Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kto nie ma kat.A niech się spieszy ...

Featured Replies

Napisano

> ... albo może nie bo i tak już za późno

> tutaj klik po szczegóły

> znając tempo prac naszych parlamentarzystów to pewnie żadnej poprawki nie zdążą wprowadzić

kurde jestem w połowie jazd może uda mi się zrobic wszystko grinser006.gif

a tak w ogóle, egzaminy sie odbywają w zimie? hmm.gif

Napisano

> kurde jestem w połowie jazd może uda mi się zrobic wszystko

> a tak w ogóle, egzaminy sie odbywają w zimie?

Nie, egzaminy koncza sie pozna jesienia. Jesli zobaczysz pierwsze opady sniegu to zapomnij o egzaminach w tym roku.

Napisano

> ... albo może nie bo i tak już za późno

> tutaj klik po szczegóły

> znając tempo prac naszych parlamentarzystów to pewnie żadnej poprawki nie zdążą wprowadzić

A ja się zastanawiam, na ile tu jest "lobbing" szkół jazdy.. W końcu sezon się kończy, o chętnych trochę trudno, to warto może warto zadziałać, żeby trochę chętnych zdobyć.

Nie za bardzo mam ochotę robić kurs zimą.. Więc najwyżej rok dłużej poczekam..

Napisano

> A ja się zastanawiam, na ile tu jest "lobbing" szkół jazdy.. W końcu sezon się kończy, o chętnych

> trochę trudno, to warto może warto zadziałać, żeby trochę chętnych zdobyć.

> Nie za bardzo mam ochotę robić kurs zimą.. Więc najwyżej rok dłużej poczekam..

Łukasz... z mojej obserwacji wynika, że Ośrodki Szkolenia Kierowców przeżywają teraz oblężenie.

Na egzamin kat. A w Warszawie (na Odlewniczej) czas oczekiwania jest ok. 4 tygodni.

Nie uważam, że jeszcze jeden powód do pozyskania Klientów jest im potrzebny - to oblężenie jest spowodowane zmianami w sposobie egzaminowania, które ma nastąpić właśnie od lutego.

Napisano

> Nie, egzaminy koncza sie pozna jesienia. Jesli zobaczysz pierwsze opady sniegu to zapomnij o

> egzaminach w tym roku.

No chyba, że śnieg stopnieje... i "jesień" będzie się utrzymywała przez dłuższy czas.

W zeszłym roku (albo dwa lata temu) znajomemu odwołali egzamin, bo spadł śnieg, a po 2 tygodniach znów go zaprosili, bo zima "miała przerwę"... zlosnik.gif

Napisano

> No chyba, że śnieg stopnieje... i "jesień" będzie się utrzymywała przez dłuższy czas.

> W zeszłym roku (albo dwa lata temu) znajomemu odwołali egzamin, bo spadł śnieg, a po 2 tygodniach

> znów go zaprosili, bo zima "miała przerwę"...

ja chyba w grudniu zdawalem

Napisano

> ja chyba w grudniu zdawalem

Nie ma śniegu - można zdawać smile.gif

Napisano

> Nie ma śniegu - można zdawać

Oprócz tego jest wymóg (przynajmniej dotyczy to WORD-u, w którym ja zdaję), że temperatura musi być również wyższa niż -5°C ok.gif

Napisano

> Oprócz tego jest wymóg (przynajmniej dotyczy to WORD-u, w którym ja zdaję), że temperatura musi być

> również wyższa niż -5°C

Łoj to gorzej...

Ja swojego czasu przeszperałem trochę stronę www warszawskiego wordu ale żadnej informacji nt. temat nie znalazłem niewiem.gif

Ale nie ma co się dziwić. Pewnie te instytucje, podobnie jak Wydziały Komunikacji, etc. rządzą się swoimi prawami i każdy z nich ma swój, wewnętrzny regulamin.

