Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wrzesień spam wątek :)

Featured Replies

Napisano

> A może trzeba było je poniklować

Myslalem nad tym, ale juz byly tak brzydkie ze chcialem juz je miec pomalowane wink.gif

I croma wrocila od mechanika juz yay.gif

Napisano

Poniosło go.... jak dla mnie lepszym rozwiązaniem było by albo zakup stacji multimedialnej zamiast Navi albo wywalenie bebechów z Navi i wstawienie w to miejsce z wykorzystaniem jej obudowy tabletu z ekranem dotykowym.. lub nawet kompa ale na bazie płyty mikro

Napisano

No to Croma ma wymienione:

Rozrzad z pompa wody

olej w silniku

olej w skrzyni biegow

plyn hamulcowy

swiece zarowe

wycieraczki przednie

filtr paliwa, oleju,powietrza

(Wielkie podziekowania dla autokacikowicza za poswiecony czas, kupno tych czesci i wyslanie ich do mnie 20.GIF20.GIF20.GIF)

Croma teraz pasie sie umyta w garazu, a obok schna relingi yay.gifyay.gifyay.gif

Aa i pompa wody mogla za jakis czas zrobic papa bo juz byla ja slychac sick.gif

Napisano

> No to Croma ma wymienione:

> Rozrzad z pompa wody

> olej w silniku

> olej w skrzyni biegow

> plyn hamulcowy

> swiece zarowe

> wycieraczki przednie

> filtr paliwa, oleju,powietrza

> (Wielkie podziekowania dla autokacikowicza za poswiecony czas, kupno tych czesci i wyslanie ich do

> mnie )

> Croma teraz pasie sie umyta w garazu, a obok schna relingi

> Aa i pompa wody mogla za jakis czas zrobic papa bo juz byla ja slychac

jaki masz przebieg?

świece nie domagały, czy profilaktycznie (na jakie zmieniałeś?)?

Napisano

> jaki masz przebieg?

> świece nie domagały, czy profilaktycznie (na jakie zmieniałeś?)?

105 tys km. Czulem rano ze auto ma cos ciezko krecic, aku dobry, kontrolki zadnej, az do zeszlego tygodnia jak sie spiralka zaswiecila ze mam sprawdzic swiece zarowe, i dzis po wykreceniu ich okazala sie ze jedna jest kaput. Swiece mam Boscha.

Napisano

spam czas zacząć:

Dobry na wieczór

Napisano
  • Autor

> Właśnie wróciłem ze szpitala, mały miał dostać kroplówkę wczoraj ok. godz. 14.

> Do dziś nic nie dostał, po prostu leży w szpitalu i łapie kolejne choróbska od innych bo jakieś

> przeziębienie panuje. Jak zapytaliśmy podczas dzisiejszego obchodu lekarza co z kroplówką to

> lekarz zdziwiony, w karcie zapisane, że kroplówka podana a my mówimy że nic nie było i

> potwierdziła druga matka leżąca z dzieckiem, że ona też czeka na transfuzję krwi małemu 3

> dzień a miało być od razu. Na to lekarz mówi, że on nie wie o co chodzi i ponownie zapytał czy

> na pewno nie było kroplówki wiec stanowczo potwierdziłem że nie a on coś palnął do

> pielęgniarki i wyszli

> Nie wiem co robić, ale wstrzymam nerwy do poniedziałku aż będą wszystkie wyniki poproszę o

> wyjaśnienie.

> Dodam że jak jest problem z układem moczowym to zakażenie idzie bardzo szybko a występuje obrzęk

> przewodu moczowego przy nerce i postępująca żółtaczka której powinno być śladowe ilości w

> 2miesięcznym dziecku.

> Spam zszedł na medycynę ale naprawdę mnie nosi jak to wszstko widzę. Syf w toalecie taki że nie

> dziwię się że są zakażenia i inne syfy.

> Ręce opadają

Powiem tylko, że szpital na Batorego w Bytomiu prawie zabił mi żonę po porodzie, było bardzo, ale to bardzo podbramkowo -wiedz, że doskonale wiem co czujesz frown.gif Bądź dzielni i nieugięty, ta banda w białych kitlach za bardzo obrosła w piórka.

