Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A mój Lacek...

Featured Replies

Napisano

...przeszedł przed sprzedażą bardzo drobiazgowy przegląd. I nie udało się do niczego przyczepić! Auto było w stanie nie odbiegającym od fabrycznego. Biorąc pod uwagę przebieg to nie dam sobie teraz złego słowa na Chevroleta powiedzieć.

Trwałość tego auta to jest mistrzostwo świata.

zlosnik.gif

Napisano

a przekładnia nie poci się?

Napisano
  • Autor

> a przekładnia nie poci się?

Nie. smile.gif

Napisano

no ale sprzedany czy nie ? wink.gif

Ja swojego chyba w rozliczeniu dealerowi zostawię, nie chce mi się bawić ze sprzedażą panic.gif

Napisano
  • Autor

> no ale sprzedany czy nie ?

Tak.

> Ja swojego chyba w rozliczeniu dealerowi zostawię, nie chce mi się bawić ze sprzedażą

Mój trochę powisiał w Internecie bez zbyt dużego zainteresowania ze strony kupujących, aż ktoś wziął i kupił. Pierwszy klient który w ogóle zdecydował się obejrzeć.

Ale tego się spodziewałem. Jeśli kogoś przebieg nie wystraszył to auto już mogło tylko do siebie przekonać.

Napisano

> Tak.

> Mój trochę powisiał w Internecie bez zbyt dużego zainteresowania ze strony kupujących, aż ktoś

> wziął i kupił. Pierwszy klient który w ogóle zdecydował się obejrzeć.

> Ale tego się spodziewałem. Jeśli kogoś przebieg nie wystraszył to auto już mogło tylko do siebie

> przekonać.

kazda potwora znajdzie swojego amatora.

no to gratulacje. Podobno kazdy uzytkownik cieszy sie dwa razy. Jak kupi a potem jak sprzeda.

Napisano

> Ja swojego chyba w rozliczeniu dealerowi zostawię, nie chce mi się bawić ze sprzedażą

A privy czyta?

Ja tutaj szwagra nakręcam na lacka, żeby nie wtopił jakiegoś padła poniemieckiego, a Ty chcesz dobre auto dilerowi oddać hehe.gif

Daj chociaż na "wewnętrzną" giełdę z 2-ma fotkami...

No chyba, że masz coś do ukrycia wink.gif - wtedy nie dawaj tongue.gif

Napisano
  • Autor

> kazda potwora znajdzie swojego amatora.

> no to gratulacje. Podobno kazdy uzytkownik cieszy sie dwa razy. Jak kupi a potem jak sprzeda.

Mi tam trochę żal. Wiem że auto oferuje dużo więcej niż odzwierciedla to jego wartość rynkowa.

Mam nadzieję że nowemu właścicielowi będzie służyć tak samo dobrze jak mi.

smile.gif

Napisano

Biorąc pod uwagę przebieg to nie dam sobie

> teraz złego słowa na Chevroleta powiedzieć.

> Trwałość tego auta to jest mistrzostwo świata.

A jaki był ten przebieg?

kwa

Napisano

> A privy czyta?

> Ja tutaj szwagra nakręcam na lacka, żeby nie wtopił jakiegoś padła poniemieckiego, a Ty chcesz

> dobre auto dilerowi oddać

> Daj chociaż na "wewnętrzną" giełdę z 2-ma fotkami...

> No chyba, że masz coś do ukrycia - wtedy nie dawaj

Nawet umyć mi się go nie chce a co dopiero fotki wrzucać wink.gif No dobra może dziś się uda. Do ukrycia nic nie ma bo jedyne wady tego auta widoczne są gołym okiem - nigdy nie był malowany-tu wgniot, tam wgniot a do tego wada fabryczna tego rocznika czyli złażący lakier z klamek. Myślałem czy tego nie poprawiać ale raczej zostawie. Po pierwsze żeby nikt mi nie wmawiał potem że auto jest pokolizyjno/wypadkowe bo czujnik lakieru i te sprawy wink.gif. Po drugie przy tej wartości auta tylko znajomy lakiernik uczyniłby taka zabawę oplacalną.

Mam już wstępne ustalenia z dealerem Citroena że weźmie ode mnie auto za 12 klocków, więc tragedii nie ma ale może wrzuce na dniach Laczka na giełdę AK. Parę osób pytało to niech się decydują smile.gif

Napisano
  • Autor

> Ponad 200 000 km zdaje się.

Zgadza się. Troszkę ponad 200.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.