Właśnie Białostocki W.K. był tym jedynym w Polsce (w zeszłym roku), który podczas rejestracji samochodu z homologacją N1 (osobowa ciężarówka wink.gif ) WYMAGAŁ obu świadectw homologacji: osobowego i N1...

I nie było "zmiłuj się"... naczelnik KAZAŁ no to biedna Pani w okienku nie miała wyjścia - papierek musiała mieć...

Napisano

oby zlosnik.gif

Na razie walczę ze szkołą, bo chcą sezon zakończyć... oslabiony.gif

Zostało mi 6 godzin do rozpisania jeszcze... Teraz cała nadzieja w pogodzie zlosnik.gif

Napisano

> oby

> Na razie walczę ze szkołą, bo chcą sezon zakończyć...

> Zostało mi 6 godzin do rozpisania jeszcze... Teraz cała nadzieja w pogodzie

Dziś jest pięknie smile.gif

Napisano

> Dziś jest pięknie

zapełniłem wszystkie luki w grafiku do 20 listopada zlosnik.gif

póki co jeździłem zawsze jak padało albo jak było zimno rotfl.gif

• 1 miesiąc później...
Napisano

iii d... sick.gif

Dzisiaj miałem teorię i chciałem zapisać sie na praktykę, a tu taki zonk...

Quote:

2011-12-09 |EGZAMINY PRAKTYCZNE NA KAT. A WSTRZYMANE DO ODWOŁANIA

Ze względu na trudne warunki pogodowe, decyzją Dyrektora WORD Warszawa, realizacja egzaminów praktycznych na kat. A zostaje wstrzymana od dnia 9 grudnia 2011 r. do odwołania.

Podstawa prawna: (Dz.U. z 2005 r. Nr 108, poz. 908 z późn. zm. - par.30, pkt 7.1)

Osoby zapisane na egzamin teoretyczno-praktyczny informujemy, że odwołana jest jedynie część praktyczna egzaminu, a część teoretyczna odbędzie się w ustalonym terminie.

Informacja o przywróceniu realizacji egzaminów zostanie ogłoszona na stronie internetowej WORD Warszawa.

Napisano

> iii d...

> Dzisiaj miałem teorię i chciałem zapisać sie na praktykę, a tu taki zonk...

> Quote:

> 2011-12-09 |EGZAMINY PRAKTYCZNE NA KAT. A WSTRZYMANE DO ODWOŁANIA

> Ze względu na trudne warunki pogodowe, decyzją Dyrektora WORD Warszawa, realizacja egzaminów

> praktycznych na kat. A zostaje wstrzymana od dnia 9 grudnia 2011 r. do odwołania.

> Podstawa prawna: (Dz.U. z 2005 r. Nr 108, poz. 908 z późn. zm. - par.30, pkt 7.1)

> Osoby zapisane na egzamin teoretyczno-praktyczny informujemy, że odwołana jest jedynie część

> praktyczna egzaminu, a część teoretyczna odbędzie się w ustalonym terminie.

> Informacja o przywróceniu realizacji egzaminów zostanie ogłoszona na stronie internetowej WORD

> Warszawa.

No ale:

1. Wstrzymaniu ulega bieg przedawnienia egzaminu teoretycznego (6 m-cy)

2. Egzamin praktyczny i tak jest b/z

Więc z pktu widzenia zmian w sposobach egzaminowania masz to w tyle.

Napisano

> 2. Egzamin praktyczny i tak jest b/z

Z tego co wiem, to są zmiany w praktycznym. Dochodzą dwa manewry - slalom przy prędkości 30km/h i ominięcie przeszkody z wskazanej (przypadkowej) strony.

Napisano

> Z tego co wiem, to są zmiany w praktycznym. Dochodzą dwa manewry - slalom przy prędkości 30km/h i

> ominięcie przeszkody z wskazanej (przypadkowej) strony.

A to pierwsze słyszę.

Znaczy wiesz - na YBR-ce to std slalom da się @30 zrobić...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.