Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GP Australii - dyskusja

Featured Replies

Napisano

> Ham ma za gorącą głowę i przez to traci , ale w końcu ciekawy wyścig

na konferencji nawet całe jedno zdanie powiedział, dobrze, że już od piątku Malezja wink.gif

Napisano

> No Panowie, wprawdzie dyskusja o naszym "wewnętrznym" regulaminie trwa w wątku obok, to jednak nikt

> póki co nie interesuje się samym wyścigiem. A to już w najbliższą sobotę. Ciekaw jestem

> bardzo, czy wreszcie uda się komuś przełamać dominację Red Bulla.

McL i RB - zgodnie z oczekiwaniami,

Ferrari - oczekiwana katastrofa zlosnik.gif

Lotus, Mercedes - w Australii z dużej chmury mały deszcz, ale jest potencjał - zobaczymy w Malezji,

Toro Rosso - będzie się kotłować między chłopakami w tym sezonie zlosnik.gif

reszta - IMO bez niespodzianek

Napisano

> McL i RB - zgodnie z oczekiwaniami,

> Ferrari - oczekiwana katastrofa

> Lotus, Mercedes - w Australii z dużej chmury mały deszcz, ale jest potencjał - zobaczymy w Malezji,

No i come back "potencjału" Williamsa

Napisano

> No i come back "potencjału" Williamsa

ale tylko i wyłącznie u Maldonado bo Senna dalej będzie jeździł i stukał w inne bolidy mad.gif

Napisano

> ale tylko i wyłącznie u Maldonado bo Senna dalej będzie jeździł i stukał w inne bolidy

Pietrov też trzyma poziom zlosnik.gif

Napisano

> Trochę można powiedzieć, że HAM się nie popisał bo ten samochód ma duuuży potencjał i dobre tempo

> wyścigowe. Red Bulle też dobre tempo wyścigowe aleee nie zapomnijmy, że Australia to nie jest

> typowy tor wyścigowy i Malezja dopiero zweryfikuje kto gdzie się znajduje

Dokładnie, pamiętam jak po Australii wszyscy spuszczali się nad kondycją Renault (jak Kubek z Vettelem się ciął), a potem już nic dobrego się powiedzieć nie dało o aucie.

Napisano

> Dokładnie, pamiętam jak po Australii wszyscy spuszczali się nad kondycją Renault (jak Kubek z

> Vettelem się ciął), a potem już nic dobrego się powiedzieć nie dało o aucie.

to jeszcze były czasy BMW i ich słynnego bolidu (a dokładniej: KERS'u) z 2009 roku (nad którym pracowali od połowy sezonu 2008) zlosnik.gif

Napisano

> to jeszcze były czasy BMW i ich słynnego bolidu (a dokładniej: KERS'u) z 2009 roku (nad którym

> pracowali od połowy sezonu 2008)

Mój błąd ok.gif

Ale to pokazuje jak Australia jest niemiarodajna.

Napisano

> Mój błąd

> Ale to pokazuje jak Australia jest niemiarodajna.

Malezja za tydzień zweryfikuje dzisiejsze wnioski ok.gif

Napisano

> no i bylo to widac przy wreczaniu pucharow - Button happy, Vettel happy, Hamilton bez entuzjazmu

> no ale mial apetyt na pierwsze miejsce skoro zajal P1 w kwalifikacjach

Nie przegral z Vettelem w walce ani nawet w boksach.

Miejsce stracil przez zrzadzenie losu wiec z czego mial byc szczesliwy?

Sam bym sie wk.. i sie wypial na pucharki.

Kiedy zrobia porzadek ze zmiana opon podczas wyjazdu SC..

A wyscig nudnawy, bez spektakularnej walki. no.gif

Mialem duzy apetyt i jest niedosyt.

Napisano

> Nie przegral z Vettelem w walce ani nawet w boksach.

> Miejsce stracil przez zrzadzenie losu wiec z czego mial byc szczesliwy?

> Sam bym sie wk.. i sie wypial na pucharki.

> Kiedy zrobia porzadek ze zmiana opon podczas wyjazdu SC..

> A wyscig nudnawy, bez spektakularnej walki.

> Mialem duzy apetyt i jest niedosyt.

ok.gif

Z wyścigu utkwiła mi jazda Massy w doborowym towarzystwie hahaha.gif

Napisano

za sokolimokiem.tv:

Quote:

Alonso: „Wiedzieliśmy, że to będzie trudny wyścig. Czeka nas dużo pracy, zanim dorównamy szybszym od nas zespołom: nie tylko Red Bullowi i McLarenowi, ale także Mercedesowi i Lotusowi:.

Massa: „To był naprawdę słaby weekend dla mnie. Samochód się ślizgał i opony ulegały większej degradacji niż w przypadku rywali. Starałem się nie jechać agresywnie, ale to nic nie dawało. Jeśli chodzi o kolizję z Senną, według mnie możemy to uznać za incydent wyścigowy”.

Napisano

> za sokolimokiem.tv:

> Quote:

> Alonso: „Wiedzieliśmy, że to będzie trudny wyścig. Czeka nas dużo pracy, zanim dorównamy

> szybszym od nas zespołom: nie tylko Red Bullowi i McLarenowi, ale także Mercedesowi i

> Lotusowi:.

> Massa: „To był naprawdę słaby weekend dla mnie. Samochód się ślizgał i opony ulegały

> większej degradacji niż w przypadku rywali. Starałem się nie jechać agresywnie, ale to nic nie

> dawało. Jeśli chodzi o kolizję z Senną, według mnie możemy to uznać za incydent

> wyścigowy”.

Alonso ma to samo auto. Gdzie on był w każdej fazie wyścigu w stosunku do Massy?

Napisano

> Alonso ma to samo auto. Gdzie on był w każdej fazie wyścigu w stosunku do Massy?

ich bolączką będzie balans bolidu i tak jak było przewidywane, że ich opony będą się szybko kończyć. jednak bym nie przekreślał po tak nie typowym torze, którym jest Australia wink.gif

Napisano

> ich bolączką będzie balans bolidu i tak jak było przewidywane, że ich opony będą się szybko

> kończyć. jednak bym nie przekreślał po tak nie typowym torze, którym jest Australia

Tutaj nie chodzi o jakieś skreślanie, tylko o to że zrobili crapa z którym walczą od testów w Barcelonie. Walczą nie rozwijają. Niestety, ale w tej chwili wygląda to nieciekawie.

Napisano

> Tutaj nie chodzi o jakieś skreślanie, tylko o to że zrobili crapa z którym walczą od testów w

> Barcelonie. Walczą nie rozwijają. Niestety, ale w tej chwili wygląda to nieciekawie.

I to ich nie jeden problem - sauber ich robi też wink.gif

Napisano

> Tutaj nie chodzi o jakieś skreślanie, tylko o to że zrobili crapa z którym walczą od testów w

> Barcelonie. Walczą nie rozwijają. Niestety, ale w tej chwili wygląda to nieciekawie.

mnie zaskakuje słaby merc. Zaś mają problemy z oponami. To samo co w zeszłym roku facepalm%5B1%5D.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.