Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Corolla do oceny

Featured Replies

Napisano

Witajcie

Wrzucam pod lupę taki egzemplarz toyka cfaniaczek.gifcfaniaczek.gifcoś niepokojącego może ktoś zauważy?

Da radę sprawdzic historię w ASO?

Napisano

> Witajcie

> Wrzucam pod lupę taki egzemplarz toyka coś niepokojącego może ktoś zauważy?

> Da radę sprawdzic historię w ASO?

Po kiego on te płaskie wycieraczki tam władował? Wieś tańczy i śpiewa.

Napisano

Niepokojąca jest tak wysoka cena za wymęczony kompakt z przeciętnym wyposażeniem! Nie wiem, czy te modele tak bardzo trzymają cenę, ale dwa znane mi zadbane bliźniacze egzemplarze nie są warte takich pieniędzy.

Napisano

drogo.

w tej cenie są sachody młodsze a większe gabarytem...

E12 z początku mialy jakieś wady fabryczne, doczytaj w necie co i jak wink.gif

Napisano

> drogo.

> w tej cenie są sachody młodsze a większe gabarytem...

> E12 z początku mialy jakieś wady fabryczne, doczytaj w necie co i jak

no i rdzewiejace tylne klapy (byla kampania)

Napisano

> Po kiego on te płaskie wycieraczki tam władował? Wieś tańczy i śpiewa.

Może dla Ciebie to wieś - dla mnie wygoda szczególnie od czasu gdy druty z wycieraczki szkieletowej porysowały mi szybę

Napisano

> no i rdzewiejace tylne klapy (byla kampania)

Mam z 2002 a rdzy nie widzę.

Napisano

> Witajcie

Jako użytkownik to powiem tak, sprawdź dokładnie jak działa sprzęgło i biegi bo bywają problemy z wysprzęglaniem i wbijaniem biegów (ja wymieniałem sprzęgło) no i uwaga na kolektor bo do 2000 obrotów lubią się telepać (wada fabryczna) można to oczywiście tanio naprawić wkręcając śrubę.

Napisano

> drogo.

> w tej cenie są sachody młodsze a większe gabarytem...

> E12 z początku mialy jakieś wady fabryczne, doczytaj w necie co i jak

Tak - np. Lacetti zlosnik.gif

Te "jakieś" wady to zwiększone zużycie oleju przez pierwsze serie VVT-i. Skoro auto przejechalo160 tys., to albo problemu z tym nie było, albo go usunięto - warto zapytać sprzedającego.

Napisano

pierwsze słyszę...

Napisano

nie slyszalem o takowej kampanii. Mam taka od nowosci - 2005 i nic sie z klapa nie dzieje.

Napisano

> Witajcie

> Da radę sprawdzic historię w ASO?

przod jest przedliftowy, tylny zderzak natomiast ma poziomy element - przetloczenie z czarnym plastikowym elementem - jest to zderzak montowany po lifcie - to mi sie nie podoba.

zderzak po lifcie

zderzak przed liftem

Napisano

> Te "jakieś" wady to zwiększone zużycie oleju przez pierwsze serie VVT-i. Skoro auto przejechalo160

> tys., to albo problemu z tym nie było, albo go usunięto - warto zapytać sprzedającego.

tak tylko ta wada wystepowała w poprzednim modelu raczej w wersji po lifcie...

Napisano

> przod jest przedliftowy, tylny zderzak natomiast ma poziomy element - przetloczenie z czarnym

> plastikowym elementem - jest to zderzak montowany po lifcie - to mi sie nie podoba.

Celna uwaga ok.gif

Tylne lampy też są poliftowe ok.gif

Napisano

> Tak - np. Lacetti

> Te "jakieś" wady to zwiększone zużycie oleju przez pierwsze serie VVT-i. Skoro auto przejechalo160

> tys., to albo problemu z tym nie było, albo go usunięto - warto zapytać sprzedającego.

Był, bo dotyczył wszystkich.

Jeżeli nie ma adnotacji o wymianie bloku krótkiego, to znaczy, że problemu nie usunięto.

W to, że sprzedawca cokolwiek powie, to...

"- Panie, a bity był?

- No coś pan! Funkiel-nówka-cewka, bez ciosu, paaanie".

Napisano

> tak tylko ta wada wystepowała w poprzednim modelu raczej w wersji po lifcie...

Do 2005, więc we wszystkich PRZED i części po.

Napisano

> Celna uwaga

> Tylne lampy też są poliftowe

zgadzam sie, widac okragle lampy swiatel wstecznych i migacz jak w wersji poliftowej.

Do tego nie ma zdjecia tylu. icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif

Napisano

Na Toyotach sie nie znam , ale jedno co mi sie rzuca w oczy - to to , ze sprzedawca nie zaznaczyl w tym ogloszeniu , ze jest to pojazd "Bezwypadkowy"

Napisano

> wymęczony kompakt z przeciętnym wyposażeniem!

że co? a czego Ci brakuje? To jest wersja SOL-prawie najbogatsza...ma od wszsykich szyb elektrycznych, po automatyczna klime, 4 poduchy, sterowanie radiem z kiery skórzanej, welury, komputer, elektryczne i podgrzewane lusterka itd....

w sumie wśród 9 letnich kompaktów nie widze konkurencji...

Napisano

> że co? a czego Ci brakuje? To jest wersja SOL-prawie najbogatsza...ma od wszsykich szyb

> elektrycznych, po automatyczna klime, 4 poduchy, sterowanie radiem z kiery skórzanej, welury,

> komputer, elektryczne i podgrzewane lusterka itd....

> w sumie wśród 9 letnich kompaktów nie widze konkurencji...

Prawie to samo znajdę w Lanosie z 98 roku zlosnik.gif. Fakt, że ten był w wersji top, a Toyota daje to w standardzie niczego nie zmienia. Samochód chociaż fajny i można by rzec ponadczasowy łba nie urywa, zwłaszcza za 17 tysięcy które docelowo z opłatami przygotowawczymi do długoterminowej eksploatacji osiągną 20 tysięcy. Ja nie mówię, że to jest zły samochód, tylko że jest za drogi.

Napisano

> Może dla Ciebie to wieś - dla mnie wygoda szczególnie od czasu gdy druty z wycieraczki szkieletowej

> porysowały mi szybę

Jeżeli chodzi o wycieraczki nie wiem nie znam się, ale czy nie są one "zaparkowane" za wysoko na szybie?, jak mi fachmany robili podszybie to wycieraczki były tak "wysoko" po ich spartolonej robocie, jak zwróciłem im na to uwagę, stwierdzili że tak były i nie da się z tym nic zrobić, co innego mi zostało jak zdjąć wycieraczki i zamontować ponownie tym razem poprawnie.

pzdr.

Napisano
  • Autor

kwestia ceny tu schodzi na drugi plan, bo i tak te auta trzymają dość dobrze cenę. Ma być to auto pewne, wątpię w to iż bez stłuczki się obędzie przy takim roczniku, ale żeby nie było krzywe i spawane z dwóch, i oczywiście technicznie sprawne.

Gdyby ktoś miał taki egzemplarz do sprzedania to możecie podesłać na priv smile.gif

Jak coś ciekawego znajdę to podrzucę linka do oceny ok.gif

Napisano

> klik

Dziwi mnie tylko brak katalizatora.

dranio

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.