Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra H - warta tej ceny

Featured Replies

Napisano

> Znalazłem coś takiego. Czy auto jest warte tej ceny ?

Jezeli nie chcesz nowego i faktycznie bedzie igła to mozna kupic

- ale moim zdaniem powinno byc 2-3 tys taniej

W tej chwili mozna nową Astre III Enjoy kupic ponizej 50 tys

- dla niektorych grup zawodowych 48 koła

Napisano

> jakiś tekst

Ja za 2letnią Astrę 1.6 (rocznik 2006) w roku 2008 (trochę gorsze wyposażenie i słabszy silnik XEP zamiast XER) dałem właśnie 33500.

Auto nie miało żadnych przygód blacharsko-lakierniczych, potwierdzony przebieg i serwis tylko w ASO.

Tutaj gość chce 33500 tyś za 4 letni samochód - IMHO sporo za dużo.

Napisano

Weź pod uwagę że w październiku 2008 Euro kosztowało 3.6

Teraz jest 20% droższe. Wiekszość aut używanych jest u nas sprowadzana i przez drogie euro poszła w górę. Ceny aut polskich tylko do nich wyrównują wiec sprzedający może chcieć wiecej i na pewno wiecej dostanie bo jest mniejsza konkurencja taniego chłamu z zachodu.

Napisano

> Weź pod uwagę że w październiku 2008 Euro kosztowało 3.6

> Teraz jest 20% droższe. Wiekszość aut używanych jest u nas sprowadzana i przez drogie euro poszła w

> górę. Ceny aut polskich tylko do nich wyrównują wiec sprzedający może chcieć wiecej i na pewno

> wiecej dostanie bo jest mniejsza konkurencja taniego chłamu z zachodu.

Wszystko rozumiem, tylko, że wtedy nowa trójka była o ponad 10 tysięcy droższa niż teraz...

Napisano

> Wszystko rozumiem, tylko, że wtedy nowa trójka była o ponad 10 tysięcy droższa niż teraz...

Teraz jest tańsza bo to trójka a nie czwórka. Classic zawsze jest tańszy ale to nie o to chodzi. Od połowy roku rozglądam sie za autem które zastąpi moją starą Astrę i mam wrażenie że ceny aut używanych poszły w górę wraz z ceną euro. O ile rozumiem to w przypadku importu bo euro skoczyło o mniej wiecej 10% to ceny aut polskich po prostu sie do tego dostosowują.

Akurat w przypadku astry z powyższego ogłoszenia sprzedawca może chciec za dużo i jeśli tak jest to należy go sprowadzić na ziemię robiąc symulację ubezpieczenia AC na stronie mbanku i doliczyć do tego z 10% za bezwypadkowość i polski salon.

Napisano

> Akurat w przypadku astry z powyższego ogłoszenia sprzedawca może chciec za dużo i jeśli tak jest to

> należy go sprowadzić na ziemię robiąc symulację ubezpieczenia AC na stronie mbanku i doliczyć

> do tego z 10% za bezwypadkowość i polski salon.

Mam w domu taką Astrę - z tym, że nawet miesiąc młodszą. Właśnie ją ubezpieczałem i w PZU przyjęli standardową wartość samochodu na 29 tyś.

Jeżeli do tego doliczyć jeszcze coś za bezwypadkowość czy inne okoliczności to wyjść na to, że cena nie jest aż tak przesadzona.

Napisano

> jakiś tekst

Jak dla mnie za drogo... Ładnie opisane, z polotem ale nic poza tym. Za te pieniądze można wyciągnąć rok młodszą Aśkę H.

Napisano

"Od większości golasów jeżdżących po polskich drogach różni się m.in. tym, że posiada:"

wkurza mnie takie pisanie po co komu takie historyjki, sprzedaje to pisze co ma na wyposażeniu, jaką cenę chce i wypad.

Napisano

> "Od większości golasów jeżdżących po polskich drogach różni się m.in. tym, że posiada:"

> wkurza mnie takie pisanie po co komu takie historyjki, sprzedaje to pisze co ma na wyposażeniu,

> jaką cenę chce i wypad.

nie rozumiem Twojej irytacji :-D

lepsze to, niż ulubione słowa używane przez handlarzy: "igiełka", "nicniestukanicniepuka" itp.

Napisano

> nie rozumiem Twojej irytacji :-D

Dokładnie....

Mam prawie golasa AG i nie narzekam. W ogłoszeniu pisało 99,9% prawdy i auto było z komisu.

Napisano

> nie rozumiem Twojej irytacji :-D

> lepsze to, niż ulubione słowa używane przez handlarzy: "igiełka", "nicniestukanicniepuka" itp.

No tak w porównaniu z "igiełką" to nie ma co marudzić

Napisano

> jakiś tekst

IMHO za droga jak na silnik, rocznik i wyposażenie.

Gość ma endźoja, a opisuje go jakby Pana Boga za nogi chwycił - zawsze możesz go sprowadzić do parteru stwierdzeniem, że "nie ma halogenów".

Napisano

> "nie ma halogenów".

I welurowej tapicerki tylko zwykłą. Na plus jest dodatkowy alarm Amervox ProCan i zimówki nie 10 letnie tylko jak autor pisze paroletnie hehe.gif co daje mniej wiecej tysiaka do przodu. Myśle że auto jest do wyrwania za 31 tyś a jak jeszcze postoi to za 30 pójdzie.

Napisano

jesli wszystko z nia jest ok to warto sie potargowac i brac

Napisano

> Na plus jest dodatkowy alarm Amervox ProCan

Ten alarm to zlo crazy.gif wrogowi bym nie polecil icon_rolleyes.gif

Napisano

> Ten alarm to zlo wrogowi bym nie polecil

Może i tak. Mam SEO wiec sie nie wypowiadam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.