Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[KzAK] Auto do 5 tys zł

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> mialem taka f3r przedliftowa tylko z automatem 97 rok. nie byla bezawaryjna zupelnie ale miala

> ponad pol miliona nalatane. teraz mam 99 poliftowa - nieco detali poprawione jesli chodzi o

> nadwozie. silnik mam teraz diesla. zdecydowanie wiecej na rynku 8v moc sto kilka do stu

> kilkunastu koni zaleznie od wersji. szesnastka ma 140 ale drozsza w eksploatacji. strzelalbym

> w dobry stan po lifcie nie rocznik. wyposazenie bardzo latwo trafisz pelne.

Dzięki za wyjaśnienie ok.gif Mógłby być to fajny, komfortowy "dupowóz". A jak z rdzą w tych przed liftowych?

Napisano

> Dzięki za wyjaśnienie Mógłby być to fajny, komfortowy "dupowóz". A jak z rdzą w tych przed

> liftowych?

jesli nie byl bity to tragedii nie ma choc warto spojrzec mimo ocynku na nadkola tyl i progi. nie powinno byc wielkiego problemu ze znalezieniem w miare zdrowego.

Napisano
  • Autor

> jesli nie byl bity to tragedii nie ma choc warto spojrzec mimo ocynku na nadkola tyl i progi. nie

> powinno byc wielkiego problemu ze znalezieniem w miare zdrowego.

Dzięki serdeczne 20.GIF

Napisano
  • Autor

> jesli nie byl bity to tragedii nie ma choc warto spojrzec mimo ocynku na nadkola tyl i progi. nie

> powinno byc wielkiego problemu ze znalezieniem w miare zdrowego.

Dzięki serdeczne 20.GIF

Napisano

> Dzięki serdeczne

z tym ze tak mi sie skojarzylo odnosnie watku o Lagunie, radosc z jazdy to raczej komfortowe plyniecie niezly wypas i cisza niz starty spod swiatel i ciasne luki. zawieszenie nie jest zle ale baaaardzo na komfort ustawione. jakbys chcial cos wiedziec wiecej wal na prv - aktualnie czyms podobnym jezdze po niedawnym dylemacie podobnym do opisanego przez Ciebie wrocilem do renault.

Napisano
  • Autor

> z tym ze tak mi sie skojarzylo odnosnie watku o Lagunie, radosc z jazdy to raczej komfortowe

> plyniecie niezly wypas i cisza niz starty spod swiatel i ciasne luki. zawieszenie nie jest zle

> ale baaaardzo na komfort ustawione. jakbys chcial cos wiedziec wiecej wal na prv - aktualnie

> czyms podobnym jezdze po niedawnym dylemacie podobnym do opisanego przez Ciebie wrocilem do

> renault.

Napisałem, że miło by było jakby się fajnie prowadził. Biorąc pod uwagę Lagunę zdaje sobie sprawę, że zawieszenie sie komfortowe i o ciasnych łukach nie ma mowy ok.gif Coś za coś i dobrze o tym wiem. Jak będę miał jakieś Laguny na oku to będę walił do Ciebie na priv ok.gif

Napisano
  • Autor

> Eins

> Sfaj

> Fura dobrze Ci znana a przy dwoch sztukach dostaniesz w KJB rabat dla flot

Właśnie nie wiem czy chce saaba kolejnego zlosnik.gif Chociaż akurat zwykłą dwulitrówkę? zlosnik.gif Może może zlosnik.gif Dzięki Woju za zainteresowanie ok.gif

Napisano

> Właśnie nie wiem czy chce saaba kolejnego Chociaż akurat zwykłą dwulitrówkę? Może może Dzięki

> Woju za zainteresowanie

Wiesz czego sie spodziewac i skad brac czesci a 2.0 16 to nie jest cos od opla ???

Napisano

za 5 tys. ja bym po raz drugi wsiadł do Carismy 1.8 GLS. 115 Km

silnik bezobsługowy, auto wygodne, bardzo dobrze wyposażone, w GLS jest climatronic, 4 el. szyby itd. Nie rdzewieje, części tanie jak barszcz - sporo podchodzi od Volvo S/V40, a sam silnik jest prostą niepaliwożerną (trasa 6,5-7,5, miasto 9-10) konstrukcją w której większość spraw ogranie średniorozgarnięty kowal.

Swoją poprzednią pożegnałem przy przebiegu 226 tys i złego słowa nie mogłem powiedzieć.

