Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie zawieszenie do 3D Multijet ?

Featured Replies

Napisano

Po dwóch latach jazdy na gwincie chcę powrócić do normalnego zawieszenia. Jakie polecacie sprężyny + amortyzatory ? Oczywiście w dobrej cenie ;-)

Pozdrawiam

Napisano

> sprężyny + amortyzatory

Polecam komplet Monroe.

Napisano

Zestaw Kayaby (na takim śmigam z przodu i nie ma co narzekać)

Napisano

> Po dwóch latach jazdy na gwincie chcę powrócić do normalnego zawieszenia. Jakie polecacie sprężyny

> + amortyzatory ? Oczywiście w dobrej cenie ;-)

> Pozdrawiam

czemu się gwintu pozbywasz?

Napisano

> Polecam komplet Monroe.

nie polecam kompletu Monroe (źle się ułożyły. reklamacja rozpatrzona na szczęście pomyślnie)

nie polecam też amortyzatorów Bilstein (strasznie się tłuką na dziurach)

sick.gif

Napisano

> nie polecam kompletu Monroe (źle się ułożyły. reklamacja rozpatrzona na szczęście pomyślnie)

> nie polecam też amortyzatorów Bilstein (strasznie się tłuką na dziurach)

No to co, seria?

Napisano
  • Autor

nie da się na tym jezdzić niestety po naszych drogach ( w moim odczuciu), więcej stresu niż przyjemności z z jazdy smile.gif już za stary na to jestem.

Napisano

> nie da się na tym jezdzić niestety po naszych drogach ( w moim odczuciu), więcej stresu niż

> przyjemności z z jazdy już za stary na to jestem.

chodzi o komfort jazdy czy raczej ze przycierasz? No i pytanie jak masz nisko

Napisano

> nie da się na tym jezdzić niestety po naszych drogach ( w moim odczuciu), więcej stresu niż

> przyjemności z z jazdy już za stary na to jestem.

mysle ze chodzi o stres zeby nie przytrzec smile.gif

ale to prawda, wieksza czescc Polski jeszcze nie dorosla do gwintu 270751858-jezyk.gif

Napisano

> ale to prawda, wieksza czescc Polski jeszcze nie dorosla do gwintu

Bo wiekszej czesci Polski nie jest to do niczego potrzebne.

Czuje sie troszke obrazony stwierdzeniem o doroslosci??

Napisano

> Bo wiekszej czesci Polski nie jest to do niczego potrzebne.

> Czuje sie troszke obrazony stwierdzeniem o doroslosci??

zle zrozumiałeś, ale też ja nie jasno napisałem.

wieksza część Poslkich dróg nie dorosła do takich zawieszen smile.gif

o to mi chodziło 20.GIF

nie ma powodu do obrażania 20.GIF

Napisano

> zle zrozumiałeś, ale też ja niejsano napisałem.

> wieksza część Poslkich dróg nie dorosła do takich zawieszen

> o to mi chodziło

Ok wink.gif...dzieki za sprostowanie.

Wracajac do tematu...nie wiem jak z McPearsonami, ale musze potwierdzic mit ze sprezyny KYB gna sie w banana frown.gif.

Fakt ze jedzie sie normalnie ale pewnie wytrzymalosc bedzie znacznie krotsza.

Napisano

> Wracajac do tematu...nie wiem jak z McPearsonami, ale musze potwierdzic mit ze sprezyny KYB gna sie

> w banana .

Jak się gną ? Ja śmigam już prawie rok i nienarzekam , na początku poszedł wóz mocno w górę , po paru miesiącach się ułożył i gites smile.gif

Jak się boisz kyb , to może lesjofors szwedzkie , mają chyba też linię tuning -30mm wink.gif

Napisano

> Jak się gną ? Ja śmigam już prawie rok i nienarzekam , na początku poszedł wóz mocno w górę , po

> paru miesiącach się ułożył i gites

> Jak się boisz kyb , to może lesjofors szwedzkie , mają chyba też linię tuning -30mm

NO jakos tak wyszlo ze moje (i nie jestem jedynym przypadkiem) ulozyly sie w ksztalcie banana...niby zamontowane prawidlowo przez zaufanego ASOwca. Jezdze i nic sie nie dzieje

Napisano

> NO jakos tak wyszlo ze moje (i nie jestem jedynym przypadkiem) ulozyly sie w ksztalcie

> banana...niby zamontowane prawidlowo przez zaufanego ASOwca. Jezdze i nic sie nie dzieje

no właśnie u mnie tak się ułożyły Monroe.

i to montowane na różne sposoby przez różnych macherów( w tym ASO).

teraz tył mam monroe( bo tam było OK), a przód seria. cokolwiek to znaczy. confused.gif

Napisano
  • Autor

tak jak kolega wspomniał głównie o stres że przywale zaraz, z tego wzgledu jezdze wolno, nie wykorzystuje w pełni możliwości samochodu smile.gif w wielu miejscach nie moge zaparkowac, wszystko w aucie powoli zaczyna trzeszczeć. Nie powiem Ci jak nisko auto siedzi obecnie, musiałbym sprawdzić, ale już był dzwigany dwa razy do góry.

Napisano

> nie polecam kompletu Monroe (źle się ułożyły. reklamacja rozpatrzona na szczęście pomyślnie)

No to albo źle dobrane (z innej wersji silnikowej) albo miałeś wyjątkowego pecha.

Napisano

> tak jak kolega wspomniał głównie o stres że przywale zaraz, z tego wzgledu jezdze wolno, nie

> wykorzystuje w pełni możliwości samochodu w wielu miejscach nie moge zaparkowac, wszystko w

> aucie powoli zaczyna trzeszczeć. Nie powiem Ci jak nisko auto siedzi obecnie, musiałbym

> sprawdzić, ale już był dzwigany dwa razy do góry.

no widzialem Twoje auto w cinsofcie zaraz po załozeniu gwintu - prezentowało się super no i potem pare razy gdzieś w mieście widziałem (ale za kazdym razem byłem piechtolotem więc nie miałem czym zatrabić).

jaki masz zakres regulacji i jak możesz to zmierz ile masz cm do ziemi (że narzekasz) wink.gif

Napisano

Ja teraz zalozylem weitecka i powiem szczerze ze komfort jak dla mnie i mojej malzonki jest lepszy niz na seryjnym zawiasie:)

Napisano
  • Autor

sorry nie miałem czasu, postaram się dzisiaj zmierzyć smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.