Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mały ma większego brata czyli 125p mam i ja :)

Featured Replies

Napisano

Co niektórzy pewnie pamiętają jak pytałem czy kupić takiego jednego 125p...

...no i padło jednak na tak cool.gif

Generalnie to auto kupiłem gdzieś chyba w kwietniu, ale jakoś od tamtego czasu nie było dobrego momentu żeby go wyciągnąć, częściej jeździłem 126 grinser006.gif

Aż do dzisiaj zlosnik.gif

Kilka faktów:

Rok prod. początek 1975, modelowo MR '74, silnik 1500. Brakuje kilku detali (może ktoś ma te listwy progowe? grinser006.gif), trochę jest do porobienia - silnik do regulacji, parę wycieków, kilka mniejszych drobiazgów. Podwozie, drzwi, profile raczej dobrze zabezpieczone przed korozją, od spodu ok (to co widać na rantach drzwi i przy progach to konserwacja właśnie).

Oczywiście dla 100% efektu trzeba by go całego pomalować, ale póki co polerka musi wystarczyć bo pierwszeństwo do blacharki ma od 7-miu lat mój 126p grinser006.gif

Parę foto sprzęta IThankYou.gif:

kant2g.jpg

kant1q.jpg

kant3.jpg

kant4.jpg

kant5.jpg

Napisano

Świetny kant. Z tego co pamiętam miałeś go w dobrych pieniądzach do wyrwania, tym bardziej zazdroszczę:)

Napisano

super fiacior ok.gif jednak te klasyczne są dużo ładniejsze waytogo.gif

Imo zdjął bym to przeciwmgielne z tyłu wink.gif

A fotkę maluszka jakąś masz może smile.gif?

Napisano

No no.... gratulacje waytogo.gif

Brakuje tylko fotki z Małym zlosnik.gif

Napisano

no w końcu jakieś lepsze foty kanta zlosnik.gif

Piękne auto 20.GIF

Napisano

Ślicznioch! zlosnik2.gif

Pokaż jeszcze 126p ok.gif

Jak widać jednak ślązaków z klasykami jest tu troche, więc trzeba jakiegoś szpota zrobić.

Lecisz do Żywca na II-gi Beskidzki Zlot?

Napisano

zazdraszczam;), marze o takim... moze mi zona pozwoli z czasem jak splacimy kredyt i urzadzimy mieszkanie kupic takie cudo;)

Napisano

fajno, bardzo możliwe że i ja niedługo posiądę 125p z początków produkcji - nie jestem ich superfanem ale... okazało się że kuzyn dziadka ma takiego w garażu od lat zlosnik.gif

Napisano

> Co niektórzy pewnie pamiętają jak pytałem czy kupić takiego jednego 125p...

> ...no i padło jednak na tak

> Generalnie to auto kupiłem gdzieś chyba w kwietniu, ale jakoś od tamtego czasu nie było dobrego

> momentu żeby go wyciągnąć, częściej jeździłem 126

> Aż do dzisiaj

> Kilka faktów:

> Rok prod. początek 1975, modelowo MR '74, silnik 1500. Brakuje kilku detali (może ktoś ma te listwy

> progowe? ), trochę jest do porobienia - silnik do regulacji, parę wycieków, kilka mniejszych

> drobiazgów. Podwozie, drzwi, profile raczej dobrze zabezpieczone przed korozją, od spodu ok

> (to co widać na rantach drzwi i przy progach to konserwacja właśnie).

> Oczywiście dla 100% efektu trzeba by go całego pomalować, ale póki co polerka musi wystarczyć bo

> pierwszeństwo do blacharki ma od 7-miu lat mój 126p

> Parę foto sprzęta :

Auto fajne ale bez tych pokrowców będziesz miał ładniejsze wnętrze choć mniej praktyczne do jazdy smile.gif

ps miałem ten sam dylemat ale wybrałem ładniejsze wnętrze a mniejszy komfort jazdy smile.gif

Napisano
  • Autor

> No no.... gratulacje

Dzięki 20.GIF

> Brakuje tylko fotki z Małym

Garażują w odległości 60 km od siebie, muszę jednym do drugiego podjechać i obfocić waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> no w końcu jakieś lepsze foty kanta

grinser006.gif

> Piękne auto

Na zdjęciach wygląda trochę lepiej niż na żywo, ale choćby lekkie odświeżenie lakieru znacznie poprawi sprawę ok.gif

Napisano
  • Autor

> Ślicznioch!

> Pokaż jeszcze 126p

Chyba gdzieś tu były foto mojego Malca, jak znajdę to dorzucę. ok.gif

> Jak widać jednak ślązaków z klasykami jest tu troche, więc trzeba jakiegoś szpota zrobić.

Fajnie by było choćby pod Ikeą albo na 3-stawach... ok.gif

Tylko pogoda musi być.

> Lecisz do Żywca na II-gi Beskidzki Zlot?

Na 90% nie dam rady bo weekend w robocie spędzam, ale na Mistera się pewnie wybiorę ok.gif

Napisano
  • Autor

> Auto fajne ale bez tych pokrowców będziesz miał ładniejsze wnętrze choć mniej praktyczne do jazdy

> ps miałem ten sam dylemat ale wybrałem ładniejsze wnętrze a mniejszy komfort jazdy

Tak myślę, że się ich pozbędę, chociaż jeszcze drugi komplet nowych mam w bagażniku smile.gif Wnętrze jest w większości ok, do doczyszczenia, jedynie fotel kierowcy musiałby trafić do tapicera bo skaj na boku popękał. Ale na pewno rudy środek będzie lepiej wyglądał ok.gif

Napisano

> Tak myślę, że się ich pozbędę, chociaż jeszcze drugi komplet nowych mam w bagażniku Wnętrze jest w

> większości ok, do doczyszczenia, jedynie fotel kierowcy musiałby trafić do tapicera bo skaj na

> boku popękał. Ale na pewno rudy środek będzie lepiej wyglądał

Mam już pewne doświadczenia w czyszczeniu tego skaju jak będziesz się za to brał to się odezwij powiem Ci czym najłatwiej to bezboleśnie wyprowadzić smile.gif ps trzeba kiedyś spota w Katowicach zrobić smile.gif

Napisano

> Mam już pewne doświadczenia w czyszczeniu tego skaju jak będziesz się za to brał to się odezwij

> powiem Ci czym najłatwiej to bezboleśnie wyprowadzić

spy.gifzlosnik.gif

Napisano

> Chyba gdzieś tu były foto mojego Malca, jak znajdę to dorzucę.

> Fajnie by było choćby pod Ikeą albo na 3-stawach...

> Tylko pogoda musi być.

Otóż to smile.gif Jakby coś to jestem chętny smile.gif

> Na 90% nie dam rady bo weekend w robocie spędzam, ale na Mistera się pewnie wybiorę

Na Mistera też się przejadę oglądnąć. A kolega na Rezerwie zarejestrowany? smile.gif

Napisano

No nie ukrywam Michał że wprowadziłeś mnie w te tajniki zlosnik.gif

Napisano

> No nie ukrywam Michał że wprowadziłeś mnie w te tajniki

nie to żebym się upominał o uwagę ale tak było wink.gif

20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.