Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Porównanie 12 kompaktów w MOTORze

Featured Replies

Napisano

> Zanim zaczniesz gratulować przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, a może zrozumiesz tego sens

> Tak na marginesie, ja nie tłumaczę w żaden sposób wpadek vw. Jak dali ciała, to dali i nie ma co

> zamiatać pod dywan.

Problem Twój polega na tym że według Ciebie nikt z sensem nie pisze i Ciebie nie rozumie- nie uważasz że jest chyba odwrotnie?

Jeśli wiele osób uważa iż twoje wywody to jeden wielki bełkot nie nie warto się zastanowić że może coś w tym jest?

Napisano

> To jest sens wszystkiego, czego nie potrafią niektórzy zrozumieć, a raczej na siłę chcą wepchać w

> usta swoje punkty widzenia ,a dodatkowo prymitywnie wyśmiać i myślą, że są góra, a tak

> naprawdę przedstawiają swój infantylizm.

Be bełkotaj - napisz konkretnie - nie jest normalnym i nigdy nie będzie rdza w 3-4 letnim aucie.

Napisano

> Jak mi auto zacznie rdzewieć, to ogloszę je złomem, naprawię gwarancyjnie, sprzedam i kupię nowe.

> Problem? Nie sądzę.

> mar00ha

no naprawisz - pod warunkiem że gw uznają- z tym w grupie VAG jest tylko teoretycznie cudownie biglaugh.gif

Napisano

> Pany, idzcie na priva i dajcie sobie po buzi a tu nie robcie smietnika.

> Ludzie przezywacie fakt posiadania auta marki X lub Y jak dziwica swoj 1szy raz. To jest TYLKO

> maszyna. Ja nie zamierzam chwalic na forach po kilkadziesiat postow marke X czy Y bo N I K T

> mi za to nie placi. Kazdy z nas jest inny ma inne potrzeby, DOCHODY itp.. takei to trudne do

> pojecia? Dla jednego Fiat od dziadka z Niemiec to marzenie calego zycia dla innego Nowy Superb

> z salonu to tymczasowa opcja bo akurat na A8 braklo.

> Ten 1szy wydal pieniadze zaoszczedzone przez 5lat ciulania, ten drugi wzial w leasing i firma placi

> a prywatnie na lokacie ma kilkaset tysi i mu to lotto czy dwumas i turbina to koszt 4k czy

> 24k....

> relaks i peace

w sumie racja- przecież na AK zarabiają po 20 tyś wywalenie kilkudziesięciu tyś na autko i jego sprzedaż po 3,4 latach bo rdzewieje nie stanowi problemu- kto bogatemu zabroni hehe.gif

Napisano

> O ile w ogole jezdzi.

> Kolezanka w pracy ma taki wynalazek i jest to niestety zywy dowod na dowcipy o alfach

> Ma progression z s&s i w mrozy to nie dziala.

> Tzn nie daje sie ponownie uruchomic

taki troche OT:

mnie s&s sie spodobal (co prawda nie w alfie, tylke we fiacie, ale to chyba niewielka roznica)

przy duzych mrozach (-15st) nie dziala, to znaczy nie wylacza silnika na swiatlach, ale jesli zdarzy mi sie zdusic silnik np. przy ruszaniu, to wystarczy, ze wcisne sprzeglo i samochod znowu odpala, nie musze wcale dotykac kluczyka zlosnik.gif

Napisano

> no naprawisz - pod warunkiem że gw uznają- z tym w grupie VAG jest tylko teoretycznie cudownie

Bez przesady, mój Seat jest byłą demówką, pół roku po gwarancji rozsypała sie turbina (przy przebiegu ok 60kkm), zrobili bezpłatnie - decyzja o tym zapadła w ciągu kilkunastu minut ok.gif

Napisano

> Be bełkotaj - napisz konkretnie - nie jest normalnym i nigdy nie będzie rdza w 3-4 letnim aucie.

A czy ja pisałem coś o jakiejś rdzy?! Skoro ktoś pisał , to niech to przedstawi facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Problem Twój polega na tym że według Ciebie nikt z sensem nie pisze i Ciebie nie rozumie- nie

Ja nie uważam że nikt, więc chyba coś Ci się przewidziało.

Napisano

> Bez przesady, mój Seat jest byłą demówką, pół roku po gwarancji rozsypała sie turbina (przy

> przebiegu ok 60kkm), zrobili bezpłatnie - decyzja o tym zapadła w ciągu kilkunastu minut

Tzw. gest, ale nie ma na to reguły jak na to, że Alfa musi się popsuć. Także nie można w żadnym przypadku uogólniać.

Napisano

> Podkreślę - to, że użytkuję Fiata, nie znaczy, że jestem zwolennikiem, maniakiem Fiata i wcale tego nie kryję. Też można było by ponarzekać.

Kiedys jezdziłem Fiatami (Punto i Brava), potem był Opel a teraz Ford.

Uczciwie trzeba powiedzieć, ze Fiaty musiały częściej pojawic sie w warsztacie,

ale uwzględniając wyposażenie i niską cenę 2-3 letniego Fiata, to nie był to zły wybór !

Napisano

> Szukasz porządnych materiałów - bierz golfa,

No tylko gdzie znajdziesz te dobre materiały? Lepszy będzie juz Citroen. Golf jak dla mnie nigdy nie wyróżniał się dobrymi materiałami. Poprostu poprawne materiały dobrze spasowane o spokojnej stylistce - takie według mnie ma wnętrze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.