Napisano

> Jeśli chodzi o Maree to staruszkowie mieli Brava 1.4(silnik jakaś pomyłką) aczkolwiek ja wspominam

> ją całkiem przyjemnie. A i silnik 1.6 fiata nie jest problemowy. Rozważę

BBM 1.6 - zagadaj z patrem moze da Ci sciagnac kata waytogo.gif aha paliwozernosc na poziomie lanosa.

Napisano
  • Autor

> Wiesz czego sie spodziewac i skad brac czesci a 2.0 16 to nie jest cos od opla ???

Ciekawa propozycja ok.gif Nawet nie pomyślałem aby wziać pod uwagę wolnossącą wersje=mniej kłopotów zlosnik.gif

Napisano

> Właśnie nie wiem czy chce saaba kolejnego Chociaż akurat zwykłą dwulitrówkę? Może może Dzięki

> Woju za zainteresowanie

jak chcesz bmw to 2x się zastanów. Za podobne pieniądze /no ciut więcej/ brat kupił touringa. Niby tani, a w rok czasu włożył 3/4 kwoty za którą kupił, a autu daleko było do ideału.

Jedyna rzecz która nie wymagała naprawy czy ingerencji to silnik. Jak padł klimatonik to naprawa i jakieś drobne duperele które doszły przy tym tysiąc zeta zeżarły.

W pewnym czasie trafił się fantasta ktory bez wybrzydzania zapłacił 8 tyś i zabrał samochód. O ile mechanicznie auto było tip top- to blacharsko zaczęło się robić nieciekawie. Auto z rocznika 97.

Napisano
  • Autor

> za 5 tys. ja bym po raz drugi wsiadł do Carismy 1.8 GLS. 115 Km

> silnik bezobsługowy, auto wygodne, bardzo dobrze wyposażone, w GLS jest climatronic, 4 el. szyby

> itd. Nie rdzewieje, części tanie jak barszcz - sporo podchodzi od Volvo S/V40, a sam silnik

> jest prostą niepaliwożerną (trasa 6,5-7,5, miasto 9-10) konstrukcją w której większość spraw

> ogranie średniorozgarnięty kowal.

> Swoją poprzednią pożegnałem przy przebiegu 226 tys i złego słowa nie mogłem powiedzieć.

Niestety nie widziałem żadnej na sprzedać w swoim rejonie. Ani jednej... no.gifno.gif

Napisano
  • Autor

> jak chcesz bmw to 2x się zastanów. Za podobne pieniądze /no ciut więcej/ brat kupił touringa. Niby

> tani, a w rok czasu włożył 3/4 kwoty za którą kupił, a autu daleko było do ideału.

> Jedyna rzecz która nie wymagała naprawy czy ingerencji to silnik. Jak padł klimatonik to naprawa i

> jakieś drobne duperele które doszły przy tym tysiąc zeta zeżarły.

> W pewnym czasie trafił się fantasta ktory bez wybrzydzania zapłacił 8 tyś i zabrał samochód. O ile

> mechanicznie auto było tip top- to blacharsko zaczęło się robić nieciekawie. Auto z rocznika

> 97.

Może akurat tak trafił. Z kolei mój znajomy od 18 roku życia zajeżdżał e36 1992 1.8. Robił z nią wszystko a ona nie chciała się psuć. Zawieszenie nie dotykał a pompa paliwa (jeżdżone przez 3 lata ciągle na rezerwie) przeżyła dwa silniki zlosnik.gif

Napisano

i tutaj jest sedno, jednemu przeszkadza wszystko co jest nie tak w aucie, drugiemu dosłownie nic póki auto się toczy. Nie chce mi się wierzyć, żeby nastoletnie auto z przebiegami rzędu powyżęj 200 tyś, a bliżej 300 i wiecej tysięcy nie wymagały napraw bieżących.

Napisano

Nie chce mi się wierzyć, żeby nastoletnie auto z przebiegami rzędu

> powyżęj 200 tyś, a bliżej 300 i wiecej tysięcy nie wymagały napraw bieżących.

Wymaga,zalezy od kierownika pojazdu.Sam dbam a zawsze cos jest do roboty .to gumy ,osłona .chyba że na starcie zrobi całe zwieszenie to spokój na jakis czas bedzie.

Napisano

Niedawno kupiłem za 4 tys + opłaty Forda Mondeo II z roku 2000, benzyna 1,8 , korozji prawie brak jeden mały purchiel na błotniku , auto wygodne i pojemne wersja liftbek , wczoraj załadowałem 500 kg zaprawy tynkarskiej i nawet nie jęczał że ciężko --- więc polecam Forda Mondeo II

Napisano

> "przyjemność z jazdy"

> "niezawodny silnik"

a co, może zawodny? smirk.gif

nie wiesz, nie pisz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.