Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hamulce Problem cc 900

Featured Replies

Napisano

Co mogło by być , że w moim cc najpierw hamuje tył a potem dopiero przednie kola. Cały układ hamulcowy już wymieniłem i dalej jest ta sama sytuacja. Tłoczki i cylinderki są nowe , korektory siły hamowania i pompę miałem inne. Nie mam już pojęcia co może być przyczyną.

Napisano

> Co mogło by być , że w moim cc najpierw hamuje tył a potem dopiero przednie kola. Cały układ

> hamulcowy już wymieniłem i dalej jest ta sama sytuacja. Tłoczki i cylinderki są nowe ,

> korektory siły hamowania i pompę miałem inne. Nie mam już pojęcia co może być przyczyną.

TTTM ok.gif

Napisano

Najlepiej wymienić bębny i szczęki na oryginały wtedy dopiero prawidłowo zadziała. Też prawie wszystko wymieniłem i na końcu zostały szczęki które nie były stare ale nieoryginalne i szybko się zużył w nich samoregulator. Tutaj można kupić bo to oryginał powinien być

http://allegro.pl/kompletna-tarcza-kotwiczna-cinquecento-seicento-i2055861050.html

Napisano

Ostatnio mądry Człowiek zaproponował mi korektor hamowania z doblo, i takowy sprzet będe montował do siebie prawdopododbnie wink.gif Tam przy lekko przerobionej regulacji możesz sobie wyregulować siłe przodu i tyłu ok.gif

Napisano

W cc 900 masz sekcję na pompie przód-tył czy krzyżowo?

Napisano
  • Autor

Być może jest tak jak mówicie ,że musiałyby być orginały bo mam założone zamienniki.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Panowie dzis znajomy wsiadl i mowi ze dziwny mam hamulec. Jak dla mnie żyleta i jak sie przejechal tez mowi ze super hamuje. Ale jak by duży skok pedału, w sensie ze troche go trzeba wdusić, hm może fakrtycznie...? Ale dlaczego ? Do bębnów z tyłu nie zaglądałem od 2,5 roku w miedzy czasie kończąc 2 komplety klocków z przodu... może tam coś ?

Napisano

> Panowie dzis znajomy wsiadl i mowi ze dziwny mam hamulec. Jak dla mnie żyleta i jak sie przejechal

> tez mowi ze super hamuje. Ale jak by duży skok pedału, w sensie ze troche go trzeba wdusić, hm

> może fakrtycznie...? Ale dlaczego ? Do bębnów z tyłu nie zaglądałem od 2,5 roku w miedzy

> czasie kończąc 2 komplety klocków z przodu... może tam coś ?

a moze odpowietrzenie ukladu ?

Napisano

> a moze odpowietrzenie ukladu ?

Tylko gdzie się mial zapowietrzyc? Melon wymienial więc jak zwykle profi robota byla smile.gif moze jestem przewrazliwiony...

Napisano

> Panowie dzis znajomy wsiadl i mowi ze dziwny mam hamulec. Jak dla mnie żyleta i jak sie przejechal

> tez mowi ze super hamuje. Ale jak by duży skok pedału, w sensie ze troche go trzeba wdusić, hm

> może fakrtycznie...? Ale dlaczego ? Do bębnów z tyłu nie zaglądałem od 2,5 roku w miedzy

> czasie kończąc 2 komplety klocków z przodu... może tam coś ?

Poziom płynu hamulcowego sprawdzałeś ?

No i czy wymieniasz go co jakiś czas

Napisano

> Poziom płynu hamulcowego sprawdzałeś ?

> No i czy wymieniasz go co jakiś czas

Wymieniony na Dot4 na 4 miesiące temu.

Mi to nie przeszkadzało, może z ABS tak ma być ? Kumpel który wsiadł jeździł bez.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.