Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup honda accord

Featured Replies

Napisano

Witajcie

Na horyzoncie pojawia się zakup hondy accord 2000 lub 2001 rok.

Auto od osoby z rodziny, przebieg potwierdzony i prawdziwy ok. 130 kkm.

O taka jak ta zlosnik.gif

ke_43_248_1.jpg

Silnik w przedmiotowym aucie to 1.8 (z tego co znalazłem 136 KM)

Mam kilka pytań odnośnie eksploatacji takiego auta.

1. Czy ten motor da się z powodzeniem zagazować?

2. Jakieś typowe bolączki?

3. Jak w takim samochodzie wygląda zawieszenie i jego trwałość?

4. Rozrząd na łańcuchu czy na pasku? Jaka częstotliwość i koszty wymiany?

Nie znam dokładnie wersji, ale niebawem obejrzę to auto.

Jak w ogóle wygląda eksploatacja takiego japońca? Pierwszy raz przymierzam się do hondy. Koszty eksploatacyjne na wyższym poziomie. Czy to jest już segment D?

Dzięki za odpowiedzi zlosnik.gif

Napisano

> Witajcie

hej!

> Na horyzoncie pojawia się zakup hondy accord 2000 lub 2001 rok.

> Auto od osoby z rodziny, przebieg potwierdzony i prawdziwy ok. 130 kkm.

> O taka jak ta

tzw. przedliftowy golas grinser006.gif

> Silnik w przedmiotowym aucie to 1.8 (z tego co znalazłem 136 KM)

> Mam kilka pytań odnośnie eksploatacji takiego auta.

> 1. Czy ten motor da się z powodzeniem zagazować?

tak, ale pamietac o sprawdzaniu/regulacji luzow zaworowych co 10-15kkm, sa polecane graty na dedykowanym forum...

> 2. Jakieś typowe bolączki?

cieknace maglownice, wyjace pompy wspomagania, bijace tarcze, wyekploatowane przeguby, wyjace łozyska kół...

> 3. Jak w takim samochodzie wygląda zawieszenie i jego trwałość?

leca łaczniki, gumy na stabilizatorach, swoznie gorne i dolne wahaczy z przodu...trwalosc w zaleznosci od zastosowanych czesci i jakosci drog...tragedii nie ma, chociaz zawieszenie ma wiele elementow i czasem trudno stwierdzic co stuka... grinser006.gif

> 4. Rozrząd na łańcuchu czy na pasku? Jaka częstotliwość i koszty wymiany?

pasek, z tego co pamietam to co 100-120kkm, 5-6 lat, czesci ca 350pln...

> Nie znam dokładnie wersji, ale niebawem obejrzę to auto.

> Jak w ogóle wygląda eksploatacja takiego japońca? Pierwszy raz przymierzam się do hondy. Koszty

> eksploatacyjne na wyższym poziomie. Czy to jest już segment D?

> Dzięki za odpowiedzi

to segment D, ceny czesci przykladowe: tarcze plus klocki tyl - 400, sprzeglo 450...

na dedykowanym forum znajdziesz wiecej info grinser006.gif

Napisano

> Jest, aż tak źle?

hehe.gif...jest całkiem okey, ale im wieksze wyeksploatowanie tym moga sie pewne problemy pojawic...

no jeszcze padajace silowniki centralnego zamka, a tak z elektryka spokoj...

pewnie po przejazdzce stwierdzisz, ze ciezko chodzi sprzeglo i wspomaganie... grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> ...jest całkiem okey, ale im wieksze wyeksploatowanie tym moga sie pewne problemy pojawic...

> no jeszcze padajace silowniki centralnego zamka, a tak z elektryka spokoj...

> pewnie po przejazdzce stwierdzisz, ze ciezko chodzi sprzeglo i wspomaganie...

Kurcze. Nie wiem co myśleć. Autem jeździ wujek. Jeździ to za mało powiedziane. Gość śmiga ciężarówką więc honda więcej stoi jak jeździ. Dawno nią nie jeździłem nie pamiętam jak to już było.

Co do centrala to właśnie siłownik nawalił jeden smile.gif

Kusi mnie stan auta bo wiem co i jak. Boje się że zacznie się sypać

Wymiana magla i pompy raczej tanie nie jest zlosnik.gif

Napisano

> Kurcze. Nie wiem co myśleć. Autem jeździ wujek. Jeździ to za mało powiedziane. Gość śmiga

> ciężarówką więc honda więcej stoi jak jeździ. Dawno nią nie jeździłem nie pamiętam jak to już

> było.

