Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

fajna gazeta o motocyklach

Featured Replies

Napisano

Cześć wszystkim!

Wymyślilismy z zonką, że zrobimy wujkowi prezent w postaci prenumeraty na jakieś fajne pismo o motocyklach. Gościu lubi dwa kółka, porusza się 20-letnim skuterem Hondy i ogólnie jest fajnym oldschoolowcem.

Czy możecie mi polecić jakieś fajne, wartościowe i uznane pisemko (miesięcznik, dwutygodnik) o tematyce moto. Ja znam tylko Motocykl, z reklam, ale nie wiem o nim nic więcej poza to, że istnieje.

Please, sprawa pilna.

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdro

Bartek

Napisano

> Cześć wszystkim!

> Wymyślilismy z zonką, że zrobimy wujkowi prezent w postaci prenumeraty na jakieś fajne pismo o

> motocyklach. Gościu lubi dwa kółka, porusza się 20-letnim skuterem Hondy i ogólnie jest fajnym

> oldschoolowcem.

> Czy możecie mi polecić jakieś fajne, wartościowe i uznane pisemko (miesięcznik, dwutygodnik) o

> tematyce moto. Ja znam tylko Motocykl, z reklam, ale nie wiem o nim nic więcej poza to, że

> istnieje.

> Please, sprawa pilna.

> Z góry dziękuję za pomoc.

> Pozdro

> Bartek

motocykl i swiat motocykli, kupuje oba i oba sa fajne

Napisano
  • Autor

> motocykl i swiat motocykli, kupuje oba i oba sa fajne

A jak byś mi miał polecić jeden z nich, to byłby to.....?

Pzdr

B

Napisano

> A jak byś mi miał polecić jeden z nich, to byłby to.....?

> Pzdr

> B

z tych dwóch wybrałbym motocykl smile.gif choć trzeba mieć świadomość że większość informacji w nim to przedruki frown.gif ale ma to swoje dobre strony

Napisano

> Cześć wszystkim!

> Wymyślilismy z zonką, że zrobimy wujkowi prezent w postaci prenumeraty na jakieś fajne pismo o

> motocyklach. Gościu lubi dwa kółka, porusza się 20-letnim skuterem Hondy i ogólnie jest fajnym

> oldschoolowcem.

> Czy możecie mi polecić jakieś fajne, wartościowe i uznane pisemko (miesięcznik, dwutygodnik) o

> tematyce moto. Ja znam tylko Motocykl, z reklam, ale nie wiem o nim nic więcej poza to, że

> istnieje.

> Please, sprawa pilna.

> Z góry dziękuję za pomoc.

> Pozdro

> Bartek

Ja bym wybral raczej cos o klasykach.

Trzeba odwiedzic Empik albo inny salon, pomacac i zdecydowac. ok.gif

Napisano
  • Autor

> Może lepiej coś w ten deseń?

Akurat ja wolę ClassicAuto bardziej, niż Automobilistę. A dla wujka chciałem coś stricte o motocyklach.

Pozdrawiam

Bartek

Napisano

> A dla wujka chciałem coś stricte o

> motocyklach.

Ja bym wybral Swiat Motocykli - moim zdaniem jest bardziej merytoryczny, bo Motocykl czasem trąci zbytnim wyluzowaniem autorów. W motocyklu tez, jakos te zdjęcia mi nie pasują - zbytnio artystyczne, nie ukazują danego motocykla w pełnej krasie grinser006.gif

Napisano

> Może "Motormania"?

Mało (prawie nic) o klasykach, ale pisemko polecam dla motomaniaków.

Napisano

> Mało (prawie nic) o klasykach, ale pisemko polecam dla motomaniaków.

nie podoba mi sie ze mocno skupiaja sie na krytyce innych pism... i duzo zdjec nie zwiazanych z moto, dla mnie zbyt luzackie podejscie do tematu... (moze stary juz jestem)

Napisano

> nie podoba mi sie ze mocno skupiaja sie na krytyce innych pism... i duzo zdjec nie zwiazanych z

> moto, dla mnie zbyt luzackie podejscie do tematu... (moze stary juz jestem)

Może i tak, ale to nie pismo dla miłośników klasyki

Napisano

Dirt Rider dla mnie to klasyka grinser006.gif

Napisano

Jak dla mnie to Motocykl jeśli tematyka ma być ogólna.

Ja akurat czytam Custom'a

Napisano

> Akurat ja wolę ClassicAuto bardziej, niż Automobilistę.

Rok temu pytałem tutaj o to samo zlosnik.gif

Dla testów kupiłem po jednym egzemplarzu (M oraz ŚM) i się przeraziłem oslabiony.gif

To już nie są te same czasopisma co kiedyś. Za dużo marketingu, za mało techniki icon_rolleyes.gif

Skończyło się na Automobiliście i jestem wniebowzięty zlosnik.gif Tylko, że ja lubię motoryzację bardziej z technicznego/historycznego punktu widzenia cfaniak.gif

Napisano

> Rok temu pytałem tutaj o to samo

> Dla testów kupiłem po jednym egzemplarzu (M oraz ŚM) i się przeraziłem

> To już nie są te same czasopisma co kiedyś. Za dużo marketingu, za mało techniki

Cóż, z początkowych lat wydawania mam kilka pełnych roczników. Gdzieś mniej więcej od czasu przejęcia przez Michnika - przestałem kupować. Kupa komercji i tyle. no.gif

Napisano

> Cóż, z początkowych lat wydawania mam kilka pełnych roczników. Gdzieś mniej więcej od czasu

> przejęcia przez Michnika - przestałem kupować. Kupa komercji i tyle.

Baaaardzo ładnie określił tzw dziennikarzy z tych pism Bogusław Cieślar (niegdyś dziennikarz, obecnie rzecznik FAP) - CHŁOPCY Z KOMIKSÓW :-)

To chyba wszystko tłumaczy...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.