Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[KzAK] Auto do 5 tys zł

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> 2.0 R6 129 koni nie jedzie zupełnie. 1.8 to tu trzeba chyba pchać.

> Mało powiedziane.

> Zapytaj kolegi kojdus.

> Co on wyprawiał z tą beemką...

Aż tak z tym pchaniem? yikes.gif W trasie chciałbym chociaż mieć troszkę mocy pod but.gif aby wyprzedzić tego Tir-a przy 90km/h. Jak z cenami części ?

Napisano

> Obawiam się tylko egzemplarzy młodych gniewnych Zresztą piszę tak jakbym miał ok 30tki

dopiero zauważyłem tytuł aukcji "z klimom" hahaha.gif

Przy takich rocznikach nie masz pojęcia kto tym jeździł bo w fotele tych samochodów pierdziało już 3-4 właścicieli od wyjazdu z fabryki.

Napisano
  • Autor

> to nie jest ostatni rocznik ale jakbym takiego auta szukał, to ze wzgledu na blachy i znajomość

> konstrukcji przez warsztaty bmw byloby jednym z faworytów pewnie.

Akurat e 36 jest chyba dobrze zabezpieczona przed korozją. (mówię o tym nie zabieranych z przystanków) ok.gif

Napisano

> Aż tak z tym pchaniem? W trasie chciałbym chociaż mieć troszkę mocy pod aby wyprzedzić tego

> Tir-a przy 90km/h. Jak z cenami części ?

Ceny części są śmieszne. A z tymi osiągami też nie ma aż tak źle, TIRa wyprzedzisz a jak trzeba to 160 po autostradzie się jedzie i jest względnie cicho. IMO nie ma co demonizować, nie pisałeś ze zależy Ci na osiągach. Oczywiście można kupić i 535i za te pieniądze, ale będziesz to tankował? zlosnik.gif

Napisano

> Akurat e 36 jest chyba dobrze zabezpieczona przed korozją. (mówię o tym nie zabieranych z

> przystanków)

no wlasnie o tym pisze. nawet e30 sie swietnie trzymają.

Napisano

> Aż tak z tym pchaniem? W trasie chciałbym chociaż mieć troszkę mocy pod aby wyprzedzić tego

> Tir-a przy 90km/h.

Ja nie mówię że się nie da. Prawie 200 poleci (na niemieckiej autostradzie oczywiście spy.gif )

R6 trzeba mocno kręcić. Ale przy tych 115 konikach to się trzeba raczej do dostojnej jazdy przyzwyczajać. Czas do setki podobny jak w seicento van.

> Jak z cenami części ?

tylko proszę nie bić: taniej niż do Fiata

panic.gifooniee.gif

Napisano
  • Autor

> Ceny części są śmieszne. A z tymi osiągami też nie ma aż tak źle, TIRa wyprzedzisz a jak trzeba to

> 160 po autostradzie się jedzie i jest względnie cicho. IMO nie ma co demonizować, nie pisałeś

> ze zależy Ci na osiągach. Oczywiście można kupić i 535i za te pieniądze, ale będziesz to

> tankował?

Nie napisałem bo mi nie zależy ok.gif Chciałbym tylko móc bezpiecznie wyprzedzić w trasie. Już kolejny raz spotykam się z pozytywną opinią na temat e34. Może zacznę przekonywać serce.gif do zmiany zdania. A spalanie w mieście? Jakieś przybliżone dane? zlosnik.gif

Napisano

> Akurat e 36 jest chyba dobrze zabezpieczona przed korozją. (mówię o tym nie zabieranych z

> przystanków)

po śladach rdzy na błotnikach można właśnie poznać powypadkowe. Zamienniki blach i szpachlowane egzemplarze gniją na potęgę.

Napisano

> no wlasnie o tym pisze. nawet e30 sie swietnie trzymają.

tu już trzeba na podłogę uważać. Zresztą w E36 też. Wiek robi swoje niestety.

Napisano

> Nie napisałem bo mi nie zależy Chciałbym tylko móc bezpiecznie wyprzedzić w trasie. Już kolejny

> raz spotykam się z pozytywną opinią na temat e34. Może zacznę przekonywać do zmiany zdania.

> A spalanie w mieście? Jakieś przybliżone dane?