> Co do centrala to właśnie siłownik nawalił jeden

ja dalem rade sam naprawic zlosnik.gif

> Kusi mnie stan auta bo wiem co i jak. Boje się że zacznie się sypać

> Wymiana magla i pompy raczej tanie nie jest

przy tym przebiegu nie powinno byc z tymi elementami problemow, to raczej domena aut sporo ponad 200kkm...pompe sie regeneruje za paredziesiat złotych, magiel to juz ponad 700-900 regeneracja-i to jest najdrozsza czesc ktora sie moze popsuc zlosnik.gif

jak auto zadbane to zweryfikowac stan, i jak auto sie podoba to sie nie bac smile.gif

Napisano
  • Autor

> ja dalem rade sam naprawic

> przy tym przebiegu nie powinno byc z tymi elementami problemow, to raczej domena aut sporo ponad

> 200kkm...pompe sie regeneruje za paredziesiat złotych, magiel to juz ponad 700-900

> regeneracja-i to jest najdrozsza czesc ktora sie moze popsuc

> jak auto zadbane to zweryfikowac stan, i jak auto sie podoba to sie nie bac

Czytam o tych maglownicach. Normalnie temat morze zlosnik.gif

Napisano

> Czytam o tych maglownicach. Normalnie temat morze

poleciłbym tez urwany sworzen dolnego wahacza...ale sie zniechecisz grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> poleciłbym tez urwany sworzen dolnego wahacza...ale sie zniechecisz

Czytam czytam, zaraz poszukam o nim grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Czy regeneracja takiego magla jeżeli jest dobrze zrobiona wystarcza znów na jakiś dłuższy przebieg czy to loteria?

Napisano

> Czy regeneracja takiego magla jeżeli jest dobrze zrobiona wystarcza znów na jakiś dłuższy przebieg

> czy to loteria?

Wszystko zalezy od rodzaju problemu, natomist generalnie regeneracja magli w Hondach z tamtych lat bywa problematyczna. Tak naprawde pomaga tylko jesli luz jest na tulejkach prowadzących listwę (czyli de facto luz powodujący stuki, a nie luzy na kierownicy). Jesli jest luz na styku listwa zębata/ślimak (wyczuwalny luz prawo-lewo na kierownicy) wtedy nic sie z tym nie da zrobic w drodze regeneracji poza wymiana samej listwy ktora w ASO kosztuje tyle ile cala przekladnia. Mozna jedynie mocniej skrecic przekladnie - mniejszy luz na kierownicy, kosztem ciezszej pracy kierownicy / brak powrotu kierownicy do pozycja 'godz. 12:00'. W takich przypadkach tak wlasnie wyglada 'regeneracja' - pomalowanie listwy jakas srebrzanka a nastepnie mocniejsze skrecene przekladni.

W przypadku klopotow lepszym rozwiazaniem niz regeneracja jest kupno sprawnej uzywanej przekladni (przy czym z tym tez nie jest tak latwo znalezc sprawna sztuke, dodatkowo odpadaja przekladnie z anglikow). Koszty nowych przekladni sa z reguly bardzo wysokie - np. kiedys jak sprawdzalem w Intercars to koszt przekladni hydraulicznej TRW ze wspomaganiem do Civica 5 gen to ok. 3200 PLN tongue.gif

Napisano
  • Autor

> Wszystko zalezy od rodzaju problemu, natomist generalnie regeneracja magli w Hondach z tamtych lat

> bywa problematyczna. Tak naprawde pomaga tylko jesli luz jest na tulejkach prowadzących listwę

> (czyli de facto luz powodujący stuki, a nie luzy na kierownicy). Jesli jest luz na styku

> listwa zębata/ślimak (wyczuwalny luz prawo-lewo na kierownicy) wtedy nic sie z tym nie da

> zrobic w drodze regeneracji poza wymiana samej listwy ktora w ASO kosztuje tyle ile cala

> przekladnia. Mozna jedynie mocniej skrecic przekladnie - mniejszy luz na kierownicy, kosztem

> ciezszej pracy kierownicy / brak powrotu kierownicy do pozycja 'godz. 12:00'. W takich

> przypadkach tak wlasnie wyglada 'regeneracja' - pomalowanie listwy jakas srebrzanka a

> nastepnie mocniejsze skrecene przekladni.

