Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chyna zakończyłem wczoraj sezon

Featured Replies

Napisano

jazda do pracy i po mieście i wieczorne wracanie nie było już fajne, mimo ubrania moto no.gif do wiosny 20.GIF

Napisano

Nie trać nadziei - podobno weekend ma być znowu cieplejszy. W sumie to na dzisiaj zapowiadają 14*C (u nas), choć rano było tylko 3* - brrr.

Napisano

> jazda do pracy i po mieście i wieczorne wracanie nie było już fajne, mimo ubrania moto do wiosny

dopóki z ziemi nie zrobi sie beton sezon w pełni fly.gif

temperatura ma znaczenie przez pierwsze 5 minut potem jest gorąco zlosnik.gif

Napisano

> jazda do pracy i po mieście i wieczorne wracanie nie było już fajne, mimo ubrania moto do wiosny

Bądź prawdziwym motocyklistą... 2 pary kalesonów, skarpety narciarskie pod kolana i gazety pod kurtkę załatwią sprawę ciepła w czasie jazdy.. biglaugh.gif .... późną jesienią i zimą.

Napisano

Póki asfalt czarny to niema co odpuszczać zlosnik.gif

Napisano

Ja też jż sezon zakończyłem, ale jak będzie się dało to w tym roku zaliczę paradę mikołajów

Napisano

> Ja też jż sezon zakończyłem, ale jak będzie się dało to w tym roku zaliczę paradę mikołajów

śmigasz na motomikołaje w Krakowie?

Napisano

> Póki asfalt czarny to niema co odpuszczać

no ja tam wolę asfalt suchy, wtedy może być i -15*C i jest OK, dlatego mój skuterek jest cały czas gotowy do wyjazdu: zatankowany pod korek, z naładowanym aku i sprawdzonym ciśnieniem w kołach biglaugh.gifwaytogo.gif

Napisano

> śmigasz na motomikołaje w Krakowie?

Raz byłem na takiej paradzie w Wadowicach. Do Krakowa mam Kawałek, więc żeby tam jechać to musiała by być idealna pogoda (suchy asfalt i max -5 stopni)

Napisano

> no ja tam wolę asfalt suchy, wtedy może być i -15*C i jest OK, dlatego mój skuterek jest cały czas

> gotowy do wyjazdu: zatankowany pod korek, z naładowanym aku i sprawdzonym ciśnieniem w kołach

Suchy jak najbardziej. Cały czas jeżdżę, ale gdy będzie mokro to odpuszczam. Temperatura otoczenia mnie nie zraża.

Napisano

> Bądź prawdziwym motocyklistą... 2 pary kalesonów, skarpety narciarskie pod kolana i gazety pod

> kurtkę załatwią sprawę ciepła w czasie jazdy.. .... późną jesienią i zimą.

Aż mi się przypomniała scena z JoeBar'a zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Bądź prawdziwym motocyklistą... 2 pary kalesonów, skarpety narciarskie pod kolana i gazety pod

> kurtkę załatwią sprawę ciepła w czasie jazdy.. .... późną jesienią i zimą.

do pracy trudno tak jeździć

Napisano

> do pracy trudno tak jeździć

Oj tam, 2 dni temu tak pojechałem na miasto. No może bez gazet. Przyznam że w paru budynkach było przyjemnie ciepło smile.gif

Napisano

Ja śmigam codziennie z prędkościami nieco powyżej skuterowych.

W dzień super, ale masz rację, wieczorem jest zimno.

Napisano

cienias zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.