Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wrzesień spam wątek :)

Featured Replies

Napisano
grinser006.gif Pierwszy
Napisano

To moderator robi, to sie nie liczy 270751858-jezyk.gif270751858-jezyk.gif270751858-jezyk.gif270751858-jezyk.gif270751858-jezyk.gif

Napisano

proszę się nie bić

Napisano

> proszę się nie bić

A kolega niech pracuje a nie spamuje 270751858-jezyk.gif270751858-jezyk.gif270751858-jezyk.gif

Napisano

> A kolega niech pracuje a nie spamuje

shhh.gif

Napisano
  • Autor

> To moderator robi, to sie nie liczy

Liczy liczy, czas na nowe rządy na tym kąciku grinser006.gif

Rządam komisji śledczej w sprawie afery wątkowej pub2.gif

Napisano
  • Autor

> Pepcio nie baw się w moheratora

Ja ja żal kara.gif ściska, że nie byłeś pierwszy biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> proszę się nie bić

Nie gadamy , nurkujemy ......

Napisano

> Liczy liczy, czas na nowe rządy na tym kąciku

> Rządam komisji śledczej w sprawie afery wątkowej

Cytryn i Gumiak byli kiedys chetni :-P.

Napisano

> O tej porze to jeszcze spalem :-).

No to masz dobre spanie zlosnik.gif

Napisano

Spam watek wrzesien a cisza jak makiem zasial.

Napisano

> Spam watek wrzesien a cisza jak makiem zasial.

jaka cisza, młodego wykąpałem to mam chwilę bo nie wiadomo jak mocno śpi buu.gif

Napisano

> Spam watek wrzesien a cisza jak makiem zasial.

Wszyscy świętują koniec wakacji, bo każda okazja dobra wink.gif.

Dzisiaj Cromą wiozłem ciotkę, siedziała sobie z tyłu i stwierdziła, że autko super, miejsca z tyłu od groma i w sumie fajnie jedzie, a porównywała z hondą accord w której często jeździ na tylnej kanapie i jak stwierdziła od dzisiaj na tylne siedzenie w accordzie będzie mówić kanapeczka bo prawdziwa kanapa to w Cromie i tak generalnie to do cromy lepiej się wsiada i wysiada i tak jakoś więcej miejsca z tyłu jest wink.gif. Ot przemyślenia starszej ciotki.

Napisano

> Wszyscy świętują koniec wakacji, bo każda okazja okazja dobra .

> Dzisiaj Cromą wiozłem ciotkę, siedziała sobie z tyłu i stwierdziła, że autko super, miejsca z tyłu

> od groma i w sumie fajnie jedzie, a porównywała z hondą accord w której często jeździ na

> tylnej kanapie i jak stwierdziła od dzisiaj na tylne siedzenie w accordzie będzie mówić

> kanapeczka bo prawdziwa kanapa to w Cromie i tak generalnie to do cromy lepiej się wsiada i

> wysiada . Ot przemyślenia starszej ciotki.

spotkałem się z podobną opinią, wiozłem kolegów i stwierdzili że barku brakuje do wygodnego popijania drinów na wygodnej kanapie

Napisano

To moja tesciowa na wysiadanie bo croma wysoko ma kanape.

Napisano

bo croma to kawał auta i miejsca sporo

Napisano

> bo croma to kawał auta i miejsca sporo

Tak dokladnie,jak 3 tygodnie jezdzilem pugiem 107 a potem wsiadlem do cromy to wow jakie to duze hehe.gif

Napisano

jak wsiadam do pandy to zimny łokieć zawsze i bark tez wystaje clown.gif

zima idzie i nie wiem co z łokciem zrobić bo szybę wypcham smile.gif

Napisano
  • Autor

> Wszyscy świętują koniec wakacji, bo każda okazja dobra .

> Dzisiaj Cromą wiozłem ciotkę, siedziała sobie z tyłu i stwierdziła, że autko super, miejsca z tyłu

> od groma i w sumie fajnie jedzie, a porównywała z hondą accord w której często jeździ na

> tylnej kanapie i jak stwierdziła od dzisiaj na tylne siedzenie w accordzie będzie mówić

> kanapeczka bo prawdziwa kanapa to w Cromie i tak generalnie to do cromy lepiej się wsiada i

> wysiada i tak jakoś więcej miejsca z tyłu jest . Ot przemyślenia starszej ciotki.

