Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W kwietniu w główki słonko grzeje - spam wątek

Featured Replies

Napisano

> To kiedy był lift w Krowie?

2007/2008

Napisano

Moze Panowie tez sobie zrobimy o takie dlugopisy jak chlopaki z SSP tylko z naszym adresem strony??

Napisano

> Moze Panowie tez sobie zrobimy o takie dlugopisy jak chlopaki z SSP tylko z naszym adresem

> strony??

Jak byśmy robili to będę chętny 893goodvibes.gif

Napisano

> Moze Panowie tez sobie zrobimy o takie dlugopisy jak chlopaki z SSP tylko z naszym adresem

> strony??

Tyko, że my nie mamy swojej strony sick.gif. Domena www.fiatcroma.com.pl należy do mnie i chętnie ją udostępnię do celów klubowych, o czym już pisałem.

Pozdrawiam

Napisano

> Tyko, że my nie mamy swojej strony . Domena www.fiatcroma.com.pl należy do mnie i chętnie

> ją udostępnię do celów klubowych, o czym już pisałem.

> Pozdrawiam

A mamy kogos kto potrafi ogarnac to??I mozna byc zrobic jak na SSP ze, na stronie stilo sa zdjecia z spotow, manuale itd.

Napisano

> Tyko, że my nie mamy swojej strony . Domena www.fiatcroma.com.pl należy do mnie i chętnie

> ją udostępnię do celów klubowych, o czym już pisałem.

> Pozdrawiam

Jeszcze tylko serwer. Zsumować koszty i możemy rozpisać na np. składki członkowskie. Podobnie zrobiliśmy, jak zakładaliśmy stronę w pierwszym klubie do którego należałem: TempraTipoTeam.

Składka wyszła coś 10 zł za rok, ale to było jakieś 8 lat temu.

Napisano

> Jeszcze tylko serwer. Zsumować koszty i możemy rozpisać na np. składki członkowskie. Podobnie

> zrobiliśmy, jak zakładaliśmy stronę w pierwszym klubie do którego należałem: TempraTipoTeam.

> Składka wyszła coś 10 zł za rok, ale to było jakieś 8 lat temu.

Serwer dam za darmo - płacę za firmową stronę i naszą można podczepić. Potrzebujemy kogoś, kto zrobi stronę i będzie ją aktualizował. Mogę zapytać mojego byłego pracownika, który teraz ma własną firmę i żyje ze stron WWW. Zdecydowanie fajniej byłoby, gdyby robił to ktoś z nas.

Napisano

Tylko musimy poszukac osoby ktora sie na ty znam.

Napisano

tak tak wiem, są miliony tematów o tym. Ale czytanie 70 czy 90 stron tematu jest mało produktywne więc proszę o konkretny link do aukcji. Chce mieć coś co obsłuży FES i będe mógł diagnozować Crome, a idealnie byłoby gdybym mógł tez SEAT Leon 2008r diagnozować

Napisano

> Serwer dam za darmo - płacę za firmową stronę i naszą można podczepić. Potrzebujemy kogoś, kto

> zrobi stronę i będzie ją aktualizował. Mogę zapytać mojego byłego pracownika, który teraz ma

> własną firmę i żyje ze stron WWW. Zdecydowanie fajniej byłoby, gdyby robił to ktoś z nas.

Ja kilka stron zrobiłem, ale w htlm+css. Nie obsługiwałem nigdy forum. Generalnie moim małym hobby jest grafika komputerowa, a w zasadzie projektowanie grafiki (robiłem to przez ostatnie 2 lata - ulotki, katalogi itp). Jeżeli byłaby potrzeba mogę spróbować od tej strony...czyli layout, projekt logo klubu itp

Napisano

> Ja kilka stron zrobiłem, ale w htlm+css. Nie obsługiwałem nigdy forum. Generalnie moim małym hobby

> jest grafika komputerowa, a w zasadzie projektowanie grafiki (robiłem to przez ostatnie 2 lata

> - ulotki, katalogi itp). Jeżeli byłaby potrzeba mogę spróbować od tej strony...czyli layout,

> projekt logo klubu itp

Tu masz przykładową stronę Stilo. Forum można podczepić gotowe, tylko czy jest to nam potrzebne?

Napisano

> Tu masz przykładową stronę Stilo. Forum można podczepić gotowe, tylko czy jest to nam potrzebne?