> W przypadku klopotow lepszym rozwiazaniem niz regeneracja jest kupno sprawnej uzywanej przekladni

> (przy czym z tym tez nie jest tak latwo znalezc sprawna sztuke, dodatkowo odpadaja przekladnie

> z anglikow). Koszty nowych przekladni sa z reguly bardzo wysokie - np. kiedys jak sprawdzalem

> w Intercars to koszt przekladni hydraulicznej TRW ze wspomaganiem do Civica 5 gen to ok. 3200

> PLN

Dzięki za szczegółowe wyjaśnienia. W skrócie to przykry temat icon_rolleyes.gif

Chyba jednak dam sobie spokój. Auto jest fajne z małym przebiegiem. Chcę nim trochę pojeździć, ale boje się że zaczną się kosztowne problemy.

Napisano

> Chyba jednak dam sobie spokój. Auto jest fajne z małym przebiegiem. Chcę nim trochę pojeździć, ale

> boje się że zaczną się kosztowne problemy.

Nie!!!

kupuj...

najwyzej sprzedaz.

jezeli przebieg jest oryginalny, auto nie bite, to nawet inwestycja w te drobne awarie- w porownaniu do np niewiadomej od handlarza bardzo sie oplaca.

Pamietaj, ze kupujesz uzywane auto.

Wez kase przeznaczona na akordeona i zobacz co mozesz na rynku za to kupic-i w jakim stanie...

Auto fajne, duze

Napisano
  • Autor

> Nie!!!

> kupuj...

> najwyzej sprzedaz.

> jezeli przebieg jest oryginalny, auto nie bite, to nawet inwestycja w te drobne awarie- w

> porownaniu do np niewiadomej od handlarza bardzo sie oplaca.

> Pamietaj, ze kupujesz uzywane auto.

> Wez kase przeznaczona na akordeona i zobacz co mozesz na rynku za to kupic-i w jakim stanie...

> Auto fajne, duze

Powiem tak. Odkąd wujas kupił accorda to suszyłem zęby na to auto zlosnik.gif Jest komfortowe, fajne, dobrze się prowadzi i ma przyzwoity silnik.

Obecnie jeżdżę leonem. Nie narzekam na niego, też ma pewny przebieg i historię, ale to jednak klasa niżej. zlosnik.gif no i 75 KM zamiast 136 KM.

W zasadzie to nie muszę zmieniać auta, tylko że nadarza się "okazja" zmiany na fajniejszą furę.

Problemy z zawiechą przeżyję bo w każdym aucie są te same przypadłości, tak samo jakieś inne drobne rzeczy. Najbardziej martwi mnie maglownica bo to plaga z tego co czytam na forum accorda, plus ta regulacja zaworów co 15 kkm.

Napisano
  • Autor

> tak, ale pamietac o sprawdzaniu/regulacji luzow zaworowych co 10-15kkm, sa polecane graty na

> dedykowanym forum...

Masz LPG w swojej hondzie? Jakieś problemy podczas dłuższej eksploatacji?

Co do LPG to na accord club polska proponują min. STAG-a i wtryski hana. Mam taki sam zestaw teraz w leonie i jeździ to bezproblemowo.

Napisano

> Masz LPG w swojej hondzie? Jakieś problemy podczas dłuższej eksploatacji?

> Co do LPG to na accord club polska proponują min. STAG-a i wtryski hana. Mam taki sam zestaw teraz

> w leonie i jeździ to bezproblemowo.

mam, ale przejechalem dopiero kilka tysiecy, wiec trudno powiedziec cos wiecej grinser006.gif

i jak zalozysz w ogarnietym warsztacie to i tu tak bedzie, ja mam oparte na KME i tansza listwa testowo pt. reg fast, kosztuje ponizej 150pln wiec jak padnie po gwarancji to nie bedzie placzu wink.gif

nie boj sie tego auta zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> mam, ale przejechalem dopiero kilka tysiecy, wiec trudno powiedziec cos wiecej

> i jak zalozysz w ogarnietym warsztacie to i tu tak bedzie, ja mam oparte na KME i tansza listwa

> testowo pt. reg fast, kosztuje ponizej 150pln wiec jak padnie po gwarancji to nie bedzie

> placzu

> nie boj sie tego auta

Ta weź się nie bój zlosnik.gif

Ja jakbym zakładał to od razu hany. Miałem magic-jety i qpa była pod względem wydajności.