Kumpel miał (jakiś czas temu sprzedawał i dawałem ogłoszenie na AK) i po WWA paliło mu to ok 10-11l. Potem wrzucił sekwencję.

Napisano

> 2.0 R6 129 koni nie jedzie zupełnie. 1.8 to tu trzeba chyba pchać.

> Mało powiedziane.

> Zapytaj kolegi kojdus.

> Co on wyprawiał z tą beemką...

wpysk.gif

dopóki nie przegrzejesz,samochod niezniszczalny.

samochód duży ciężki mało dynamiczny ale tu chyba nie o to chodzi.

Napisano

> Rozglądałem się w zachodniopomorskim i do takiej kwoty nie ma żadnej e36 z klimą.

A to uszkodzone kombi co wkleiłem to daleko od ciebie? cfaniaczek.gif

Napisano

> dopóki nie przegrzejesz,samochod niezniszczalny.

płomienie spod maski nazywasz "przegrzaniem"? hehe.gif

> samochód duży ciężki mało dynamiczny ale tu chyba nie o to chodzi.

Tak. Chodzi o pokonywanie progów zwalniających bez zawahania przy 60 km/h grinser006.gif

Napisano

> Tir-a przy 90km/h. Jak z cenami części ?

części smiesznie tanie,problem może być ze znalezieniem zdrowej sztuki.

Napisano
  • Autor

> A to uszkodzone kombi co wkleiłem to daleko od ciebie?

U mnie na wiosce akurat ok.gif a co zobaczyć Ci? zlosnik.gif

Napisano

> części smiesznie tanie,problem może być ze znalezieniem zdrowej sztuki.

ale i tak łatwiej znaleźć 518 niż 525 hehe.gif

Napisano
  • Autor

> ale i tak łatwiej znaleźć 518 niż 525

Mi chodzi głównie o jak najmniejszą awaryjność ok.gif Potworek z podpisu poprzez modyfikację jest straszne kapryśny i właśnie chciałbym tego uniknąć. Przebiegów sporych robić nie będę, szaleć również nie zamierzam. Głównie miasto, czasami jakaś trasa 100-200km. Liczę się z tym, że po zakupie będzie trzeba zrobić kilka pierdół ale poza tym chciałbym bezproblemowo nim podróżować ok.gif

Napisano

nie wiem jak teraz ale jak mialem 5-tke to rzadko udawało mi sie wrócić nocą do domu bez kilku miniut w towarzystwie policial.gif

taki gratis do pakietu wyposarzenia.

nie,nie miałem ciemnych szyb ani czarnego koloru nadwozia

Napisano

> U mnie na wiosce akurat a co zobaczyć Ci?

ech... waham się. "troszkę" daleko ze stolicy po to jechać. Poza tym ja chyba uderzę w E34 i lekko wyższy pułap cenowy.

no i... zastanawiam się nad R6 2,5l albo V8 z automatem lizak.gif Do toczenia się po mieście chcę automat i koniec.

Napisano
  • Autor

> Renault Laguna I ph1 albo I ph 2

Też się zastanawiałem nad tą opcją. Plusem będzie komfortowe zawieszenie, tanie części i z tych roczników prosta JESZCZE nie awaryjna konstrukcja ok.gif Martwi mnie prowadzenie ale coś za coś zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> ech... waham się. "troszkę" daleko ze stolicy po to jechać. Poza tym ja chyba uderzę w E34 i lekko

> wyższy pułap cenowy.

> no i... zastanawiam się nad R6 2,5l albo V8 z automatem Do toczenia się po mieście chcę automat i

> koniec.

W takim razie życzę owocnych poszukiwań. Ja dopiero za furą będę rozglądał się w okolicy września ok.gif Mam jeszcze czas. zlosnik.gif

Podsumowując:

Mondeo II

e36

e34

laguna

astra I (niestety odpada za wygląd zlosnik.gif)

Co powiecie o primerach (p11), almerach, civicach(siakieś 4 drzwiowe), roverach?

Napisano
  • Autor

> nie wiem jak teraz ale jak mialem 5-tke to rzadko udawało mi sie wrócić nocą do domu bez kilku

> miniut w towarzystwie

> taki gratis do pakietu wyposarzenia.