W sumie masz rację, forum mamy tutaj grinser006.gif

Strona StiloSquad zrobiona na jakimś CMSie. Może nawet na joomli.

Jak wrócę z tourne po śląsku przyjrzę się dokładniej.

Myślę, że byłoby to do ogarnięcia.

Napisano

> W sumie masz rację, forum mamy tutaj

> Strona StiloSquad zrobiona na jakimś CMSie. Może nawet na joomli.

Quote:

<meta name="generator" content="Joomla! 1.5 - Open Source Content Management" />

Zasadniczo można wziąć Joomlę, ten sam template i zrobić taką samą stronkę z innym logiem, dzięki temu obie strony tworzyłyby jakąś tam całość.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Quote:

> Zasadniczo można wziąć Joomlę, ten sam template i zrobić taką samą stronkę z innym logiem, dzięki

> temu obie strony tworzyłyby jakąś tam całość.

> Pozdrawiam BAS

Tutaj to stanowczo protestuję, kopiowanie layout`u to zły pomysł. Chyba stać nas na zrobienie unikalnej oraz ciekawej graficznie i merytorycznie strony?

Napisano

> Tutaj to stanowczo protestuję, kopiowanie layout`u to zły pomysł. Chyba stać nas na zrobienie

> unikalnej oraz ciekawej graficznie i merytorycznie strony?

Uważam, że oba kąciki są ze sobą dość blisko, dlatego proponuję ten sam layout.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Uważam, że oba kąciki są ze sobą dość blisko, dlatego proponuję ten sam layout.

> Pozdrawiam BAS

Chyba tylko dla niektórych cfaniaczek.gif? Nadal wspólny layout uważam za pomyśl wręcz kuriozalny!

Napisano

> Chyba tylko dla niektórych ? Nadal wspólny layout uważam za pomyśl wręcz kuriozalny!

Można to przegłosować, pewnie znowu mnie przegłosujecie i będzie tak jak ze zmianą CTT w kącik techniczny.

Pozdrawiam BAS

Napisano

Panowie jak dobrze pamietam ktos u nas zakladal zegary z Cromy po FL do Cromy z przed FL, jak to sie skonczylo, czy dzialaly czy lipa??

Napisano

> Tutaj to stanowczo protestuję, kopiowanie layout`u to zły pomysł. Chyba stać nas na zrobienie

> unikalnej oraz ciekawej graficznie i merytorycznie strony?

Tez jestem za nowa szata. Mozemy sprobowac tak ja skonstruowac, aby nawiazywaly do siebie. W koncu to ta sama marka. Duzo rzeczy mozna uzgodnic wspolnie na forum, ale na pewno wszystkim nie uda sie dogodzic.

Napisano

> Panowie jak dobrze pamietam ktos u nas zakladal zegary z Cromy po FL do Cromy z przed FL, jak to

> sie skonczylo, czy dzialaly czy lipa??

Już się kolega nudzi widzę smile.gif

Napisano

> Już się kolega nudzi widzę

Strasznie kolega chce coś popsuć smile.gif ... o ile pamiętam nie udało się tego ogarnąć frown.gif

Napisano

fotki po umyciu Cromy zlosnik.gifzlosnik.gif

croma.jpg

croma2.jpg

croma3.jpg

Napisano

się świeci, ja dalej poszukuje listw bocznych z chromem,

zacnie wygląda ok.gif

Napisano

> się świeci,

Miala byc w Belgii pogoda i nie ma, pada deszcz, wiec auto juz czyste nie bedzie sick.gifsick.gif

Napisano

> Miala byc w Belgii pogoda i nie ma, pada deszcz, wiec auto juz czyste nie bedzie

przyjedz moje umyć bo miałem dzisiaj plan a małżonce sie rodzić zachciało biglaugh.gif

uu nas pogoda ma być piękna więc praca chociaż na marne nie pójdzie ;p

Napisano

Gratulujemy zostania szczesliwym Tata, Tomek niech sie maly chowa zdrowo, dla Dominiki 526.gif526.gif526.gif526.gif526.gif dla Ciebie 20.GIF20.GIF20.GIF20.GIF

Napisano

> Gratulujemy zostania szczesliwym Tata, Tomek niech sie maly chowa zdrowo, dla Dominiki dla

> Ciebie

dzięki love_4.gif na FB mosz foto małego (hardcorowego) kox`a wink.gif

Napisano

> dzięki na FB mosz foto małego (hardcorowego) kox`a

Wykapany łojciec zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

Jakiś czas temu, ktos na forum pytał o białą Crome czy widać coś na zdjęciach. Z tego co pamiętam to własnie ten egzemplarz i już jest spowrotem na allegro

jakiś tekst

Napisano

A nie pytal ktos o 2,4MJTD?

