Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

F1 GP Niemiec

Featured Replies

Napisano

Hmm , jutro już pierwsze jazdy a tu ani słówka o tym, nie mówiąc o typowaniach. hmm.gif

zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Hmm , jutro już pierwsze jazdy a tu ani słówka o tym, nie mówiąc o typowaniach.

Mam nadzieje, ze z typowaniami zdazymy.

Chcialbym, zeby Kimi. Hamilton w pikujacym w dol McLaren chyba nie da rady.

Napisano

> Hmm , jutro już pierwsze jazdy a tu ani słówka o tym, nie mówiąc o typowaniach.

Typowania zaraz będą - niestety bardzo późno, za co was przepraszam.

Niestety ostatnio z powodów zawodowych trudniej mi znaleźć czas by tym się zająć tak jak jeszcze niedawno, przez co ostatnio musicie dłużej czekać na wyniki i na nowe wątki z typowaniami. Dziękuję za wyrozumiałość i przepraszam wszystkich, którym długo odpowiadam na wiadomosci. Mam nadzieję, że niedługo sytuację uda mi się opanować i będzie to przebiegać sprawnie, tak jak jeszcze niedawno.

Wyniki za GP Wielkiej Brytanii mam nadzieję spisać w sobotę i wam je tu zaprezentować. Wyniki za GP Europy będą przeliczone ponownie i ogłoszenie również powinno nastąpić w sobotę.

Napisano

> Typowania zaraz będą - niestety bardzo późno, za co was przepraszam.

> Niestety ostatnio z powodów zawodowych trudniej mi znaleźć czas by tym się zająć tak jak jeszcze

> niedawno, przez co ostatnio musicie dłużej czekać na wyniki i na nowe wątki z typowaniami.

> Dziękuję za wyrozumiałość i przepraszam wszystkich, którym długo odpowiadam na wiadomosci. Mam

> nadzieję, że niedługo sytuację uda mi się opanować i będzie to przebiegać sprawnie, tak jak

> jeszcze niedawno.

> Wyniki za GP Wielkiej Brytanii mam nadzieję spisać w sobotę i wam je tu zaprezentować. Wyniki za GP

> Europy będą przeliczone ponownie i ogłoszenie również powinno nastąpić w sobotę.

wykonujesz tak dobra robotę, że nikogo nie musisz przepraszać waytogo.gif

Napisano

Rosberg bedzie cofniety 5 miejsc za wymiane skrzyni..

Napisano
  • Autor

> wykonujesz tak dobra robotę, że nikogo nie musisz przepraszać

O to, to, to. Lepiej bym tego nie ujął. 20.GIFclaps.gif dla Pana M

Napisano

> Rosberg bedzie cofniety 5 miejsc za wymiane skrzyni..

.. tak samo jak Grosjean i Webber. Za nami 9 wyścigów i technika zaczyna odczuwać trudy sezonu..

To może być ciekawy weekend GP - pogoda tak utrudnia zabawę, że po 2 treningach wyniki są mocno przetasowane. Dziś w trakcie kwalifikacji również ma padać, podczas gdy jutro wyścig wg prognoz ma być po suchym.

Napisano
  • Autor

> .. tak samo jak Grosjean i Webber. Za nami 9 wyścigów i technika zaczyna odczuwać trudy sezonu..

> To może być ciekawy weekend GP - pogoda tak utrudnia zabawę, że po 2 treningach wyniki są mocno

> przetasowane. Dziś w trakcie kwalifikacji również ma padać, podczas gdy jutro wyścig wg

> prognoz ma być po suchym.

Jeśli jutro będzie sucho, to pierwsza dziesiątka może jutro do mety dojechać w dokładnie odwrotnej kolejności niż po dzisiejszych kwalifikacjach.

No to będzie ciekawie. food.gif

Napisano

> No to będzie ciekawie.

I było.

Podobał mi się manewr Hamiltona, a mina i gesty Vettela bezcenne.

Pamiętam jak kidyś Kubica w takich samych okolicznościach tak samo wyprzedził Hamiltona i ten jakoś nie miotał się.

Napisano

Sędziowie ukarali Vettela doliczeniem 20 sekund za wyjazd poza tor z zyskaniem korzyści.

GP Niemiec ostateczna kolejność:

1. Alonso; 2. Button; 3. Raikkonen; 4. Kobayashi; 5. Vettel; 6. Perez; 7. Schumacher; 8. Webber; 9. Hulkenberg; 10. Rosberg; 11. di Resta; 12. Massa; 13. Ricciardo; 14. Vergne; 15. Maldonado; 16. Pietrow; 17. Senna; 18. Grosjean; 19. Kovalainen; 20. Pic; 21. de la Rosa; 22. Glock; 23. Karthikeyan.

Napisano

ciekawe czy Vet dostanie karę za wyprzedzanie But poza torem. Jak wiadomo, jest to niedozwolone. Może więc dostać 20sek kary i spadnie wtedy chyba na 4 miejsce...

Napisano

> ciekawe czy Vet dostanie karę za wyprzedzanie But poza torem. Jak wiadomo, jest to niedozwolone.