Pewnie pijana Ciotka była biglaugh.gif, takie rzeczy opowiadać biglaugh.gif

Napisano

> Pewnie pijana Ciotka była , takie rzeczy opowiadać

W tym rzecz, że jeszcze nie bo dopiero ją na imprezę wiozłem hehe.gif.

Napisano

> Pewnie pijana Ciotka była , takie rzeczy opowiadać

W VW wiecej miejsca zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> jak wsiadam do pandy to zimny łokieć zawsze i bark tez wystaje

> zima idzie i nie wiem co z łokciem zrobić bo szybę wypcham

Mam podobnie wink.gif. Jak przesiadam się z cromy do pandy to pierwsze wrażenie prawie, że klaustrofobiczne, a małżonka jak się dosiada to: co tu tak ciasno. Po tygodniu jeżdżenia pandą przesiadka na cromę człowiek stwierdza jak tu dużo miejsca i w końcu jak depnie się na gaz to auto jedzie devil.gif

Napisano
  • Autor

> W VW wiecej miejsca

Ba biglaugh.gif

Napisano

> Ba

wiedzialem ze wywolam wilka z lasu grinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

i co taka cisza, w kościele na wieczornej czy o co chodzi?

Napisano

> i co taka cisza, w kościele na wieczornej czy o co chodzi?

Ja o tej godzinie wczoraj ogladalem The Avengers smile.gif

Napisano

wszystko fajnie póki dziecko nie płacze bo jak nie możesz pomóc to szlag trafia z bezsilności angryfire.gif

a teraz pytanie bo zima za pasem, ma na zimę pirelli sport snow 2szt po 6mm i 2szt. po 5mm da radę , czy szukać nowych frown.gif

kasę liczę i jakby nowe to savy albo barum polaris ,myślałem jeszcze o uniroyal ale musiałbym dołożyć jeszcze

aha i czy będzie zima i jaka na południu pl ?

Napisano
  • Autor

> wszystko fajnie póki dziecko nie płacze bo jak nie możesz pomóc to szlag trafia z bezsilności

> a teraz pytanie bo zima za pasem, ma na zimę pirelli sport snow 2szt po 6mm i 2szt. po 5mm da radę

> , czy szukać nowych

> kasę liczę i jakby nowe to savy albo barum polaris ,myślałem jeszcze o uniroyal ale musiałbym

> dołożyć jeszcze

> aha i czy będzie zima i jaka na południu pl ?

Zimy nie będzie, zimówki możesz śmiało mi oddać biglaugh.gif

Napisano

Ja bym zostawil po co zmieniac, jak bieznik jeszcze maja dobry wink.gif

Napisano
  • Autor

> Ja bym zostawil po co zmieniac, jak bieznik jeszcze maja dobry

Nie gadaj, zimy nie będzie - zimówki są dla mnie biglaugh.gif

Napisano

> czy szukać nowych

> kasę liczę i jakby nowe to savy albo barum polaris ,myślałem jeszcze o uniroyal ale musiałbym

> dołożyć jeszcze

> aha i czy będzie zima i jaka na południu pl ?

jeśli szukasz dobrych zimowych to polecam Dunlop 4D - byłam w szoku jak te opony trzymają. Jestem po jednej zimie na nich i nie kupiłbym innych wink.gif

Napisano

Koledzy na tą zimę muszę zakupić opony i felgi ponieważ poprzedni właściciel dorzucił mi same opony ale one na nic się nie nadają. Zastanawiam się nad oponami Nokian WR D3 205/55 R16, a co do felg to planuje kupić 16 cali z GM co o tym sądzicie.

Napisano

Ale mi sie za to juz otwieraja drzwi normalnie z tylu zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

PS

kto Panowie z was szukal tej chromowanej nakladki bo odpadla, jak cos to mam na zbyciu caly mechanizm ktory sie popsul, ale nakladka chromowa jest.

Napisano

> Koledzy na tą zimę muszę zakupić opony i felgi ponieważ poprzedni właściciel dorzucił mi same opony

> ale one na nic się nie nadają. Zastanawiam się nad oponami Nokian WR D3 205/55 R16, a co do

> felg to planuje kupić 16 cali z GM co o tym sądzicie.

