Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marco Simoncelli

Featured Replies

Napisano

Oglądałem wyścig. Szok. Tydzień temu na pudle a dzisiaj...Szkoda chłopaka.

Napisano

Szkoda go, nie fortunnie nie mieli gdzie uciekać, żeby nie wpaść na Niego.

swieca.gif

Napisano

Po raz kolejny oglądając moje ulubione spoty (motorsporty) jestem świadkiem wypadku śmiertelnego na torze crazy.gif. Bardzo lubiłem styl Marco...

swieca.gif

Napisano

> Po raz kolejny oglądając moje ulubione spoty (motorsporty) jestem świadkiem wypadku śmiertelnego na

> torze . Bardzo lubiłem styl Marco...

Kuffa , byl nastepca Valentino ... zal

Napisano

> Kuffa , byl nastepca Valentino ... zal

.... i pech chciał, że Valentino brał udział w tym wypadku :/

Napisano
swieca.gif
Napisano

swieca.gif

naprawdę zdolny chłopak. był już szósty w generalce.. jak się to oglądało, to mega niefart - prosto pod koła Edwardsa i Rossiego.. frown.gif

Napisano

> 1987-2011

Oglądałem jak zawsze - żal mi człowieka i chłopaków z toru...

Napisano

> 1987-2011

Szkoda chłopaka, ratował się z uślizgu, żeby dalej jechać w wyścigu i już nigdzie nie pojedzie. Może jakby odpuścił to by się skończyło na ślizgu po trawie. Jeszcze zanim podali, że nie żyje to rozmawialiśmy z żoną, że paskudnie pojechał twarzą po asfalcie i że zostaną blizny. crazy.gif

Napisano

Masakra, szkoda utalentowanego młodego sportowcy.

RIP Marco frown.gif

Napisano

> Szkoda chłopaka, ratował się z uślizgu, żeby dalej jechać w wyścigu i już nigdzie nie pojedzie.

> Może jakby odpuścił to by się skończyło na ślizgu po trawie. Jeszcze zanim podali, że nie żyje

> to rozmawialiśmy z żoną, że paskudnie pojechał twarzą po asfalcie i że zostaną blizny.

hmm... ratował się z poślizgu? mnie to wygląda że bezwładnie zwisa z motocykla zanim dochodzi do wypadku...

wygląda jakby był już nieprzytomny przed wypadkiem...

Napisano

> hmm... ratował się z poślizgu? mnie to wygląda że bezwładnie zwisa z motocykla zanim dochodzi do

> wypadku...

> wygląda jakby był już nieprzytomny przed wypadkiem...

Widziałem obraz z kilku kamer, oglądałem wyścig na żywo i właśnie tak to wyglądało, co potwierdzili komentatorzy.

Napisano

> Widziałem obraz z kilku kamer, oglądałem wyścig na żywo i właśnie tak to wyglądało, co potwierdzili

> komentatorzy.

Ale On przedtem nie wydzwonił w nic? icon_rolleyes.gif

Czyli co - po prostu stracił przytomność? blush.gif

Napisano

> Ale On przedtem nie wydzwonił w nic?

> Czyli co - po prostu stracił przytomność?

Według mnie on nie stracił przytomości. Dostał uślizgu motocykl zaczoł mu uciekać w lewo (widać to dobrze na powtórce z kamery zawodnika za nim), on jednak zamiast odpuścić i poleciec w lewo na trawke i żwir, chciał utrzymać motocykl. Motocykl faktycznie złapał przyczepność jednak SIC nie był w stanie utrzymać się na nim prosto i bez kontorli nad motocyklem wjechał na prawą stronę przed dwóch zawodników.

Napisano

> Według mnie on nie stracił przytomości. Dostał uślizgu motocykl zaczoł mu uciekać w lewo (widać to

> dobrze na powtórce z kamery zawodnika za nim), on jednak zamiast odpuścić i poleciec w lewo na

> trawke i żwir, chciał utrzymać motocykl. Motocykl faktycznie złapał przyczepność jednak SIC

> nie był w stanie utrzymać się na nim prosto i bez kontorli nad motocyklem wjechał na prawą

> stronę przed dwóch zawodników.

Dokładnie też tak to odebrałem

Napisano

> klik

> Ktoś się wybiera?

jak sie wyrobie czasowo to bede

Napisano

> Według mnie on nie stracił przytomości. Dostał uślizgu motocykl zaczoł mu uciekać w lewo (widać to

> dobrze na powtórce z kamery zawodnika za nim), on jednak zamiast odpuścić i poleciec w lewo na

> trawke i żwir, chciał utrzymać motocykl. Motocykl faktycznie złapał przyczepność jednak SIC

> nie był w stanie utrzymać się na nim prosto i bez kontorli nad motocyklem wjechał na prawą

> stronę przed dwóch zawodników.

Masz rację! ok.gif

Nie widziałem tego ujęcia z tylu.

Tu dobrze widać.

Napisano

> klik

> Ktoś się wybiera?

Ja obowiązkowo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.