Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GP Australii - dyskusja

Featured Replies

Napisano

No Panowie, wprawdzie dyskusja o naszym "wewnętrznym" regulaminie trwa w wątku obok, to jednak nikt póki co nie interesuje się samym wyścigiem. zlosnik.gif A to już w najbliższą sobotę. Ciekaw jestem bardzo, czy wreszcie uda się komuś przełamać dominację Red Bulla. hmm.gif

Napisano

> No Panowie, wprawdzie dyskusja o naszym "wewnętrznym" regulaminie trwa w wątku obok, to jednak nikt

> póki co nie interesuje się samym wyścigiem. A to już w najbliższą sobotę. Ciekaw jestem

> bardzo, czy wreszcie uda się komuś przełamać dominację Red Bulla.

po cichu liczę, że Hülkenberg troszkę namiesza zlosnik.gif

Napisano

> No Panowie, wprawdzie dyskusja o naszym "wewnętrznym" regulaminie trwa w wątku obok, to jednak nikt

> póki co nie interesuje się samym wyścigiem. A to już w najbliższą sobotę. Ciekaw jestem

> bardzo, czy wreszcie uda się komuś przełamać dominację Red Bulla.

No jak się nie uda jak się uda zlosnik.gif

Napisano

> No jak się nie uda jak się uda

Podobno Räikkönen jest bardzo mocno zmotywowany i zamierza zawzięcie walczyć o sukces. Może facet rozrusza trochę team Lotusa, bo po poprzednim sezonie czuję pewien niedosyt. grinser006.gif

Napisano

> A to już w najbliższą sobotę.

a nie w niedzielę? cfaniaczek.gif

Napisano

> a nie w niedzielę?

A kwalifikacje? wink.gif

Napisano

> A kwalifikacje?

Weekend zaczyna się w piątek zlosnik.gif270751858-jezyk.gif

Napisano

> Podobno Räikkönen jest bardzo mocno zmotywowany i zamierza zawzięcie walczyć o sukces. Może facet

> rozrusza trochę team Lotusa, bo po poprzednim sezonie czuję pewien niedosyt.

wszytko jest zależne od jakości bolidu, który przygotowali na ten sezon. Ja obawiam się o jedno u Kimiego ... pub2.gif

Napisano

> Rozkład jazdy na CAŁY WEEKEND

Znaczy że jutro wczesna pobudka grinser006.gif

Napisano

> wszytko jest zależne od jakości bolidu, który przygotowali na ten sezon. Ja obawiam się o jedno u

> Kimiego ...

Albert Park to zawsze wielka niewiadoma. Ta loteria może działać mobilizująco na takiego starego lisa jakim jest Kimi, ja będę mu kibicował waytogo.gifzlosnik.gif

Napisano

> Podobno Räikkönen jest bardzo mocno zmotywowany i zamierza zawzięcie walczyć o sukces. Może facet

> rozrusza trochę team Lotusa, bo po poprzednim sezonie czuję pewien niedosyt.

no aż kipi energią zlosnik.gif

285827504-wqiwn.jpg

post-24455-14352515836005_thumb.jpg

Napisano

> Znaczy że jutro wczesna pobudka

odpalam 50 calowe okno na świat i parzę kawę smile.gif))

Napisano

> Albert Park to zawsze wielka niewiadoma. Ta loteria może działać mobilizująco na takiego starego

> lisa jakim jest Kimi, ja będę mu kibicował

No ja mam rozdarte serce w tym sezonie buu.gif nie wiem czy Bambus czy Fernando buu.gif

Napisano

> odpalam 50 calowe okno na świat i parzę kawę ))

ja mam jutro wolne to też mogę sobie pozwolić 001.gif

Napisano

> No ja mam rozdarte serce w tym sezonie nie wiem czy Bambus czy Fernando

Mówię Ci Kimi jest czarnym koniem grinser006.gif

Napisano

> Mówię Ci Kimi jest czarnym koniem

no niestety ja nie mam tak dobrze mad.gif ale ja myślę, że w tym sezonie Vettel będzie cienki

Napisano

> no niestety ja nie mam tak dobrze ale ja myślę, że w tym sezonie Vettel będzie cienki

teraz podejdzie bez ciśnienia a na luzaku będzie miał łatwiej. Boję się o to, że znowu pomiędzy bolidami może być przepaść. Ciekaw jestem jak by wypadł w bolidzie np HRT czy Marrusha smirk.gifspineyes.gif

Napisano

> teraz podejdzie bez ciśnienia a na luzaku będzie miał łatwiej. Boję się o to, że znowu pomiędzy

> bolidami może być przepaść. Ciekaw jestem jak by wypadł w bolidzie np HRT czy Marrusha

No ja myślę, że nie wyjechal by z garażu tak jak Pedro DeLarosa

Napisano

> Nie wydaje Ci się to obraźliwym określeniem człowieka, kierowcy, któremu chcesz kibicować?

myślę, że nie wink.gif po prostu kiedyś tak się przyjęło i tak zostało wink.gif wszystko jak najbardziej w pozytywnym słowa znaczeniu więc problemu w tym nie widzę.

Napisano

> Nie wydaje Ci się to obraźliwym określeniem człowieka, kierowcy, któremu chcesz kibicować?

nie, to nie jest obrazliwe ani rasistowskie - ma taka ksywke bez wzgeldu na kolor skory wink.gif

Napisano

Moim zdaniem pierwsze dwa wyścigi to badanie się który zespoł mocniejszy. Loteria i tyle. Do tego nieuniknione podjazdy zgodności z regulaminem. Dopiero 3-4 wyścig zacznie pokazywać KTO liczy się w grze.