Na zeszłą zimę kupiłem używane stalówki GM 16 cali i są jak najbardziej ok. Jednak dzięki uprzejmości jednego kolegi z autokącika tej zimy croma będzie pomykać na 16 ale alumach zlosnik.gif.

Napisano

Też zakupiłem stalówki z gm ale muszę poprawki porobić bo od mocowań kołpaków ruda się wżarła i na rantach też na rudo i kurde waham się ale chyba zaryzykuję jeszcze jeden sezon zimowy, wolnej kasy brak a sprzęgło się kroi wymiany (jeszcze jest ale bliżej końca)

Napisano

Ile płaciliście za używane felgi od GM?

W ubiegłym roku za nowe z montażem, wyważeniem i zaworkami płaciłem 140zł/sztuka.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Ile płaciliście za używane felgi od GM?

> W ubiegłym roku za nowe z montażem, wyważeniem i zaworkami płaciłem 140zł/sztuka.

> Pozdrawiam BAS

Masz może namiary na ten sklep?

Napisano

> Masz może namiary na ten sklep?

Kliken, ale zrobiłem tak, że zadzwoniłem bezpośrednio do najbliższego punktu odbioru osobistego, facet stwierdził, że bez znaczenia czy zamówię przez alledrogo czy u niego, zamówiłem u niego i pewnie dlatego dostałem gratis zaworki+montaż+wyważenie. Też możesz spróbować tą drogą pokombinować, może ugrasz coś gratis.

Pozdrawiam BAS

Napisano

no to ja kupiłem te z gm ale pięcioramienne, z daleka jak czarne alu wyglądają 80 utargowałem za szt. devil.gif

Napisano

> Kliken, ale zrobiłem tak, że zadzwoniłem bezpośrednio do najbliższego punktu odbioru osobistego,

> facet stwierdził, że bez znaczenia czy zamówię przez alledrogo czy u niego, zamówiłem u niego

> i pewnie dlatego dostałem gratis zaworki+montaż+wyważenie. Też możesz spróbować tą drogą

> pokombinować, może ugrasz coś gratis.

> Pozdrawiam BAS

Dzięki, chyba nie będę kombinował tylko wezmę płatne na konto to przesyłkę będę miał gratis. Do najbliższego ich punktu mam z 80 km to się za bardzo nie opłaca jechać.

Napisano

> Dzięki, chyba nie będę kombinował tylko wezmę płatne na konto to przesyłkę będę miał gratis. Do

> najbliższego ich punktu mam z 80 km to się za bardzo nie opłaca jechać.

To w sumie wyszłoby na to samo. U mnie 8-10km a i tak robię w tamtej wulkanizacji bo są tani i bardzo dobrze robią, zresztą trafiłem do nich przez te felgi.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> no to ja kupiłem te z gm ale pięcioramienne, z daleka jak czarne alu wyglądają 80 utargowałem za

> szt.

Jakie one mają ET?

EDIT: Krowa ma homologowane 6,5Jx16" ET 36 lub 41.

Jak szukałem używek to albo chcieli 100-150zł/sztukę albo trafiałem na totalny złom.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Pewnie o takie chodziło koledze, to są felgi tzw. strukturalne, sensownie to wygląda na Oplu z

> oryginalnym kołpakiem.

> Pozdrawiam BAS

Ale o tych kiedyś słyszałem, że coś tam nie pasuje do Cromy. Może koledze pasowały bo ma 8v i chyba mniejsze tarcze.

Napisano

> Ale o tych kiedyś słyszałem, że coś tam nie pasuje do Cromy. Może koledze pasowały bo ma 8v i chyba

> mniejsze tarcze.

Na pewno mają niehomologowane ET.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Ale o tych kiedyś słyszałem, że coś tam nie pasuje do Cromy. Może koledze pasowały bo ma 8v i chyba

> mniejsze tarcze.

8V ma mniejsze zaciski, muszą podchodzić bo widziałem już na cromie ale szczerze się przyznam że nie sprawdzałem czy pasują confused.gif

et39 więc mniej niż wg homologacji do cromy- zobaczymy ,muszę przymierzyć bo klina mi wbiliście że mogą nie pasować

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.