Boje się po 1 maglownic, po 2 pompy wspomagania, po 3 wielowahacza. 270751858-jezyk.gif

EDYCJA:

Jak wygląda kosztowo regulacja luzów zaworowych? Znalazłem w sieci jak to zrobić, ale zbyt skomplikowane mi się to wydaje.

Napisano

> Ta weź się nie bój

> Ja jakbym zakładał to od razu hany. Miałem magic-jety i qpa była pod względem wydajności.

2500-2800 sie zmiescisz...

> Boje się po 1 maglownic, po 2 pompy wspomagania, po 3 wielowahacza.

> EDYCJA:

tylko pierwsze niech Ci spedza sen z powiek ;_)

> Jak wygląda kosztowo regulacja luzów zaworowych? Znalazłem w sieci jak to zrobić, ale zbyt

> skomplikowane mi się to wydaje.

w civicu sam regulowalem, nie jest to skomplikowane smile.gif tutaj jest to samo, ale nie chcialem sie paprac i zaplacilem 50pln...

edit: Twoje okolice maja aktywnych posiadaczy, wiec na pewno pomoga wywlec maglownice grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> 2500-2800 sie zmiescisz...

> tylko pierwsze niech Ci spedza sen z powiek ;_)

> w civicu sam regulowalem, nie jest to skomplikowane tutaj jest to samo, ale nie chcialem sie

> paprac i zaplacilem 50pln...

> edit: Twoje okolice maja aktywnych posiadaczy, wiec na pewno pomoga wywlec maglownice

Uspokoiłeś mnie lekko. Skłaniam się ku zakupowi delikatnie. Muszę podjechać do akordeona i go obejrzeć bo dawno u rodziny nie byłem zlosnik.gif

Napisano

> Uspokoiłeś mnie lekko. Skłaniam się ku zakupowi delikatnie. Muszę podjechać do akordeona i go

> obejrzeć bo dawno u rodziny nie byłem

porob fotki zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> porob fotki

Ok, srebrny jest jakby co zlosnik.gif

Napisano

> Ok, srebrny jest jakby co

Mnie ten samochód zadziwia pozytywnie - 50 000 km - zero awarii, trucie LPG wink.gif, zero korozji. Jeśli masz pewny egzemplarz - nie wahaj się.

Napisano

> Ok, srebrny jest jakby co

bleeee, tez mam srebrny grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Mnie ten samochód zadziwia pozytywnie - 50 000 km - zero awarii, trucie LPG , zero korozji. Jeśli

> masz pewny egzemplarz - nie wahaj się.

Dużo Wam to żłopie podtlenku LPG? zlosnik.gif

Przy jeździe kapeluszniczej i przy takiej bardziej dynamicznej palacz.gif

Napisano

> Dużo Wam to żłopie podtlenku LPG?

> Przy jeździe kapeluszniczej i przy takiej bardziej dynamicznej

9-13, takie wartosci zanotowalem grinser006.gif, to wazy okolo 1400kg wiec cudow nie ma...

Napisano

> 9-13, takie wartosci zanotowalem , to wazy okolo 1400kg wiec cudow nie ma...

Aż 1400 ? Mój VII gen 2.4 exec ma w dowodzie 1370. Myslałem że VI jest sporo lżejsze

Napisano

> Aż 1400 ? Mój VII gen 2.4 exec ma w dowodzie 1370. Myslałem że VI jest sporo lżejsze

A mój na wadze 1280 270751858-jezyk.gif I to VI gen. devil.gif

Napisano

> bleeee, tez mam srebrny

Srebrne są szybsze 893goodvibes.gif

Napisano

> Srebrne są szybsze

dokładnie tak zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> 9-13, takie wartosci zanotowalem , to wazy okolo 1400kg wiec cudow nie ma...