Napisano

Ponad 2 miesiące od zakupu Cromy coś zaczęło huczeć w tyle.

Podniosłem tylne koła i okazało się, że prawe tylne koło kręci się jak " w taczkach".

Łożysko do wymiany. Wstępnie zdecydowałem się na firmę SKF - prawie 300zł icon_eek.gif

No chyba że inną firmę, może tańszą, tak pytam bo po grillu i pod wpływem % a sprawę chcę załatwić szybko bo denerwuje wycie.

Napisano

> Ponad 2 miesiące od zakupu Cromy coś zaczęło huczeć w tyle.

> Podniosłem tylne koła i okazało się, że prawe tylne koło kręci się jak " w taczkach".

> Łożysko do wymiany. Wstępnie zdecydowałem się na firmę SKF - prawie 300zł

> No chyba że inną firmę, może tańszą, tak pytam bo po grillu i pod wpływem % a sprawę chcę załatwić

> szybko bo denerwuje wycie.

kurde do GP już było drogie bo płaciłem 170zł, ale cena którą podałeś jest masakryczna. szukałeś do "cromy" a może z Vectry będzie tańsze bo auto popularniejsze wink.gif

Napisano

> kurde do GP już było drogie bo płaciłem 170zł, ale cena którą podałeś jest masakryczna. szukałeś do

> "cromy" a może z Vectry będzie tańsze bo auto popularniejsze

no właśnie muszę poszukać ale pod hasłem vectra c 1,9 może bedzie taniej ale wstępnie teraz przeglądałem i pod hasłem piasta przypisana jest croma, vectra, alfa i saab.

300zł to i tak dobra cena bo znalazłem z skf za 369 + wysyłka w kilku sklepach icon_eek.gif

po 300 mogę mieć z IC po "znajomości"

Napisano

Ile czynnika wchodzi do ukł. klimatyzacji?

Bo albo źle szukam albo naklejkę ktoś ściągnął albo nie było a szukajka też nie pomaga frown.gif

Niestety ale klima nie wyrabia przy obecnych upałach a do lata już nie daleko.

Napisano

> Ile czynnika wchodzi do ukł. klimatyzacji?

730g, możesz podać 750g.

Pozdrawiam BAS

Napisano

p1190655.jpg

p1190658.jpg

p1190659.jpg

Napisano

> Niestety ale klima nie wyrabia przy obecnych upałach a do lata już nie daleko.

Może masz dziurę

Napisano

> no właśnie muszę poszukać ale pod hasłem vectra c 1,9 może bedzie taniej ale wstępnie teraz

> przeglądałem i pod hasłem piasta przypisana jest croma, vectra, alfa i saab.

> 300zł to i tak dobra cena bo znalazłem z skf za 369 + wysyłka w kilku sklepach

> po 300 mogę mieć z IC po "znajomości"

Tutaj masz za 225. Piotrek Panda ma na części Cromę z przebiegiem 90 tysięcy - zapytaj o cenę. Swoją drogą to niepokojące, że padło tylne łożysko - dobrze się przyjrzyj zawieszeniu i nie tylko.

Napisano

piękny "kyjfer" wink.gif

Napisano

> Tutaj masz za 225. Piotrek Panda ma na części Cromę z przebiegiem 90 tysięcy - zapytaj o cenę.

> Swoją drogą to niepokojące, że padło tylne łożysko - dobrze się przyjrzyj zawieszeniu i nie

> tylko.

Łożysko wyje w tylnym prawym kole, a w zawieszeniu wylał się amorek przy lewym tylnym kole. Reszta zawiasu tylnego w porządku, byłem u znajomego na skp i przetrzepał cały tył.

Co do przodu to słyszę na kostce brukowej postukiwanie ale bardzo słabe ale słyszalne, na tym skupię się jak wymienię piastę i amorki.

Cytuje artykuł znaleziony w sieci:

"Problemy może stwarzać zawieszenie. W Cromie dość szybko zużywają się amortyzatory, łożyska kół (huczenie), łączniki stabilizatorów (głuche pukanie przy jeździe po nierównościach) oraz tuleje i sworznie wahaczy."

smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.