Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cylinderek hamulcowy Cifan czy Delphi który lepszy.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Mam pytanie odnośnie cylinderka hamulcowego.

Który będzie lepszy Cifam czy Delphi, może ktoś miał do czynienia z tymi firmami w hamulcach. Jest różnica czy obie firmy robią na jednakowym poziomie.

Dzięki za pomoc.

Pozdrawiam.

Napisano

> Witam.

> Mam pytanie odnośnie cylinderka hamulcowego.

> Który będzie lepszy Cifam czy Delphi, może ktoś miał do czynienia z tymi firmami w hamulcach. Jest

> różnica czy obie firmy robią na jednakowym poziomie.

> Dzięki za pomoc.

> Pozdrawiam.

Ja stawiam na Delphi. Akurat z tymi cylinderkami nigdy nie miałe problemu

Napisano

Cifam to nawet nie znam takiej firmy ale Delphi zakladalem w 2 autach i wszystko chodzilo jak trzeba po kilka lat takze smialo Polecam

Napisano

Setki cylinderków przewinęło się przez ręce, były i Delphi i Cifam. Nawet te najtańsze są podobnie wykonane do tych najdroższych. Bierz, który tańszy. Ja najwięcej montowałem LPR.

Napisano

> Cifam to nawet nie znam takiej firmy...

Zachęcam zatem do poznawania rynku części zamiennych smile.gif

Napisano

Zawsze mnie to bawi, ludzie sie naczytaja for, nasluchaja opini, przychodza i sa najmadrzejsi, przy pytaniu o marke wymieniamy 2-3 znane i okazuje sie ze klient zadnej nie zna, ale on slyszal ze Brembo czy Ate jest git i takie to by kupil....

Napisano

na żywo może to bawić, natomiast na forum, choćby tym, potrafi wkurzyć jak czytasz setki bzdur i ludzi, ktorzy je potwierdzają...

Napisano

wiem, ale dla swietego swojego spokoju poprostu tego nie komentuje, bawi mnie to zza monitora wink.gif

Poza tym, nie ukrywam ze Ty masz z tym wiekszy problem bo bezposrednio i b.blisko jestes zwiazany z jedna marka...

Napisano

> Poza tym, nie ukrywam ze Ty masz z tym wiekszy problem bo bezposrednio i b.blisko jestes zwiazany z

> jedna marka...

Problem jak problem, po prostu nieraz mnie aż skręca. Dobra, już nie rozwijam się bo powstanie OT smile.gif

Napisano

> Zawsze mnie to bawi, ludzie sie naczytaja for, nasluchaja opini, przychodza i sa najmadrzejsi, przy

> pytaniu o marke wymieniamy 2-3 znane i okazuje sie ze klient zadnej nie zna, ale on slyszal ze

> Brembo czy Ate jest git i takie to by kupil....

by kupili ale jak sie dowiaduja ze cena tego co wyczytali jest taka czy inna to i tak na koncu biora lpr czy cos tanszego smile.gif

a u nas na podkarpaciu tez nieznane sa za bardzo czesci cifam

Napisano

> Zachęcam zatem do poznawania rynku części zamiennych

no akurat ten rynek wolalbym znac jak najmniej :D

Ale niestety ta znajomosc jest nieunikniona

Napisano
  • Autor

Delphi zakladalem w 2 autach i wszystko chodzilo jak

> trzeba po kilka lat takze smialo Polecam

Dzięki wszystkim, kupiony Delphi.

Pozdro.

Napisano

> no akurat ten rynek wolalbym znac jak najmniej :D

> Ale niestety ta znajomosc jest nieunikniona

Dlaczego? Branża bardzo ciekawa

Napisano

Ja stosowałem kilka razy delphi(akurat takie mieli w sklepie, a wymienić było trzeba jak najszybciej) i nigdy z nie sprawiały problemów smile.gif

Napisano

> Delphi zakladalem w 2 autach i wszystko chodzilo jak

> Dzięki wszystkim, kupiony Delphi.

> Pozdro.

Cifam też dobra firma to jakiś odszczep metelli. Sam kupiłem taki cylinderek i leży w szufladzie zlosnik.gif

Napisano

> Zawsze mnie to bawi, ludzie sie naczytaja for, nasluchaja opini, przychodza i sa najmadrzejsi, przy

> pytaniu o marke wymieniamy 2-3 znane i okazuje sie ze klient zadnej nie zna, ale on slyszal ze

Najlepsza jazda jest jak Ci ze świata wirtualnego zaczynają wplatać się w życie realne zza lady... hehe.gifok.gif

Napisano

Nie wiem do czego pijesz, ale jesli jest to o czym mysle to przynajmniej na tym kaciku schowalbys swoje uprzedzenia co do mej osoby...

Napisano

> Nie wiem do czego pijesz, ale jesli jest to o czym mysle to przynajmniej na tym kaciku schowalbys

> swoje uprzedzenia co do mej osoby...

Myślenie odłóż na rano do pracy,świat się nie kręci niestety wokół Ciebie. ok.gif EOT.

Napisano

Chyba raczej normalne , że ktoś kto zupełnie nie interesuje się motoryzacją, zna jedynie nabardziej znane firmy: a jakieś Road Hausy, Remsy, Textary i inne badziewia są dla niego czarną magią ..

Napisano

> Chyba raczej normalne , że ktoś kto zupełnie nie interesuje się motoryzacją, zna jedynie nabardziej

> znane firmy: a jakieś Road Hausy, Remsy, Textary i inne badziewia są dla niego czarną magią ..

Jeżeli Twoim zdaniem wspomniane firmy, a szególnie Textar są badziewiem to błagam, omijaj takie tematy

Napisano

> Jeżeli Twoim zdaniem wspomniane firmy, a szególnie Textar są badziewiem to błagam, omijaj takie

> tematy

No z Textarem to pojechał. Nigdy nie było z tą firmą problemu. A zestaw tarcze i klocki uleczył hamulce w niejednym aucie. W swoich i w rodzinie zakładam tylko textara.

Napisano

Spoko, ale nie rozumiem po co sie rozwija, jesli sie nie zna to niech tego przynajmniej nie udaje...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.