Powiedzcie mi czy z tego silnika da się coś jeszcze wycisnąć cfaniaczek.gif Czy ta seria już na zawsze musi być serią biglaugh.gif

Napisano

> Powiedzcie mi czy z tego silnika da się coś jeszcze wycisnąć Czy ta seria już na zawsze musi być

> serią

Najpierw pytasz o instalacje gazową a teraz chcesz wyciskać z niego coś wiecej...

najlepszą opcją będzie .... wymiana silnika na H22A(X) plus skrzynia z ATR z LSD

Jak znajdziesz coś w stanie lepszym niz agonalny operacja przekładki wyniesie około 12kzł

Oczywiście masz opcje tańszą, dolot K&N około 1400zł, wyciąć katalizator....magnetyzer dać i lać PB V-Power

Napisano
  • Autor

> Najpierw pytasz o instalacje gazową a teraz chcesz wyciskać z niego coś wiecej...

> najlepszą opcją będzie .... wymiana silnika na H22A(X) plus skrzynia z ATR z LSD

> Jak znajdziesz coś w stanie lepszym niz agonalny operacja przekładki wyniesie około 12kzł

> Oczywiście masz opcje tańszą, dolot K&N około 1400zł, wyciąć katalizator....magnetyzer dać i

> lać PB V-Power

Nie mam pojęcia o tych silnikach, dlatego pytam o jakieś inne warianty i czy w ogóle wchodzą w grę.

Napisano

> Nie mam pojęcia o tych silnikach, dlatego pytam o jakieś inne warianty i czy w ogóle wchodzą w grę.

A czego byś oczekiwał?

W serii dostajesz ponadprzeciętną bezawaryjność.

Napisano
  • Autor

> A czego byś oczekiwał?

> W serii dostajesz ponadprzeciętną bezawaryjność.

Niczego nie oczekuję. Pytam o ponadprzeciętne możliwości tego silnika. Niektóre silniki mimo LPG da się modyfikować nie tylko programowo, ale i mechanicznie i mają się dobrze.

Skoro w tym to nie jest polecane ok. Już wiem zlosnik.gif

Napisano

> Aż 1400 ? Mój VII gen 2.4 exec ma w dowodzie 1370. Myslałem że VI jest sporo lżejsze

az spojrzalem, w dowodzie mam 1405 spineyes.gif wg wiki 1380-1475 kg VI, a VII 1320-1463 kg... zlosnik.gif

Napisano

> Srebrne są szybsze

i same sie myja.... zlosnik.gif....ale nie ma to jak czarny food.gif

Napisano

> az spojrzalem, w dowodzie mam 1405 wg wiki 1380-1475 kg VI, a VII 1320-1463 kg...

Sprawdziłem i dokładnie mam 1356kg, wersja raczej full (oprócz navi)

Napisano

> Sprawdziłem i dokładnie mam 1356kg, wersja raczej full (oprócz navi)

czyli zrobili z cienszej blachy grinser006.gif...pewnie gorny pułap to diesel

Napisano
  • Autor

> czyli zrobili z cienszej blachy ...pewnie gorny pułap to diesel

Mieliście juz jakieś problemy z tymi maglownicami. To jedyna rzecz, która mnie hamuje przed zakupem, po wypowiedzi kolegi mjedruszak zlosnik.gif

W sieci tez znalazłem przypadek, że się nie dało tego zrobić.

Napisano

> Mieliście juz jakieś problemy z tymi maglownicami. To jedyna rzecz, która mnie hamuje przed

> zakupem, po wypowiedzi kolegi mjedruszak

> W sieci tez znalazłem przypadek, że się nie dało tego zrobić.

I jakis jednostkowy przypadek ma zawazyc na decyzji?

Poogladaj moze troche tego co jest na rynku za podobne pieniadze, to Ci sie diametralnie zmieni optyka grinser006.gif

Napisano

> Mieliście juz jakieś problemy z tymi maglownicami. To jedyna rzecz, która mnie hamuje przed

mam dwa takie accordy, jeden '99 drugi '02. Magle bez luzów i wycieków smile.gif

Napisano
  • Autor

> I jakis jednostkowy przypadek ma zawazyc na decyzji?

> Poogladaj moze troche tego co jest na rynku za podobne pieniadze, to Ci sie diametralnie zmieni

> optyka

Taaak, a jak trafi potem na mnie?

