Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wrzesień spam wątek :)

Featured Replies

Napisano

> Od 4 dni nikt nic w Spam watku nie napisal

właśnie miałem to samo napisać cool.gif

Napisano

> właśnie miałem to samo napisać

No ja czekalem az ktos zacznie spamowac, a tu nic ciszaaaaaaaaaaaaaaaa facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> No ja czekalem az ktos zacznie spamowac, a tu nic ciszaaaaaaaaaaaaaaaa

spamerów brak, kącik leży oslabiony.gif

Napisano

> spamerów brak, kącik leży

No ja czekam na weekend.Bo bede malowal relingi. i auto od mechanika wroci.

Napisano

no weekend temat chrzcin syna a dziś taka pogoda do d.... , rano 21 stopni a o 13 tylko 10 stopni i leje.

Dziś kupiłem najtańsze wycieraczki do cromy, zobaczymy ile posłużą alien.gif

wiem, wiem champion byłyby najlepsze ale wypróbuję produkt z serbi.

Napisano

> no weekend temat chrzcin syna a dziś taka pogoda do d.... , rano 21 stopni a o 13 tylko 10 stopni i

> leje.

> Dziś kupiłem najtańsze wycieraczki do cromy, zobaczymy ile posłużą

> wiem, wiem champion byłyby najlepsze ale wypróbuję produkt z serbi.

Wiesz najlepsze nie musza byc, jak nigdy nikogo do nieczego nie namawiam wink.gif

Napisano

> Wiesz najlepsze nie musza byc, jak nigdy nikogo do nieczego nie namawiam

następne będą championy, obiecuję biglaugh.gif

Napisano

Marcin jak sie nie myle Tobie ta Crome i Seata Altea wysylalem, z holenderskiej strony

jakiś tekst

tylko ze za granica bylo 3xx xxx km

Napisano
ok.gifok.gif
Napisano

> spamerów brak, kącik leży

Niezupełnie - gdy wątków technicznych brak to wtedy nasz kącik leży , za to na kącikach spamerskich chętnych do pisania na ogół nie brakuje wink.gif

Napisano
  • Autor

> Niezupełnie - gdy wątków technicznych brak to wtedy nasz kącik leży , za to na kącikach

> spamerskich chętnych do pisania na ogół nie brakuje

Prawda eli, polać mu 20.GIF

Ok idę coś na technicznym napisać, wczoraj wkońcu uzdrowiłem Cromę z drgawek podczas jazdy ok.gif

Napisano

> Olej Xado 0w40 w mojej ocenie powodował stuki zaworów po uruchomieniu auta a Amsoli

> tego nie robi... turbina pracuje ciszej... nie wiem co z EGR-em bo nie zaglądałem tam ale

> jak na Polską zimę to dobry olej

Którego dokładnie Amsoil'a wlewałeś do silnika?

Napisano

> a nie lepiej do naszych dać ten?

AFL to olej do aut osobowych i lekkich dostawczych, DEO to olej do aut ciężarowych - ACEA E7,E9. Przekracza także dopuszczalna ilość popiołów dla ACEA C3. DEO ma też wyższą lepkość w stosunku do AFL, co niekoniecznie jest korzystne. Zalałbym ten olej do jazdy trasy/autostrada, do jazdy miejskiej zdecydowanie AFL.

Napisano
  • Autor

> No ja taki zaleje w sobote do silnika http://www.amsoil.com/lit/databulletins/g2245.pdf

Skoro już kupiłeś to nie ma wyjścia, ale chyba ten olej nie jest najlepszy do naszych silników. Pisał o tym wyżej Kolega ABM. Ale ja tam się nie znam grinser006.gif

Napisano

> Skoro już kupiłeś to nie ma wyjścia, ale chyba ten olej nie jest najlepszy do naszych silników.

> Pisał o tym wyżej Kolega ABM. Ale ja tam się nie znam

Jeden bedzie mowil tak, drugi jeszcze inaczej a 3 juz wogole, zobaczymy jak bedzie silnik sie zachowywal wink.gif

Napisano
  • Autor

> Jeden bedzie mowil tak, drugi jeszcze inaczej a 3 juz wogole, zobaczymy jak bedzie silnik sie

> zachowywal

Nie ma jeden , drugi, tu same fachowce i czerpać wiedzę należy, a nie deliberować mi tu biglaugh.gif Zaiste padom Ci, żeś krzywdę silnikowi swemu wyrządził olejem tym biglaugh.gif

Nie gadamy Nurkujemy 20.GIF

Napisano

Jak sie mo rozkraczyc to sie rozkraczy silnik zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Skoro już kupiłeś to nie ma wyjścia, ale chyba ten olej nie jest najlepszy do naszych silników.

