Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rekiny bija

Featured Replies

Napisano

Witam posiadam sc zakupilem do niego felgi rekiny 5.5 cala kola zamontowalem na orginalne śruby i bija jedzie sie jak wozem drabiniastym . Zna ktoś jakiś patent zeby zlikwidować te bicie?

Napisano

wywazales te koła ?, może felgi są krzywe, może nie dokręciłeś wszystkich śrub?

A śruby pływające to nie koniecznie przez nie może mieć bicie, jezdzilem na 4x100 na zwyklych srubach i bicia nie mialem.

Napisano

> Witam posiadam sc zakupilem do niego felgi rekiny 5.5 cala kola zamontowalem na orginalne śruby i

> bija jedzie sie jak wozem drabiniastym . Zna ktoś jakiś patent zeby zlikwidować te bicie?

a masz otwor centrujacy poszerzony ??

Napisano

wyczyściłeś piastę przed montażem?

Napisano

mam takie same rekiny, seryjny otwór centrujący i do 130kmh wszystko GIT, potem zaczyna bić, ale rzadko kiedy tyle jeżdżę, bo mam krótką skrzynie i wydech przelot który wyje niemiłosiernie przy takich obrotach

Napisano

ja w innych felgach miałem wyrobiony otwór centralny i biło; przy montażu koła, po włożeniu między niego a piastę kawałka folii aluminiowej z puszki po piwie bicie ustało

Napisano

o tym jeszcze nie słyszałem 270751858-jezyk.gif imho lepiej przetoczyć na większy + pierścienie centrujące ok.gif

Napisano
  • Autor

Jak wloze kolo na piaste bez srub i poruszam góra dół i na boki to wyczuwalny jest luz czyli wychodzi na to ze otwory centrale maja za duze otwory. Piasty z tyłu mam nown jeszcze sie swieca. Czyli pozostaja mi pierscienie centrujace orientujecie sie jaki to jest koszt? I gdzie ich szukać?

Napisano

> Jak wloze kolo na piaste bez srub i poruszam góra dół i na boki to wyczuwalny jest luz czyli

> wychodzi na to ze otwory centrale maja za duze otwory. Piasty z tyłu mam nown jeszcze sie

> swieca. Czyli pozostaja mi pierscienie centrujace orientujecie sie jaki to jest koszt? I gdzie

> ich szukać?

allegro, plastikowe ok 40zl a alu to do 100zl, tylko zmierz dobrze otwor centrujacy w feldze.

Napisano

> wywazales te koła ?, może felgi są krzywe, może nie dokręciłeś wszystkich śrub?

> A śruby pływające to nie koniecznie przez nie może mieć bicie, jezdzilem na 4x100 na zwyklych

> srubach i bicia nie mialem.

kolega jezdzil na zwyklych srubach i odczuwalne to nie bylo do 120km/h, ale otwory w feldze aluminiowej ulegly lekkiemu odkształceniu.

Napisano

> allegro, plastikowe ok 40zl a alu to do 100zl, tylko zmierz dobrze otwor centrujacy w feldze.

nie wiem skąd Twoja cena :D

ja kupowałem tutaj i po założeniu żadnego bicia już nie ma. Co prawda te pierscienie niby są do alu ale ja juz mam je 2 sezon na stali i wsio ok ok.gif

Napisano

> nie wiem skąd Twoja cena :D

> ja kupowałem tutaj i po założeniu żadnego bicia już nie ma. Co prawda te pierscienie niby są do

> alu ale ja juz mam je 2 sezon na stali i wsio ok

kiedys bralem to placilem 7zl szt plus wysylka to jakos 40zl wyszlo a za alu cos kolo 100zl

Napisano
  • Autor

Dzieki za podpowiedzi pomierze te otwory i zainwestuje w pierścienie mam nadzieje ze bendzie git

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.