Sorry, ale to takie moje dumanie. Na razie to chyba loteria. Fakt że zaawansowanie technologiczne ma przekład na wyniki...

Napisano
Wiekszosc obstawia Hamiltona. Ja rowniez. zlosnik.gif
Napisano

> nie, to nie jest obrazliwe ani rasistowskie - ma taka ksywke bez wzgeldu na kolor skory

ojj jest rasistowskie - jakby nie patrzeć jest to pogardliwe określenie dla człowieka innej rasy i jako takie nie powinno być używane. Proponuję zatem byśmy na tym forum powstrzymali się od takich określeń ok.gif . Przykładowo w UK można mieć problemy po publicznym rzuceniu takiego tekstu, bo zostałoby to uznane za rasizm.

Napisano

Pamiętam jeszcze szkoły - Murzynek bambo itp zlosnik.gifwink.gif

Tak nas wychowali - Bambo to Bambo - wink.gif

Napisano

> ojj jest rasistowskie - jakby nie patrzeć jest to pogardliwe określenie dla człowieka innej rasy i

> jako takie nie powinno być używane. Proponuję zatem byśmy na tym forum powstrzymali się od

> takich określeń . Przykładowo w UK można mieć problemy po publicznym rzuceniu takiego tekstu,

> bo zostałoby to uznane za rasizm.

na potrzeby autokącikowe mogę się powstrzymać od używania mojej ksywki dla Lewisa wink.gif więc proponuję lepiej już zająć się samym wyścigiem wink.gif

Napisano

> Wiekszosc obstawia Hamiltona. Ja rowniez.

Jak na razie w Q1 jest ostre tasowanie na pozycjach. Zapowiada się ciekawie cool.gif

Napisano

> Jak na razie w Q1 jest ostre tasowanie na pozycjach. Zapowiada się ciekawie

alez im tylkami wozi, cos czuje ze bedzie sporo kraks w tym sezonie jesli nie zwolnia w zakretach wink.gif

Ferrari na razie slabiutko .. Kimi tez sie nie popisal, ale bylo dosc ciasno na torze

Napisano

> alez im tylkami wozi, cos czuje ze bedzie sporo kraks w tym sezonie jesli nie zwolnia w zakretach

> Ferrari na razie slabiutko .. Kimi tez sie nie popisal, ale bylo dosc ciasno na torze

No i Alonso wyleciał w żwir frown.gif

Napisano

> No i Alonso wyleciał w żwir

przynajmniej skuterkiem pojezdzi grinser006.gif

Napisano

> przynajmniej skuterkiem pojezdzi

mało nie pobił gościa z obsługi toru biglaugh.gif bo go popchać oink.gif nie chciał biglaugh.gif

Napisano

> mało nie pobił gościa z obsługi toru bo go popchać nie chciał

ewidentny brak przyczepności z tyłu w tych nowych bolidach. Red Bulle mają z tym problem

Napisano

> ewidentny brak przyczepności z tyłu w tych nowych bolidach. Red Bulle mają z tym problem

OT: chodzi wam live timing?

Napisano

> ewidentny brak przyczepności z tyłu w tych nowych bolidach. Red Bulle mają z tym problem

kurde jakies dziwne nazwiska w Q3 grinser006.gif

Napisano

> u mnie działa

kufa - u mnie nie

mam komunikat że klucz do serwerowni im się zepsuł i że mam sam próbować ją otworzyć (Key Server Error - please try again) biglaugh.gif

Napisano

> kufa - u mnie nie

> mam komunikat że klucz do serwerowni im się zepsuł i że mam sam próbować ją otworzyć (Key Server

> Error - please try again)

ja u siebie otworzyłem w Q2 i od razu po zalogowaniu działało. spróbuj na innej przeglądarce

No i jak kolega wyżej na f1.com wink.gif

Napisano

> Ferrari przepadło, Kimi przepadł. Red Bulle słabo na razie.

> Francuz nieźle daje

Grosjean bardzo pozytywnie wink.gif oby Kimi z rozpaczy nie poleciał łukiem pub2.gif

Napisano

> ja u siebie otworzyłem w Q2 i od razu po zalogowaniu działało. spróbuj na innej przeglądarce

bez zmian

> No i jak kolega wyżej na f1.com

a są jakies inne timingi?

Napisano

> a są jakies inne timingi?

tajmingi sa takie ze HAM ma P1 a BUT P2 claps.gifclaps.gifclaps.gif

Napisano

> bez zmian

> a są jakies inne timingi?

Nie wiem.

Mi kazało na początek zaktualizować Jave, a że łączę się teraz poprzez komórkę, to zrezygnowałem i po jakimś czasie timing wystartował w Chrome.

Napisano

> tajmingi sa takie ze HAM ma P1 a BUT P2

co cieszy bardziej 0,7s przewagi HAM nad VET claps.gifclaps.gif

Napisano

> co cieszy bardziej 0,7s przewagi HAM nad VET

Lewis jest na swietnej pozycji, bo bedzie broniony przez Buttona, ale ... jako ze to poczatek sezonu i oboje maja takie same szansy na mistrza wiec bedzie ostra walka na noze od pierwszej prostej grinser006.gif

Webber startuje z polowy stawki, a ze wiadomo jak idzie mu startowanie wiec zapewne spadnie o 2-3 pozycje wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.