> Pisał o tym wyżej Kolega ABM. Ale ja tam się nie znam

Ale kolega Kazu z tego co wiem, to własnie głównie Krowę na autostradach pasie, więc wybór bardzo dobry. Sapsy co prawda o 0,2 % przekraczają poziom ACEA C3, jednak doskonały NOACK zrekompensuje te 0,2 % z nadwyżką. Swoją drogą API CJ4 to najwyższa możliwa norma dla użytkowego diesla.

Szkoda Pany, że nie mówiliście wcześniej o chęci kupna Amsa, napisałbym do importera i jako forum mielibyśmy zniżkę. I tak naprawdę to ja tu wcale nie jestem konieczny, każdy może to zrobić i przy zakupie kartonu dla forum 20% jest do zrobienia.

Napisano
  • Autor

> Ale kolega Kazu z tego co wiem, to własnie głównie Krowę na autostradach pasie, więc wybór bardzo

> dobry. Sapsy co prawda o 0,2 % przekraczają poziom ACEA C3, jednak doskonały NOACK

> zrekompensuje te 0,2 % z nadwyżką. Swoją drogą API CJ4 to najwyższa możliwa norma dla

> użytkowego diesla.

> Szkoda Pany, że nie mówiliście wcześniej o chęci kupna Amsa, napisałbym do importera i jako forum

> mielibyśmy zniżkę. I tak naprawdę to ja tu wcale nie jestem konieczny, każdy może to zrobić i

> przy zakupie kartonu dla forum 20% jest do zrobienia.

Ja te 120 co jedzie i od razu goni biglaugh.gif20.GIFok.gif

Napisano
  • Autor

> Ale kolega Kazu z tego co wiem, to własnie głównie Krowę na autostradach pasie, więc wybór bardzo

> dobry. Sapsy co prawda o 0,2 % przekraczają poziom ACEA C3, jednak doskonały NOACK

> zrekompensuje te 0,2 % z nadwyżką. Swoją drogą API CJ4 to najwyższa możliwa norma dla

> użytkowego diesla.

> Szkoda Pany, że nie mówiliście wcześniej o chęci kupna Amsa, napisałbym do importera i jako forum

> mielibyśmy zniżkę. I tak naprawdę to ja tu wcale nie jestem konieczny, każdy może to zrobić i

Ps. Zniżki są dla mięczaków , my twardziele nie oszczędzamy na Cromalach hehe.gifok.gif

Napisano

> Ja te 120 co jedzie i od razu goni

wpysk.gifwpysk.gifwpysk.gifwpysk.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

140km/h zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> 140km/h

Odważyłeś się wreszcie biglaugh.gif Zuch chłopak biglaugh.gifwpysk.gif

Napisano

48zl - 20% ma sie rozumiec? palacz.gif

Napisano

> 48zl - 20% ma sie rozumiec?

Skąd to 48 zł, przy rabacie 20% - za ile wy ten olej kupujecie? panic.gif

Napisano

> Skąd to 48 zł, przy rabacie 20% - za ile wy ten olej kupujecie?

ale czyta dokladnie spineyes.gif

48zl detal i od tego -20% tak? zlosnik.gif

Napisano

> ale czyta dokladnie

> 48zl detal i od tego -20% tak?

Własnie sobie wszedłem na stronę importera i rzeczywiście DEO kosztuje 48 zł za 1Q yikes.gif. W USA ten olej w detalu kosztuje 10 dolców za 1Q angryfire.gif!

Podpytam o zniżki i się odezwę w kwestii minimalnego zakupu, który do nich upoważnia.

Napisano

> Odważyłeś się wreszcie Zuch chłopak

A i 200 sie jechalo, w koncu w DE nie ma ograniczen 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> A i 200 sie jechalo, w koncu w DE nie ma ograniczen

Nie uwierzę póki nie zobaczę smile.gif

Napisano

> A i 200 sie jechalo, w koncu w DE nie ma ograniczen

To mit... Croma powyżej 160 sie przecież rozpada.. zlosnik.gif

Napisano

> To mit... Croma powyżej 160 sie przecież rozpada..

Od samego patrzenia sie rozpada zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Moja wlasnie zostala odwieziona do mechanika, relingi wyczyszczone z farby i przygotowane na jutro zeby farbe podkladowa pomalowac a potem ladny srebrny lakier i relingi nowki beda smile.gif

Napisano

No i piąteczek ale niestety niespokojny, chrzciny odwołane, dzieciak w szpitalu, a tak było pięknie ale musiało się zj.... . Byle do poniedziałku do otrzymania wyników co nie funkcjonuje normalnie w tym maleńkim organizmie sick.gif

A teraz mały drinek i trza zbierać siły na jutro co był za firmę cateringową robić bo żona niestety będąc w szpitalu przy maluch nie ma posiłków angryfire.gif

A tak po za tym croma dzielnie pokonała kolejne kilometry

135tyskm.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Napisano
  • Autor

> No i piąteczek ale niestety niespokojny, chrzciny odwołane, dzieciak w szpitalu, a tak było

> pięknie ale musiało się zj.... . Byle do poniedziałku do otrzymania wyników co nie funkcjonuje

> normalnie w tym maleńkim organizmie

> A teraz mały drinek i trza zbierać siły na jutro co był za firmę cateringową robić bo żona niestety

> będąc w szpitalu przy maluch nie ma posiłków

> A tak po za tym croma dzielnie pokonała kolejne kilometry

> Uploaded with ImageShack.us

Trzymam kciuki za pociechę, będzie pewnie wszystko ok ok.gif Głowa do góry - dasz radę .

