Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup auta w Niemczech oddajac stare w rozliczeniu

Featured Replies

Napisano

Przerabial ktos ten temat? Mam Golfa V 2.5 automat sprowadzonego z USA i chcialbym wymienic na roczne Polo 1.4 DSG.Przegladajac ogloszenia na terenie Polski nie znalazlem takiego auta.W niemczech jest duzy wybor i teraz zastanawiam sie jak podejsc do tematu.Czy dealer w DE przyjmie moje auto? Jakie formalnosci,papierki,jak to sie zalatwia itd?

Latwiej pewnie by bylo sprzedac swoje i potem kupic nowego ale to moze potrwac.

Napisano

> Przerabial ktos ten temat? Mam Golfa V 2.5 automat sprowadzonego z USA i chcialbym wymienic na

> roczne Polo 1.4 DSG.Przegladajac ogloszenia na terenie Polski nie znalazlem takiego auta.W

> niemczech jest duzy wybor i teraz zastanawiam sie jak podejsc do tematu.Czy dealer w DE

> przyjmie moje auto? Jakie formalnosci,papierki,jak to sie zalatwia itd?

> Latwiej pewnie by bylo sprzedac swoje i potem kupic nowego ale to moze potrwac.

Już widzę tą kolejkę chętnych na auto z PL/USA. IMO zadzwoń pogadaj ale nikt go nie będzie chciał wziąć w rozliczeniu bo będzie miał później problem z odsprzedażą.

Napisano
  • Autor

no wlasnie tak myslalem

w polsce pewnie tez bedzie problem ze sprzedaza bo duzo pali (trasa 8 a miasto 12)

Napisano

> no wlasnie tak myslalem

> w polsce pewnie tez bedzie problem ze sprzedaza bo duzo pali (trasa 8 a miasto 12)

nie pali duzo:)Moja Vr6 troszki wiecej łyka i zyje grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Tym moim 2.5 5cyl tez sie fajnie jezdzi tym bardziej ze automat.Jestem fanem automatycznych skrzyn biegow.Moj ojciec mnie namawia na taka zamiane a ja tylko sie zastanawiam nad tym.

Czytalem o nowych Polo z DSG i maja ludzie z nimi problemy.Nawala cos z oprogramowaniem i narazie VW nie ma sposobu na naprawe.

taki oto problem wystepuje

w moim jest normalny 6 biegowy automat i nie wystepuja tego typu problemy (auto od nowosci w rodzinie 35k przebieg)

Napisano

> w moim jest normalny 6 biegowy automat i nie wystepuja tego typu problemy (auto od nowosci w

> rodzinie 35k przebieg)

to dlaczego chcesz zamienic "siekierke na kijek"

zaloz gaz i ciesz sie: pomrukiem R5, plynnoscia AT6 i niskim kosztem przejechania 100km

Napisano

> to dlaczego chcesz zamienic "siekierke na kijek"

> zaloz gaz i ciesz sie: pomrukiem R5, plynnoscia AT6 i niskim kosztem przejechania 100km

Dokladnie tak ok.gif Skoro ma dobre auto, to po co zmieniac na gorsze... niewiem.gif

Napisano
  • Autor

Boje sie gazowac auto zeby czegos nie spieprzyli przy montazu albo zeby pozniej nie bylo problemow przy eksploatacji.kolo zapasowe wypada co tez mi sie nie podoba.bede myslal.

Napisano

> Boje sie gazowac auto zeby czegos nie spieprzyli przy montazu albo zeby pozniej nie bylo problemow

> przy eksploatacji.kolo zapasowe wypada co tez mi sie nie podoba.bede myslal.

mialem zagazowane: 1.8 G60, 2.8 VR6, AKL 1.6, EJ 2.0 Subaru, 2 x EJ 2.5 Subaru 2005r i 2008r

w sumie ponad 300kkm na LPG - nigdy zadnych problemow z winy LPG

kola zapasowogo nie maja nowe auta i jakosc nie ma problemu

ja nie woze zapasu, mam "latke w spraju" i mam wykupione dobre assistance

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.