> nie,nie miałem ciemnych szyb ani czarnego koloru nadwozia

Dilerem nie jestem, po drink.gifpiwo.gif nie jeżdżę, poszukiwany nie jestem. Mogą mnie kontrolować ok.gif

Napisano

> Co powiecie o primerach (p11),

Nie jeździłem ale podobno bardzo niezawodne. Nudne.

> almerach,

Jeździłem, j.w.

> civicach(siakieś 4 drzwiowe),

drogie jak na to co oferują. wyjątkowo żwawe małe silniczki. Lekkie są te samochody.

> roverach?

dla mnie to egzotyka spineyes.gif

Napisano

> Mi chodzi głównie o jak najmniejszą awaryjność Potworek z podpisu poprzez modyfikację jest

> straszne kapryśny i właśnie chciałbym tego uniknąć. Przebiegów sporych robić nie będę, szaleć

> również nie zamierzam. Głównie miasto, czasami jakaś trasa 100-200km. Liczę się z tym, że po

> zakupie będzie trzeba zrobić kilka pierdół ale poza tym chciałbym bezproblemowo nim podróżować

rok temu szukałem takiego woła roboczego do wożenia towaru do knajpy.

siedziałem na allegro przez dwa tygodnie z ustawionym filtrem aukcji wystawionych z ostatnich kilku godzin.

udało mi sie kupić palio 99r 1.6 16v z klimą,elektryką,relingami... realny przebieg 160tys. nie zgniłe,do dziś +30tys km oprócz hamulców oleju i rozrządu i serwisu klimy nic sie nie robiłem.

tak,wiem fura nie powala osiagami,wygladem,szacunku na dzielni tez nie poprawia ale dałem za to 2800zł i innego póki co nie che:)

Smigałem nim na wakacje,majówki,kilka tripów 1000po Pl i działa.

więc chyba należy szukać fury jak najmłodszej z najniższym przebiegiem i zadbanej.

Napisano

> Mi chodzi głównie o jak najmniejszą awaryjność Potworek z podpisu poprzez modyfikację jest

> straszne kapryśny i właśnie chciałbym tego uniknąć. Przebiegów sporych robić nie będę, szaleć

> również nie zamierzam. Głównie miasto, czasami jakaś trasa 100-200km. Liczę się z tym, że po

> zakupie będzie trzeba zrobić kilka pierdół ale poza tym chciałbym bezproblemowo nim podróżować

Dlatego ja bym brał BMW. OK E36 jest nowsze ale czemu takie brzydkie zlosnik.gif

A że E34 babie się nie podoba... niech decyduje o kolorze firanek a nie o samochodzie hehe.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> rok temu szukałem takiego woła roboczego do wożenia towaru do knajpy.

> siedziałem na allegro przez dwa tygodnie z ustawionym filtrem aukcji wystawionych z ostatnich kilku

> godzin.

> udało mi sie kupić palio 99r 1.6 16v z klimą,elektryką,relingami... realny przebieg 160tys. nie

> zgniłe,do dziś +30tys km oprócz hamulców oleju i rozrządu i serwisu klimy nic sie nie

> robiłem.

> tak,wiem fura nie powala osiagami,wygladem,szacunku na dzielni tez nie poprawia ale dałem za to

> 2800zł i innego póki co nie che:)

> Smigałem nim na wakacje,majówki,kilka tripów 1000po Pl i działa.

> więc chyba należy szukać fury jak najmłodszej z najniższym przebiegiem i zadbanej.

Zgadzam się z Tobą w 101 % zlosnik.gif Teraz sobie tylko dyskutuje o danych modelach. Przyjdzie pora na zakup to tak jak wcześniej pisałem kupie to co będzie w najlepszej kondycji. Może to być e36 po kimś z AK(tylko przykład), może być Megana lub coś nudnego typu almera. Na palio nie zdecydowałbym się niestety, wiem, że to dobry samochód ale chciałbym mieć chociaż jako takie warunki podróżowania (nie mówię, że w palio jest źle) ale np goła blacha mnie nie przekonuje. Nie bierz tylko tego do siebie ok.gif

Napisano
  • Autor

> Dlatego ja bym brał BMW. OK E36 jest nowsze ale czemu takie brzydkie

> A że E34 babie się nie podoba... niech decyduje o kolorze firanek a nie o samochodzie