Napisano

> Powiem tylko, że szpital na Batorego w Bytomiu prawie zabił mi żonę po porodzie, było bardzo, ale

> to bardzo podbramkowo -wiedz, że doskonale wiem co czujesz Bądź dzielni i nieugięty, ta banda

> w białych kitlach za bardzo obrosła w piórka.

Dotyczy to wielu szpitali... niestety z mojego doświadczenia z dziećmi a lądowałem w szpitalu w tym roku równiez na 2 tygodnie... to jeśli nie dopilnujesz i nie "posmarujesz" gdzie trzeba to buu.gif

Trzymamy kciuki za kolegę i maleństwo...

Napisano

Nie wiem gdzie Wam to wkleić i nie wiem czy posiadacze Tempr czytują ten wątek, ale na szrocie dzisiaj widziałem coś takiego...

Szkoda, że ludzie coś takiego na złom oddają - mógłby ktoś uratować.

dsc06245vu.th.jpg

dsc06244y.th.jpg

dsc06243f.th.jpg

dsc06242cw.th.jpg

dsc06241c.th.jpg

dsc06240fw.th.jpg

Może komuś coś się przyda.

Macie może jakiś artykuł o tej wersji auta?

Napisano
  • Autor

N u D y, aż szczypi nie powiem gdzie biglaugh.gif

Napisano

> N u D y, aż szczypi nie powiem gdzie

A no nudy, maly ruch u nos 270751858-jezyk.gif

Napisano

> A no nudy, maly ruch u nos

no i mam wszystkich w domu, młody wyczyszczony z bakterii ale żółtaczka jeszcze siedzi w nim ale wypuszczony do domu yay.gif

Napisano

> no i mam wszystkich w domu, młody wyczyszczony z bakterii ale żółtaczka jeszcze siedzi w nim ale

> wypuszczony do domu

No i super, cieszymy sie razem z Toba 20.GIF20.GIF

Napisano

GroteFoto-6WTRFRM6.jpg

taka troche bida wersja bo szyby nie przyciemnione i małe 16" kółka, ale jak dla mnie biały kolor jest suuuper i chciałbym miec następne auto białe/biała perła smile.gif

Napisano

panic.gifpanic.gifpanic.gifpanic.gifpanic.gifpanic.gifpanic.gif

Napisano

sie krowy nie "psujo" to niema co pisać biglaugh.gif

Napisano

> taka troche bida wersja bo szyby nie przyciemnione i małe 16" kółka, ale jak dla mnie biały kolor

> jest suuuper i chciałbym miec następne auto białe/biała perła

no fajna biała, podoba mi się

żonę chcę naciągnąć na białe auto następne a raczej pandę będziemy wymieniać na nowszą pandę z klimą a najlepiej 100HP ale zobaczymy przyszły rok przyniesie

Napisano
  • Autor

> taka troche bida wersja bo szyby nie przyciemnione i małe 16" kółka, ale jak dla mnie biały kolor

> jest suuuper i chciałbym miec następne auto białe/biała perła

Też lubię białe samochody nie mniej nie do każdego modelu ten kolor pasuje. Cromka ok, koła 16 i co z tego? Ja przesiadłem się z 17 na 16 i mam banana na twarzy, po tych polskich drogach jeździ się o niebo lepiej.

Takie Q7 białe mi się marzy smile.gif

Napisano

Cromka ok, koła 16 i co

> z tego?

weź przestań 270751858-jezyk.gif wygląda mniej więcej tak w proporcjach jak dacia lodgy - duża buda i koła 14" hehe.gif

Ja na zimę mam 16" i nie zauważam polepszenia w stosunku do letnich 17"

Napisano

> Cromka ok, koła 16 i co

> weź przestań wygląda mniej więcej tak w proporcjach jak dacia lodgy - duża buda i koła 14"

> Ja na zimę mam 16" i nie zauważam polepszenia w stosunku do letnich 17"

jedyna roznica po przesiadce jaka zauwazylem to lepsze prowadzenie i wzrost spalania o jakies 0,2 l . Nic pozatym. Przeciez profil dla 17tek jest chyba 55 wiec to kawal gumy a nie nalesnik. W GP mialem 17tki na profilu 40 biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> jedyna roznica po przesiadce jaka zauwazylem to lepsze prowadzenie i wzrost spalania o jakies 0,2 l

> . Nic pozatym. Przeciez profil dla 17tek jest chyba 55 wiec to kawal gumy a nie nalesnik. W GP

> mialem 17tki na profilu 40

Ciężar koła 17'' robi swoje, 16 zdecydowanie lżejsze, czuć to na zawiasie. Nie wiem jak u Was, u mnie zdecydowanie poprawił się komfort, zmniejszyło ,,ciągnięcie'' na koleinach, osobiście jestem zadowolony.

