Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ludzie, trzymajcie mnie...!

Featured Replies

Napisano

...bo mruga do mnie światłami taki jeden 125p i prosi się żeby go kupić... wink.gifblush.gif

Będąc chorym na tą samą chorobę screwy.gif, co większość użytkowników tego kącika, od kilku dni biję się z myślami przeliczając $$ co zrobić...

W myślach cały czas mam wątek Konika odnośnie cen pewnych modeli.... mlot.gif

Dzisiaj spędziliśmy ze sobą cały dzień drive.gif, i generalnie stan tego staruszka oceniam jako dobry, troszkę do podłubania w silniku, trochę więcej przy blachach, ale tragedii nie ma. 98% detali zgodnych ze stanem fabrycznym.

WAŻNE: większego sprzeciwu od zona.gif nie zanotowano grinser006.gif

Wiele wskazuje na to, że mój 126 będzie miał większego brata do towarzystwa... grinser006.gif

285851339-125.JPG

post-21485-14352515937515_thumb.jpg

Napisano

Ej no... przecież to chyba pierwsza seria 125p? Nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz? Toż to już prawie biały kruk, na pewno na nim nie stracisz ok.gif

Napisano

> ...bo mruga do mnie światłami taki jeden 125p i prosi się żeby go kupić...

> Będąc chorym na tą samą chorobę , co większość użytkowników tego kącika, od kilku dni biję się z

> myślami przeliczając $$ co zrobić...

> W myślach cały czas mam wątek Konika odnośnie cen pewnych modeli....

> Dzisiaj spędziliśmy ze sobą cały dzień , i generalnie stan tego staruszka oceniam jako dobry,

> troszkę do podłubania w silniku, trochę więcej przy blachach, ale tragedii nie ma. 98% detali

> zgodnych ze stanem fabrycznym.

> WAŻNE: większego sprzeciwu od nie zanotowano

> Wiele wskazuje na to, że mój 126 będzie miał większego brata do towarzystwa...

Jak masz miejsce aby trzymać, i troszkę kaski na podstawowe sprawy to bierz. To nie nowy merol, który za dwa lata będzie g. warty. Tu nie stracisz. Ba!, jak dobrze zainwestujesz pieniądze, w dobrej kolejności to zyskasz ok.gif

Napisano

> Ej no... przecież to chyba pierwsza seria 125p? Nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz? Toż to już

> prawie biały kruk, na pewno na nim nie stracisz

Wnioskując po atrapie to przejściówka ok.gif

Napisano

> Wnioskując po atrapie to przejściówka

Masz rację... Nie spojrzałem na grilla, a tylko na kierunki ooniee.gif Czas iść spać 270751858-jezyk.gif No i plastikowe lusterka sob.gif Przejściówka ma podwójne tylne lampy, czy zespolone?

Napisano
  • Autor

> zdradzisz ten sekret... z którego roku jest ten kancik?

Jest to model MR'74, rok produkcji początek 1975.

Napisano

nie bierz, nie bądź głupi, po co ci...

daj no numer do właściciela... zlosnik.gif

a wypłata dopiero 20tego sciana.gif

Napisano

> Masz rację... Nie spojrzałem na grilla, a tylko na kierunki Czas iść spać No i plastikowe

> lusterka Przejściówka ma podwójne tylne lampy, czy zespolone?

Podwójne ok.gif Z karoserii zniknęły między innymi klamki skalpele ok.gif

Napisano

jak cena dobra to bierz zlosnik.gif

i poka więcej zdjeć zlosnik.gif

Napisano

> Klamki to zniknęly juz mr73

I ten model nazwano przejściówką ok.gif

Napisano

> ...bo mruga do mnie światłami taki jeden 125p i prosi się żeby go kupić...

> Będąc chorym na tą samą chorobę , co większość użytkowników tego kącika, od kilku dni biję się z

> myślami przeliczając $$ co zrobić...

> W myślach cały czas mam wątek Konika odnośnie cen pewnych modeli....

> Dzisiaj spędziliśmy ze sobą cały dzień , i generalnie stan tego staruszka oceniam jako dobry,

> troszkę do podłubania w silniku, trochę więcej przy blachach, ale tragedii nie ma. 98% detali

> zgodnych ze stanem fabrycznym.

> WAŻNE: większego sprzeciwu od nie zanotowano

> Wiele wskazuje na to, że mój 126 będzie miał większego brata do towarzystwa...

Taki warto brać ok.gif

Przejściówka, ale jeszcze stare kierunki, ma kły na zderzaku - warto

Ile cenią ? hmm.gif

Napisano

> zdradzisz ten sekret... z którego roku jest ten kancik?

Muzyk - weź trochę popatrz na fotkę i potem doczytaj w necie to nie będziesz zadawał takich pytań devil.gif

Napisano

> I ten model nazwano przejściówką

Mi ojciec zawsze mówił, że przejściówka to MR74 z czarnym grilem, i resorami takimi jak w MR...

Napisano

> Mi ojciec zawsze mówił, że przejściówka to MR74 z czarnym grilem, i resorami takimi jak w MR...

Z tego co wiem to przejściówki robiono od roku 1973 do 1975. Od 1975 produkowane MR'y z szerokimi kierunkowskazami, tylnymi lampami zespolonymi i wieloma innymi rzeczami zmienionymi w stosunku do przejściówki ok.gif

Napisano

> Muzyk - weź trochę popatrz na fotkę i potem doczytaj w necie to nie będziesz zadawał takich pytań

obstawiałem w zakresie 73-76 :D

ja chciałbym poznać dokładnie który to rok... zresztą takiego fiata można postarzeć... załóż do DF z 1987r chromy zlosnik.gif i już nie bedzie i już wiecej osób powie, że to egzemplarz z sprzed 1980r grinser006.gif

Napisano

> obstawiałem w zakresie 73-76 :D

> ja chciałbym poznać dokładnie który to rok... zresztą takiego fiata można postarzeć... załóż do DF

> z 1987r chromy i już nie bedzie i już wiecej osób powie, że to egzemplarz z sprzed 1980r

Ten kant ma dwie charakterystyczne cechy, które świadczą o tym, że jest wyprodukowany między końcem 1973, a początkiem 1975: wąskie kierunkowskazy i światła pozycyjne oraz ABS-owy grill (pod warunkiem, że to oryginał) cfaniaczek.gif

Napisano

> Ten kant ma dwie charakterystyczne cechy, które świadczą o tym, że jest wyprodukowany między końcem

> 1973, a początkiem 1975: wąskie kierunkowskazy i światła pozycyjne oraz ABS-owy grill (pod

> warunkiem, że to oryginał)

ssyyyyneeeek.... powiem Ci, że ja to wiem, ale właśnie...

Quote:

(pod warunkiem, że to oryginał)

zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.