Akurat ja tam na wygląd nie patrze aż tak. E 34 może być troszkę za duże (lecz nie skreślam go) za to e36 gabarytami odpowiada. Kwestia tylko czy znajdę egzemplarz godny uwagi. Może być nawet 1.6 byle było zdrowe i miało klime(SPRAWNĄ zlosnik.gif) A co do wyboru samochodu to owszem to ja decyduje ale moje serce.gif też będzie nim jeździć i są modele, które poprostu jej się nie podobają ( BO TAK grinser006.gif)

Napisano

Może to być e36 po kimś

> z AK(tylko przykład), może być Megana lub coś nudnego typu almera. Na palio nie zdecydowałbym

> się niestety, wiem, że to dobry samochód ale chciałbym mieć chociaż jako takie warunki

> podróżowania (nie mówię, że w palio jest źle) ale np goła blacha mnie nie przekonuje.

jaka blacha?

Nie

> bierz tylko tego do siebie

luzik,mam do tego odpowiedni dystans wink.gif

Napisano

> Samochód prosty w budowie z możliwie prostym i niezawodnym silnikiem, najlepiej jak najmłodszy.

wiekszosc starych jest w miare prostych

najmlodsze koreance, potem francuzy/wlochy, niemcy no i japońce

> Miło by było jakby dawał jakąś przyjemność z jazdy.

> Swoich typów chwilowo nie podam bo mam nadzieje, że Wy coś może ciekawego polecicie.

masz dziwne wymagania za 5 koła, ktoś polecił lanosa, a piszesz ze duzo palą, a chcesz do 2.0 które spali ci pewnie wiecej jeszcze, a jeszcze radosc z jazdy... radosc to bedzie jak to bedzie w miare jechac do przodu

Polecam matiza,

ewentualnie coś bardzo starego ale nieźle utrzymanego

duzego fiata, poldka, albo obojetnie co tam znajdziesz zlosnik.gif?

Napisano
  • Autor

> Może to być e36 po kimś

> jaka blacha?

> Nie

> luzik,mam do tego odpowiedni dystans

Jeśli nie ma gołej blachy to zwracam honor biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> wiekszosc starych jest w miare prostych

> najmlodsze koreance, potem francuzy/wlochy, niemcy no i japońce

> masz dziwne wymagania za 5 koła, ktoś polecił lanosa, a piszesz ze duzo palą, a chcesz do 2.0 które

> spali ci pewnie wiecej jeszcze, a jeszcze radosc z jazdy... radosc to bedzie jak to bedzie w

> miare jechac do przodu

> Polecam matiza,

> ewentualnie coś bardzo starego ale nieźle utrzymanego

> duzego fiata, poldka, albo obojetnie co tam znajdziesz ?

Dziwne wymagania? Proszę Cię, przeczytaj jeszcze raz. Silnik do 2.0, a lanosy palą sporo jak na pojemność 1.5 czy tam 1.6(niepamiętam). Napisałem, że byłoby miło jakby zakupiony samochód dawał przyjemność z jazdy (tutaj myślałem o e36).

Matiz odpada za gabaryty, mały silnik.

Polecenie dużego fiata, poldka uznam za żart z Twojej strony.

Jak zauważyłeś nie szukam jednego modelu a będę brał to co jest w najlepszej kondycji.

I z góry informuje, że nie przekonasz mnie, że za 5 tys zł kupie złom, którym nie da się jeździć... Dalszego przekonywania mnie, możesz sobie odpuścić claps.gif

Napisano

> Dziwne wymagania? Proszę Cię, przeczytaj jeszcze raz. Silnik do 2.0, a lanosy palą sporo jak na

> pojemność 1.5 czy tam 1.6(niepamiętam).