> Może więc dostać 20sek kary i spadnie wtedy chyba na 4 miejsce...

yyyy zlosnik.gif post wyżej zlosnik.gif

20sek i 5 miejsce wink.gif

Napisano

> ciekawe czy Vet dostanie karę za wyprzedzanie But poza torem. Jak wiadomo, jest to niedozwolone.

> Może więc dostać 20sek kary i spadnie wtedy chyba na 4 miejsce...

Wyszedł na tym jak zabłocki na mydle. Już mogł oddać tą pozycję, którą zyskał.

Napisano

> Wyszedł na tym jak zabłocki na mydle. Już mogł oddać tą pozycję, którą zyskał.

ściemniał, że nie widział but i dlatego uciekł poza tor, hehe grinser006.gif - tak się vet tłumaczył but zaraz po wyścigu przed odbiorem trofeów.

Napisano

> yyyy post wyżej

> 20sek i 5 miejsce

długo mojego pisałem, bo mi córa przeszkodziła i się kolega wbił przede mnie facepalm%5B1%5D.gifgrinser006.gif

Napisano

> długo mojego pisałem, bo mi córa przeszkodziła i się kolega wbił przede mnie

a to przepraszam grinser006.gifzlosnik.gif

Napisano

> a to przepraszam

no, niech Ci będzie wybaczone, zresztą napisałeś konkretniej grinser006.gif

Napisano

> I było.

> Podobał mi się manewr Hamiltona, a mina i gesty Vettela bezcenne.

Moze Hamilton nie jest najbardziej kompletnym kierowca,

ale bez niego formula stracilaby calkiem sporo uroku.

Ot, jedno okrazenie straty do lidera a ile emocji.

> Pamiętam jak kidyś Kubica w takich samych okolicznościach tak samo wyprzedził Hamiltona i ten jakoś

> nie miotał się.

Vettel w GP Niemiec odczuwa chyba zbyt duza presje bo sie gubi.

Jechal po 2 miejsce, a ostatecznie dosc glupi blad kosztowal go sporo punktow.

I mi typowania tez zawalil. panic.gif

Napisano

> Moze Hamilton nie jest najbardziej kompletnym kierowca,

> ale bez niego formula stracilaby calkiem sporo uroku.

> Ot, jedno okrazenie straty do lidera a ile emocji.

> Vettel w GP Niemiec odczuwa chyba zbyt duza presje bo sie gubi.

> Jechal po 2 miejsce, a ostatecznie dosc glupi blad kosztowal go sporo punktow.

> I mi typowania tez zawalil.

Bo też jest niekompletny...

Napisano
  • Autor

> Bo też jest niekompletny...

Bo młody, dajcie mu czas, niech dorośnie. zlosnik.gif

Napisano

> Bo młody, dajcie mu czas, niech dorośnie.

Mam wrażenie po kilku zachoewaniach z tego GP (wymachiwanie Hamiltonowi, czy to wyprzedzanie), że nie może zaakceptować, że nie idzie mu tak łatwo jak w zeszłym sezonie. A w ostatnim wyścigu wystarczyła odrobina kalkulacji i lepiej by na tym wyszedł.

No ale adrenalina zrobiła swoje

Napisano

> Moze Hamilton nie jest najbardziej kompletnym kierowca,

> ale bez niego formula stracilaby calkiem sporo uroku.

> Ot, jedno okrazenie straty do lidera a ile emocji.

Podzielam twoją opinię - gość wnosi bardzo dużo emocji do F1. Nie przepadam za nim jako za osobą, bo z tego co piszą jest strasznie zarozumiały, ale jako kierowca jest naprawdę dobry. Jest szybki, nie kalkluje tylko leci ... przez co też czasem wyleci wink.gif . Chociaż mam wrażenie że ostatnio się uspokoił względem tego co robił 2-3 lata temu.

Napisano

> Podzielam twoją opinię - gość wnosi bardzo dużo emocji do F1. Nie przepadam za nim jako za osobą,

> bo z tego co piszą jest strasznie zarozumiały, ale jako kierowca jest naprawdę dobry. Jest

> szybki, nie kalkluje tylko leci ... przez co też czasem wyleci . Chociaż mam wrażenie że

> ostatnio się uspokoił względem tego co robił 2-3 lata temu.

Tez mam takie wrazenie, ze wiecej w tym roku jest kalkulacji.

Chociaz walka z Maldonado kilka tygodni temu wydaje sie temu przeczyc. ok.gif

Napisano

> Podzielam twoją opinię - gość wnosi bardzo dużo emocji do F1. Nie przepadam za nim jako za osobą,

> bo z tego co piszą jest strasznie zarozumiały, ale jako kierowca jest naprawdę dobry. Jest

> szybki, nie kalkluje tylko leci ... przez co też czasem wyleci . Chociaż mam wrażenie że

> ostatnio się uspokoił względem tego co robił 2-3 lata temu.

6 dziewczyn wieczorem w pokoju, kilka dni przed GP to wyraz jego spokoju ducha zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.