Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tylna belka zawieszenia

Featured Replies

Napisano

czy da się toto kupić jeszcze nowe? sama belka plus ewentualnie śruby. Pytał kto może w ASO ostatnio?

Napisano

> czy da się toto kupić jeszcze nowe? sama belka plus ewentualnie śruby. Pytał kto może w ASO

> ostatnio?

chyba kiedyś na allegro widziałem w cenie 300zł złociszy nóffka oczywiście nieuzbrojona grinser006.gif

Napisano

> chyba kiedyś na allegro widziałem w cenie 300zł złociszy nóffka oczywiście nieuzbrojona

Pare miesiecy temu AZI wrzucal z tego co pamietam linka zlosnik.gif

Nowka nie musi byc, ja bym wrzuci swieza uzywke zlosnik.gif

Napisano

> Pare miesiecy temu AZI wrzucal z tego co pamietam linka

> Nowka nie musi byc, ja bym wrzuci swieza uzywke

chyba nie ja ...ale odzywałem się w temacie... ktoś sprzedawał belkę z niby Uno a było to sc czy cc

ja kupowałem na allegro całą uzbrojoną - może z 10 tyś przebiegu... belka poszła do brąza a całe uzbrojone wahacze + amorki poszły do żółtego Schumka

kupowałem u takieg gościa Marschal / Marszal... sprzedaje z rozbiórki tajle do fiata... dzwonisz i zamawiasz za pobraniem... chciałem igiełkę i dostałem igiełkę... tak jak obiecywał... 350 zeta z wysyłką - wyszły dwie paczki... a kolo jest z Otwocka

Napisano

> chyba nie ja ...ale odzywałem się w temacie... ktoś sprzedawał belkę z niby Uno a było to sc czy cc

> ja kupowałem na allegro całą uzbrojoną - może z 10 tyś przebiegu... belka poszła do brąza a całe

> uzbrojone wahacze + amorki poszły do żółtego Schumka

> kupowałem u takieg gościa Marschal / Marszal... sprzedaje z rozbiórki tajle do fiata... dzwonisz i

> zamawiasz za pobraniem... chciałem igiełkę i dostałem igiełkę... tak jak obiecywał... 350 zeta

> z wysyłką - wyszły dwie paczki... a kolo jest z Otwocka

Potwierdzam jest taki gosciu na allegro sprzedaje duzo rzeczy ja kupowałem u niego zbiornik jakies 1,5 roku temu i był w eleganckim stanie

Napisano

> czy da się toto kupić jeszcze nowe? sama belka plus ewentualnie śruby. Pytał kto może w ASO

> ostatnio?

allegrosz ma takie fanty:

gola belka

i niewiele drozej

kompletna

Napisano

> allegrosz ma takie fanty:

> gola belka

używka, ale stan faktycznie igiełkowaty...

za 350 z wysyłką smile.gif ja za 350 miałem "uzbrojoną" z wysyłką...

> i niewiele drozej

> kompletna

wolałbym ten komlet i wynegocjować wysyłkę w normalnej cenie albo w cenie zakupu smile.gif

Napisano

> używka, ale stan faktycznie igiełkowaty...

> za 350 z wysyłką ja za 350 miałem "uzbrojoną" z wysyłką...

> wolałbym ten komlet i wynegocjować wysyłkę w normalnej cenie albo w cenie zakupu

jakos specjalnie nie szukalem smile.gif podalem tylko przyklady

Napisano

> jakos specjalnie nie szukalem podalem tylko przyklady

luzior.... smile.gifok.gif

Napisano

> chyba nie ja ...ale odzywałem się w temacie... ktoś sprzedawał belkę z niby Uno a było to sc czy cc

> ja kupowałem na allegro całą uzbrojoną - może z 10 tyś przebiegu... belka poszła do brąza a całe

> uzbrojone wahacze + amorki poszły do żółtego Schumka

> kupowałem u takieg gościa Marschal / Marszal... sprzedaje z rozbiórki tajle do fiata... dzwonisz i

> zamawiasz za pobraniem... chciałem igiełkę i dostałem igiełkę... tak jak obiecywał... 350 zeta

> z wysyłką - wyszły dwie paczki... a kolo jest z Otwocka

Też od niegio zakupiłem przed rokiem prawie nówkę przekładnie z wersji ze wspomaganiem z drążkami za 350 zł. ori w idealnym, stanie

Napisano

no no to ja sie podepne i chyba łykne beleczke zamiast swoją reanimowac czyścic i malowac tak to wszystko nowe nic tylko zakładac i śmigac smile.gif