10l w miescie, normalka

>Napisałem, że byłoby miło jakby zakupiony samochód

> dawał przyjemność z jazdy (tutaj myślałem o e36).

jak wsadzilem do swojego lanosa wydech glosny to mi dawal frajde, e36 kumpel sprzedawal, wlasnie taka 2.0 na benie, zawiecha juz do roboty, ruda tez juz sie klania, a mial w miare dobry egzemplarz

> Polecenie dużego fiata, poldka uznam za żart z Twojej strony.

moze byc, ale poldek 1.4 nie jest zly

> Jak zauważyłeś nie szukam jednego modelu a będę brał to co jest w najlepszej kondycji.

i dobrze

> I z góry informuje, że nie przekonasz mnie, że za 5 tys zł kupie złom, którym nie da się jeździć...

da sie, sam sprzedalem lanosa za 6,5 ktory spoko smigal, ale zeby dawal frajde i byl jakis jak najmlodszy to nie sa wymagania na 5tys - teraz mechanicy juz nie sa tacy tani jak kiedys, coraz mniej sie oplaca kupic cos za 5 i jezdzic z tym po warsztatach

> Dalszego przekonywania mnie, możesz sobie odpuścić

do tego nie przekonuje, osobiscie bralbym toye carine albo passata starego, ale ze sporą rudą sie pogodz, ewentualnie audi 80 jakies nie styrane

Napisano

> Witam,

> Po wakacjach będę zmuszony zakupić jakieś wozidło.

> Wymagania:

> Do 5 tys zł. (Proszę darować sobie posty typu: „za takie pieniądze

> kupisz tylko gówno” itp.

> 4/5 drzwi

> Kombi, hatchback, sedan-bez różnicy

> Obowiązkowo klimatyzacja, wspomaganie

> Silnik tylko i wyłącznie benzynowy (bez LPG)

> Pojemność do 2.0.

> Założenia:

> Samochód prosty w budowie z możliwie prostym i niezawodnym silnikiem, najlepiej jak najmłodszy.

> Miło by było jakby dawał jakąś przyjemność z jazdy.

> Swoich typów chwilowo nie podam bo mam nadzieje, że Wy coś może ciekawego polecicie.

Hmmm...

Ja wiem, że miało tak nie być, ale za takie pieniądze... :-)

Ale na serio.

W tym przedziale cenowym szukałbym przede wszystkim pojazdu w jak najlepszym stanie technicznym i to powinno być wyznacznikiem ostatecznej decyzji zakupowej. Marka, model itp są w zasadzie obojętne, za wyjątkiem jakichś mocno nietypowych wynalazków, które mogą sprawiać kłopoty z serwisem.

Napisano

Peugeot 406

Alfa romeo 156

Jedno i drugi kupisz bez problemu. To pierwsze może być tańsze w eksploatacji ale drugie będzie dawać więcej frajdy.

Napisano
  • Autor

> Hmmm...

> Ja wiem, że miało tak nie być, ale za takie pieniądze... :-)

> Ale na serio.

> W tym przedziale cenowym szukałbym przede wszystkim pojazdu w jak najlepszym stanie technicznym i

> to powinno być wyznacznikiem ostatecznej decyzji zakupowej. Marka, model itp są w zasadzie

> obojętne, za wyjątkiem jakichś mocno nietypowych wynalazków, które mogą sprawiać kłopoty z

> serwisem.

Od 9 stron o tym samym piszę ok.gif Teraz mogę sobie gdybać co bym wolał. Niestety za tą kasę nie powybrzydzam sobie więc będę brał to co najzdrowsze. A jak będzie zobaczymy, dowiedziałem się troszkę opinii o innych modelach i po wakacjach będziemy szukać. A nóż widelec ktoś z AK będzie sprzedawał autko w podobnych $$

Napisano
  • Autor

> Peugeot 406

> Alfa romeo 156

> Jedno i drugi kupisz bez problemu. To pierwsze może być tańsze w eksploatacji ale drugie będzie

> dawać więcej frajdy.

O alfie też czytałem ale coś w nich musi być skoro sprzedają młode egzemplarze w tak niskich pieniądzach zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> 10l w miescie, normalka

Gdzieś kiedyś przeczytałem, że ok 12

> jak wsadzilem do swojego lanosa wydech glosny to mi dawal frajde, e36 kumpel sprzedawal, wlasnie

> taka 2.0 na benie, zawiecha juz do roboty, ruda tez juz sie klania, a mial w miare dobry

> egzemplarz

Nie szukam ideału.

> moze byc, ale poldek 1.4 nie jest zly

Lubie stare samochody ale to dopiero jak kiedyś będę miał więcej gotówki.

