Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowa Astra Made in Poland... Prawie jak Insignia

Featured Replies

Napisano

> Nie tylko design wnętrza im się poprawił - Insignia, oraz nowa Astra, podobają mi się również z

> zewnątrz.

Astra - owszem.

Insignia - wieś tańczy, śpiewa i podskakuje.

Te chromixy plastixowe mnie wręcz rozczulają.

> materiały nie odstają (poza kilkoma wpadkami) - odstaje montaż.

Nie będę się wykłócał.

Jeździłem nie raz Astrą i uważam, że zmontowana jest przyzwoicie. Nie zabija, ale i nie powoduje niesmaku.

A gdy przyłożymy do tego starą Astrę, to ja uważam, że w ogóle nie ma o czym mówić.

Napisano

> kojarzysz mondeo mk3 kombi? Swiatla sa gdzie powinny, a wiekszego otworu zaladunkowego zrobic sie

> nie da.

> Nie za bardzo wiem jak mozna powiekszyc otwor zaladunkowy skoro musisz powtorzyc swiatla. One w

> powietrzu nie zawisna...

Normalnie - dajesz małe lampki, żeby zapewnić przepisową widoczność. Są one montowane do tylnej ściany/na krawędziach błotników.

A lampy "dające stajla" mogą już być na pół klapy.

Dla mnie rozwiązanie z insignii ST jest dobre i przemyślane.

ACZKOLWIEK i tak nie zmienia to faktu, że otwór załadunkowy jest po prostu wąski.

Napisano

> na jakim etapie jest przejęcie KT przez VW? Czy Płonka nadal jest prezesem?

Końcowym - już nie ma KT - jest blagam.gif Volkswagen blagam.gif Group Polska i obejmuje wszystkie marki blagam.gif Grupy Volkswagen blagam.gif oprócz właśnie Seata.

> a skoro jesteś w temacie to orientujesz sie czy Pani Magda Cebrat nadal pracuje w IMC?

No właśnie Magda już odeszła z IMC :-)

Dla mnie kolejny dowód, że źle się tam dzieje.

Co prawda próba zrobienia z Seata marki flotowej IMO jest z góry skazana na porażkę - tam nie bardzo jest pod to produkt (poza Ibizą i Exeo).

Napisano

> No właśnie Magda już odeszła z IMC :-)

> Dla mnie kolejny dowód, że źle się tam dzieje.

nie znam szczegułów dlatego pytałem

> Co prawda próba zrobienia z Seata marki flotowej IMO jest z góry skazana na porażkę - tam nie

> bardzo jest pod to produkt (poza Ibizą i Exeo).

ale w tych segmentach jest mega konkurencja i chodzi nie tylko o sam produkt (samochód). Sam zresztą wiesz.

Kiedy siedziałem w branży zawsze śmieszyły mnie flotowe aspiracje niektórych marek. Zawsze postrzegałem to jako motoryzacyjne "parcie na szkło". Że "uwaga uwaga - od dzisiaj my też robimy floty i jesteśmy debeściaki" grinser006.gif

Napisano

> W życiu.

> Yarek mnie ostatecznie przekonał, że o VOLKSWAGENIE wolno mówić TYLKO na kolanach, bez żadnych

> skrótów myślowych, prześmiewczych nazw i takdalej.

> To jest KULTOWA marka i inne się o Niej wyrażanie świadczy co najmniej źle o mówiącym :-)

osłabiłeś mnie smile.gif

dobre ok.gifgrinser006.gif

PS.

Szacun za konsekwencję zlosnik.gif

Napisano

> a to są samochody stworzone na rynek europejski, czy importowane tylko dlatego, że jest popyt na te

> niszowe modele?

Taka nowa moda. Wśród kolegów po fachu

nie posiadanie 1 sztuki to normalnie żenua ganja.gif

Napisano

> ale w tych segmentach jest mega konkurencja i chodzi nie tylko o sam produkt (samochód). Sam

> zresztą wiesz.

Ale producent, który nie ma pełnoprawnego kompaktu, ZWŁASZCZA w wersji kombi to nie ma czego szukać we flocie.

Póki co znam jedną flotę, która jeździ Seatem (Berner), ale też podobno nie są najszczęśliwsi z tym wyborem.

> Kiedy siedziałem w branży zawsze śmieszyły mnie flotowe aspiracje niektórych marek. Zawsze

> postrzegałem to jako motoryzacyjne "parcie na szkło". Że "uwaga uwaga - od dzisiaj my też

> robimy floty i jesteśmy debeściaki"

Etam.

Mnie rozczuliła ostatnio opowieść o Hondzie, która "nie potrzebuje działu flotowego, bo oni KAŻDEGO klienta traktują jednakowo dobrze".

Łzy wzruszenia zalały mi oczy :-)

Napisano

> osłabiłeś mnie

> dobre

> PS.

> Szacun za konsekwencję

IThankYou.gif:-)

Napisano

> Witam,

> GM nareszcie zaczyna robic fajne samochody i to w segmencie C.

> Stylizacja Insigni ... Ktora jest obecnie najlepszym produktem oferowanych w Europie przez

> Amerykanow.

> Klik

Przecież od wielu miesięcy już jest oferowany Buick Verano, który jest bliźniakiem Astry:

jakiś tekst

Napisano

> Co by wątków nie mnożyć FL IV .

Rewelacyjna opcja z przednia szyba przechodzaca w dach i brakiej daszkow. Koszt szyby 15kzl - juz widze jej wymiane po kamyku spod tira rotfl.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.