopasowania aczkolwiek nie wygląda to do końca estetycznie. W środku temperatura otoczenia, nic nie podwiewa wg mnie warto. Jak chcesz zobaczyć zdjęcia to daj @

Napisano

> Doszło, generalnie są duże możliwości dopasowania aczkolwiek nie wygląda to do końca estetycznie. W

> środku temperatura otoczenia, nic nie podwiewa wg mnie warto. Jak chcesz zobaczyć zdjęcia to

> daj @

Ja poproszę na @ z profilu

Napisano

> Najgorzej to ręce - pomimo porządnych rękawic. Może coś ktoś

> Jedynie handbary. Może nie będzie to pięknie wyglądać, ale na pewno osłonią od zimnego wiatru.

> Idealne jest połączenie handbarów z grzanymi manetkami:)

Handbary całkiem nie pasują wyglądem do reszty ale podgrzewane manetki to zimą REWELACJA!

Przy takich manetkach nie są już potrzebne handbary, sprawdziłem to wilokrotnie na sobie!

Napisano

> Doszło, generalnie są duże możliwości dopasowania aczkolwiek nie wygląda to do końca estetycznie. W

> środku temperatura otoczenia, nic nie podwiewa wg mnie warto. Jak chcesz zobaczyć zdjęcia to

> daj @

Chętnie zobaczę. Mail w profilu. mam wątpliwości, bo u mnie praktycznie cała kierownica jest zabudowana - manetki dochodza do obudowy, a klamki praktycznie pod nią wchodzą.

Jak na obrazku

Napisano
  • Autor

Jak możecie to wrzućcie te zdjęcia tutaj dla potomnych ja w robocie nie mogę dodawać załączników (proxy).

• 2 tygodnie później...
Napisano

Trza się cywilizować. Po Paryżu dużego tego jeździ (byłem 2 tyg temu) kiedy było +15C. Mufki na na ręce też mają i bez obciachu pomykają.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.