> i dobrze

> da sie, sam sprzedalem lanosa za 6,5 ktory spoko smigal, ale zeby dawal frajde i byl jakis jak

> najmlodszy to nie sa wymagania na 5tys - teraz mechanicy juz nie sa tacy tani jak kiedys,

> coraz mniej sie oplaca kupic cos za 5 i jezdzic z tym po warsztatach

> do tego nie przekonuje, osobiscie bralbym toye carine albo passata starego, ale ze sporą rudą sie

> pogodz, ewentualnie audi 80 jakies nie styrane

Napisano

> O alfie też czytałem ale coś w nich musi być skoro sprzedają młode egzemplarze w tak niskich

> pieniądzach

Coś musi być w powietrzu zlosnik.gif a tak serio to leci w nich zawieszenie, zrobisz raz dobrze i masz spokój. TS niby awaryjne ale sporo ludzi jeździ i chwali. No i dla mnie największy minus - rdza. Poza tym auto wg mnie nie doceniane. Miałem prawie dwa lata. W niedługim czasie planuje powrót do marki

Napisano

> Peugeot 406

> Alfa romeo 156

> Jedno i drugi kupisz bez problemu. To pierwsze może być tańsze w eksploatacji ale drugie będzie

> dawać więcej frajdy.

Jeśli 406 to dorzuciłbym fiata marea.

1,6 w benzynie niestety lubi spalić powyżej 10 w mieście. Ale masz duzy, tani samochód.

Napisano
  • Autor

> Coś musi być w powietrzu a tak serio to leci w nich zawieszenie, zrobisz raz dobrze i masz spokój.

> TS niby awaryjne ale sporo ludzi jeździ i chwali. No i dla mnie największy minus - rdza. Poza

> tym auto wg mnie nie doceniane. Miałem prawie dwa lata. W niedługim czasie planuje powrót do

> marki

Zawieszenie do tanich nie należy chyba co? zlosnik.gif Za 5 tys również nie znajdę egzemplarza wolnego od poważniejszych usterek palacz.gif Z chęcią bym Alfe zakupił ale znając moje szczęście w ciągu roku musiałbym w nią włożyć drugie tyle zlosnik.gif

Napisano

laguna 1 ph 2 f3r silnik

szalu na drodze nie ma choc mul tez nie jest ale komfort bardzo duzy. wbrew opinii aut na F jesli egzemplarz trafisz ok to trwale auto.

Napisano
  • Autor

> Jeśli 406 to dorzuciłbym fiata marea.

> 1,6 w benzynie niestety lubi spalić powyżej 10 w mieście. Ale masz duzy, tani samochód.

Ok, co o Pugu powiecie? Awaryjny? Do tych 5kpl jest sens szukać egzemplarza wartego uwagi?

Jeśli chodzi o Maree to staruszkowie mieli Brava 1.4(silnik jakaś pomyłką) aczkolwiek ja wspominam ją całkiem przyjemnie. A i silnik 1.6 fiata nie jest problemowy. Rozważę ok.gif

Napisano

> Słucham? f3r co to za silnik?

link dwulitrowa osmiozaworowa trwala benzyna. uwazaj na 16v

Napisano
  • Autor

> link dwulitrowa osmiozaworowa trwala benzyna. uwazaj na 16v

Z takich pierwszych przymiarek jest możliwość znalezienia Laguny w tych $$. Powiedz mi czy sporo jeździ tych 8 zaworówek czy więcej 16v? Jakie roczniki najlepiej?

Napisano

> Z takich pierwszych przymiarek jest możliwość znalezienia Laguny w tych $$. Powiedz mi czy sporo

> jeździ tych 8 zaworówek czy więcej 16v? Jakie roczniki najlepiej?

mialem taka f3r przedliftowa tylko z automatem 97 rok. nie byla bezawaryjna zupelnie ale miala ponad pol miliona nalatane. teraz mam 99 poliftowa - nieco detali poprawione jesli chodzi o nadwozie. silnik mam teraz diesla. zdecydowanie wiecej na rynku 8v moc sto kilka do stu kilkunastu koni zaleznie od wersji. szesnastka ma 140 ale drozsza w eksploatacji. strzelalbym w dobry stan po lifcie nie rocznik. wyposazenie bardzo latwo trafisz pelne.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.