Napisano

> Ciężar koła 17'' robi swoje, 16 zdecydowanie lżejsze, czuć to na zawiasie. Nie wiem jak u Was, u

> mnie zdecydowanie poprawił się komfort, zmniejszyło ,,ciągnięcie'' na koleinach, osobiście

> jestem zadowolony.

jak zaloze zimowki wrocimy do rozmowy biglaugh.gif

Napisano

Osobiście nie jeżdziłem na innych kołach niż 16 wiec się nie wypowiadam ale 17" do cromy to minimum, żeby wygląd był a najlepiej 18' i jest cacy ale chodzi o wygląd.

Napisano

> Ciężar koła 17'' robi swoje, 16 zdecydowanie lżejsze, czuć to na zawiasie. Nie wiem jak u Was, u

> mnie zdecydowanie poprawił się komfort, zmniejszyło ,,ciągnięcie'' na koleinach, osobiście

> jestem zadowolony.

Ja kupiłem Crome na alu 17" tuż przed zimą zeszłoroczną. I na zimę założyłem zimówki 17". Troche ubolewam nad tym, że nie mam na zimę 16".

Moje miasteczko jest bardzo dziurawe może w ogóle lepiej byłoby przerzucić się na 16. Szkoda tylko że na 16" Croma wygląda jak .... krowa w szpilkach.

Napisano
  • Autor

> Ja kupiłem Crome na alu 17" tuż przed zimą zeszłoroczną. I na zimę założyłem zimówki 17". Troche

> ubolewam nad tym, że nie mam na zimę 16".

> Moje miasteczko jest bardzo dziurawe może w ogóle lepiej byłoby przerzucić się na 16. Szkoda tylko

> że na 16" Croma wygląda jak .... krowa w szpilkach.

Dramatyzujesz grinser006.gif mnie się tam podoba biglaugh.gif

Napisano

> no fajna biała, podoba mi się

Nigdy więcej białego auta.... biały i czarny to dwa lakiery których najtrudniej utrzymać czystość a i wszystko na nich widać... frown.gif

Napisano

> Nigdy więcej białego auta.... biały i czarny to dwa lakiery których najtrudniej utrzymać czystość a

> i wszystko na nich widać...

no o utrzymaniu czystości nie piszę ale że mi się podoba

Napisano

> Dramatyzujesz mnie się tam podoba

Jaki masz wzór felg?

Napisano

> Szkoda tylko że na 16" Croma wygląda jak .... krowa w szpilkach.

Całkowicie się z tobą zgadzam. Na zimę mam 16, a na lato 17. Zimówki miałem na stalówkach 16 i zestaw wizualnie kiepsko wyglądał, dlatego kupiłem 16 alumy i trochę lepiej to wtedy wygląda. Najlepiej Croma wygląda na 18 jednak kompromisem między komfortem a wyglądem są 17. Na 16 jakoś specjalnie nie zauważyłem lepszego komfortu i lepszego prowadzenia ale te odczucia są subiektywne dla każde będą inne wink.gif.

Napisano

> Najlepiej Croma wygląda na 18

ok.gif

Napisano

> Nigdy więcej białego auta.... biały i czarny to dwa lakiery których najtrudniej utrzymać czystość a

Czarne auto ladnie wyglada, ale to juz raczej moj ostatni czarnych samochod.

Napisano

> Czarne auto ladnie wyglada, ale to juz raczej moj ostatni czarnych samochod.