Ja trzęsidoopa jestem zlosnik.gif Nie lubię jak mi się coś psuje, puka, stuka, albo mam przeświadczenie, że się zaraz zepsuje.

Chciałem tym autem się wybrać w podróż min. 1500 km w jedną stronę (rozumiem, że luz pojawi się stopniowo) i nie zostanę bez układu kierowniczego ? grinser006.gif

W sieci znalazłem też info, że na potęgę korodują tylne nadkola?

(Lewy błotnik był malowany po obcierce)

PS.

Wiem, ze Wam dopę truję, ale muszę wiedzieć wszystko.

Napisano
  • Autor

> mam dwa takie accordy, jeden '99 drugi '02. Magle bez luzów i wycieków

Jakie masz w nich przebiegi?

Podejrzewam, że większość opisywanych przypadków luzów to egzemplarze od dziadków z Niemiec.

Napisano

> Jakie masz w nich przebiegi?

> Podejrzewam, że większość opisywanych przypadków luzów to egzemplarze od dziadków z Niemiec.

99 z licznika jakieś 170 tyś - z niemiec

02 z licznika 110 tys - szwajcaria

Napisano

> Taaak, a jak trafi potem na mnie?

> Ja trzęsidoopa jestem Nie lubię jak mi się coś psuje, puka, stuka, albo mam przeświadczenie, że

> się zaraz zepsuje.

> Chciałem tym autem się wybrać w podróż min. 1500 km w jedną stronę (rozumiem, że luz pojawi się

> stopniowo) i nie zostanę bez układu kierowniczego ?

> W sieci znalazłem też info, że na potęgę korodują tylne nadkola?

> (Lewy błotnik był malowany po obcierce)

> PS.

> Wiem, ze Wam dopę truję, ale muszę wiedzieć wszystko.

Troche przesadzasz grinser006.gif

jak sie popsuje to naprawisz, maglownica nie pada z dnia na dzienok.gif

Napisano

> Taaak, a jak trafi potem na mnie?

> Ja trzęsidoopa jestem Nie lubię jak mi się coś psuje, puka, stuka, albo mam przeświadczenie, że

> się zaraz zepsuje.

> Chciałem tym autem się wybrać w podróż min. 1500 km w jedną stronę (rozumiem, że luz pojawi się

> stopniowo) i nie zostanę bez układu kierowniczego ?

> W sieci znalazłem też info, że na potęgę korodują tylne nadkola?

> (Lewy błotnik był malowany po obcierce)

> PS.

> Wiem, ze Wam dopę truję, ale muszę wiedzieć wszystko.

Kurde ale kombinujesz sciana.gif Masz mozliwosc kupienia pewnej hondy i sie jeszcze zastanawiasz.

Jak boisz sie tej maglownicy to kup passata tdi z reichu, w nim na pewno nie bedziesz mial nic do roboty.

Jak jej nie chcesz to ja ja wezme. ok.gif

Napisano

> Kurde ale kombinujesz Masz mozliwosc kupienia pewnej hondy i sie jeszcze zastanawiasz.

> Jak boisz sie tej maglownicy to kup passata tdi z reichu, w nim na pewno nie bedziesz mial nic do

> roboty.

To w zasadzie wyczerpuje watekok.gif

Napisano
  • Autor

> Kurde ale kombinujesz Masz mozliwosc kupienia pewnej hondy i sie jeszcze zastanawiasz.

> Jak boisz sie tej maglownicy to kup passata tdi z reichu, w nim na pewno nie bedziesz mial nic do

> roboty.

> Jak jej nie chcesz to ja ja wezme.

Dobra Panowie nie ma co przeżywać. wink.gif Będę informował o postępach w moich zakupach i pewnie jeszcze się dopytam o to i owo.

Teraz to wszystko kwestia ceny.

Napisano

ja nie mam jak na razie problemow, ale mam od dziadka 120kkm zlosnik.gif to nie pada nagle, tylko stopniowo, wiec nie panikuj i...czekamy na dalsze postepy w temacie

Napisano
  • Autor

> ja nie mam jak na razie problemow, ale mam od dziadka 120kkm to nie pada nagle, tylko stopniowo,

> wiec nie panikuj i...czekamy na dalsze postepy w temacie

Jeszcze jedno pytanko mam. Czy auto długo osiąga temp. roboczą. Najbardziej chodzi mi o zimę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.