Napisano

Bedzie dobrze, nie dopuszczaj mysli ze moze byc zle ok.gif

Napisano

> Bedzie dobrze, nie dopuszczaj mysli ze moze byc zle

o kazu juz spami zlosnik.gif

Napisano

> o kazu juz spami

To nie spam, a pocieszenie kolegi wink.gif

Napisano

Malowania relingow zakonczony, poczekac az wyschnie podklad, przeszlifowac go wloknina, polozyc druga warstwe podkladu, a potem farba i bedzie funkiel nóffka zlosnik.gif

Foto z kalkulatora bo aparat w PL zostal sick.gif

zdjcie0206c.jpg

zdjcie0207y.jpg

Napisano

pięknie smile.gifjakbym siebioe widział kilka miesięcy temu smile.gif widzę że patent podwieszenia do sufitu się sprawdził smile.gif

Napisano

> No i piąteczek ale niestety niespokojny, chrzciny odwołane, dzieciak w szpitalu, a tak było

> pięknie ale musiało się zj.... . Byle do poniedziałku do otrzymania wyników co nie funkcjonuje

> normalnie w tym maleńkim organizmie

Mój synuś rok temu po urodzeniu też zdiagnozowano u niego Zapalenie Układu Moczowego - żona z miesięcznym synkiem przez tydzień w szpitalu a ja codziennie po pracy do szpitala, żeby z nimi pobyć dopóki nie wyprosili z sali. Nikomu nie życzę przebywania w szpitalu z małym dzieckiem. I ta nasza służba zdrowia.

Wszystko będzie OK. Dacie rade

Napisano

trzymam kciuki żeby wszystko był ok...poza tym mały jest pod opieką dobrych lekarzy więc na pewno będzie dobrze...

Napisano

> pięknie jakbym siebioe widział kilka miesięcy temu widzę że patent podwieszenia do sufitu się

> sprawdził

Wielkie dzieki za pomoc i wyslanie paczuszki 20.GIF

Napisano

> Wielkie dzieki za pomoc i wyslanie paczuszki

Nie ma problemu:) podkład się sprawdził???

Napisano

> Nie ma problemu:) podkład się sprawdził???

tak, fajnie rowno kryje wink.gif

Napisano

> tak, fajnie rowno kryje

to dobrze:) także nic tylko malować:)

Napisano

> to dobrze:) także nic tylko malować:)

Nawet mi sie spodobalo zlosnik.gif

Napisano

> trzymam kciuki żeby wszystko był ok...poza tym mały jest pod opieką dobrych lekarzy więc na pewno

> będzie dobrze...

Właśnie wróciłem ze szpitala, mały miał dostać kroplówkę wczoraj ok. godz. 14.

Do dziś nic nie dostał, po prostu leży w szpitalu i łapie kolejne choróbska od innych bo jakieś przeziębienie panuje. Jak zapytaliśmy podczas dzisiejszego obchodu lekarza co z kroplówką to lekarz zdziwiony, w karcie zapisane, że kroplówka podana a my mówimy że nic nie było i potwierdziła druga matka leżąca z dzieckiem, że ona też czeka na transfuzję krwi małemu 3 dzień a miało być od razu. Na to lekarz mówi, że on nie wie o co chodzi i ponownie zapytał czy na pewno nie było kroplówki wiec stanowczo potwierdziłem że nie a on coś palnął do pielęgniarki i wyszli furious.gif

Nie wiem co robić, ale wstrzymam nerwy do poniedziałku aż będą wszystkie wyniki poproszę o wyjaśnienie.

Dodam że jak jest problem z układem moczowym to zakażenie idzie bardzo szybko a występuje obrzęk przewodu moczowego przy nerce i postępująca żółtaczka której powinno być śladowe ilości w 2miesięcznym dziecku.

Spam zszedł na medycynę ale naprawdę mnie nosi jak to wszstko widzę. Syf w toalecie taki że nie dziwię się że są zakażenia i inne syfy.

Ręce opadają angryfire.gif

Napisano

> Od samego patrzenia sie rozpada

> Moja wlasnie zostala odwieziona do mechanika, relingi wyczyszczone z farby i przygotowane na jutro

> zeby farbe podkladowa pomalowac a potem ladny srebrny lakier i relingi nowki

A może trzeba było je poniklować wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.