Miałem białe UNO... masakra... latem owady jesienią błoto... zima nie rózni sie od sniegu na drodze... poza tym pomalować biały to juz sztuka... zawsze widać... auto dla koneserów

Napisano

W pełni się z tym zgadzam , miałem białe - masakrycznie było widać jakikolwiek brud i pył , którego w tutejszych okolicach jest ponad miarę , a potem jeszcze wyszła ruda smirk.gif

Z czarnym też jest kiepsko , ale nie miałem - podobnie jak zresztą wcześniej - zbytnio wyboru wink.gif

Napisano

Dzisiaj rano mrugnęła mi jakaś pomarańczowa ikonka, w Warszawie mruganie zmieniło się w palenie się, po którymś odpaleniu udało się odczytać komunikat "czek brejk pads", po drodze do Łodzi zamówiłem przez telefon brejk padsy na przód i będzie trzeba podmienić w weekend. frown.gif

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Dzisiaj rano mrugnęła mi jakaś pomarańczowa ikonka, w Warszawie mruganie zmieniło się w palenie

> się, po którymś odpaleniu udało się odczytać komunikat "czek brejk pads", po drodze do Łodzi

> zamówiłem przez telefon brejk padsy na przód i będzie trzeba podmienić w weekend.

> Pozdrawiam BAS

A to automatycznie sie zamawia poprzez sieć GSM ..... popatrz panie co za technika dzisiaj nastała ... tylko czekać jak sie będą teleportować do zacisków poprzez WiFi lub inne Ethernety wink.gif

Napisano

> A to automatycznie sie zamawia poprzez sieć GSM ..... popatrz panie co za technika dzisiaj nastała

To jest funkcja B&M wink.gif

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Dzisiaj rano mrugnęła mi jakaś pomarańczowa ikonka, w Warszawie mruganie zmieniło się w palenie

> się, po którymś odpaleniu udało się odczytać komunikat "czek brejk pads", po drodze do Łodzi

> zamówiłem przez telefon brejk padsy na przód i będzie trzeba podmienić w weekend.

masz tarcze 285mm, czy 305?

Jakie klocki (jeśli nie tajemnica, to jaka cena?)?

Napisano

> masz tarcze 285mm, czy 305?

Nie miałem czasu sprawdzić, znajomy zamawiał po VIN. Autko to Krowa 2008 FL+ASB.

> Jakie klocki (jeśli nie tajemnica, to jaka cena?)?

TRW ~140zł.

Pozdrawiam BAS

Napisano

Co tu taka cisza??????????

Napisano

> Co tu taka cisza??????????

no jesteś spamerze grinser006.gif

Napisano

> no jesteś spamerze

Ba pewno ze jestem zlosnik.gifzlosnik.gif

I Mam nowy model Cromy

38423539895976017437619.jpg

Napisano

> Ba pewno ze jestem

> I Mam nowy model Cromy

za szofera się bawisz, a zęby czym czyścisz po muchach zlosnik.gif

mi stuknęła ładna cyfra na liczniku

jpg/'>20120927205.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Napisano

> za szofera się bawisz, a zęby czym czyścisz po muchach

> mi stuknęła ładna cyfra na liczniku

> [url=http://imageshack.us/photo/my-images/827/20120927205.

> jpg/][/url]

> Uploaded with ImageShack.us

Na zebach siatka specjalna zlosnik.gif a drugi szofer foto cykal.

NO mi brakuje do twojego przebiegu 30 tys km smile.gif

Napisano

> NO mi brakuje do twojego przebiegu 30 tys km

za chwilę napiszą że zamęczam krowe ale zapewniam że staram się po obwodnicy gonić i w sumie do pracy 90% to dwupasmówką oczywiście lewym pasem zlosnik.gif

Napisano

> za chwilę napiszą że zamęczam krowe ale zapewniam że staram się po obwodnicy gonić i w sumie do

> pracy 90% to dwupasmówką oczywiście lewym pasem

JA w 1,5 roku zrobilem prawie 60 tys km croma wink.gif

Napisano

> JA w 1,5 roku zrobilem prawie 60 tys km croma

no to ładnie ujeżdżasz ,

się nawet nie wychylam ze swoim przebiegiem bo croma przy Twojej zastana jest

Napisano

> no to ładnie ujeżdżasz ,

> się nawet nie wychylam ze swoim przebiegiem bo croma przy Twojej zastana jest

ja kupilem Crome i miala 55 tys km,a teraz ma 110 tys km.

Napisano

> ja kupilem Crome i miala 55 tys km,a teraz ma 110 tys km.

croma zakupiłem z powodu niemieszczącego się w pandzie wózka, teraz jak jadę na zakupy podnoszę "pierwsze" dno , układam zakupy, zamykam i na górę kładę złożony wózek i jedziemy sobie elegancko.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.