Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Seat i jego sprzedawca w Polsce

Featured Replies

Napisano

Ktoś wie kiedy na Seacie łapę położy w Polsce VW?

mar00ha

Napisano

seat wycofuje się z pl

szewczyk sprzedał swoje obiekty

Napisano

Patrząc od lat na sytuację Seata przykro mi jakimś sensie, auta bardzo fajne wg mnie, ale te gierki pozasalonowe nie dość, że de facto "zniszczyły" markę w Polsce (głównie oczywiście cenami aut) to jeszcze budzą we mnie duży niesmak...

Napisano

> Patrząc od lat na sytuację Seata przykro mi jakimś sensie, auta bardzo fajne wg mnie, ale te gierki

> pozasalonowe nie dość, że de facto "zniszczyły" markę w Polsce (głównie oczywiście cenami aut)

> to jeszcze budzą we mnie duży niesmak...

o ucho mi się obiło, że wg. tv za któryś miesiąc seat sprzedał w całej PL jedno auto icon_eek.gif

Napisano

> o ucho mi się obiło, że wg. tv za któryś miesiąc seat sprzedał w całej PL jedno auto

nie ma co słuchać plotek, tylko samemu sprawdzić. Np tutaj . Na razie sprzedaż w PL na poziomie między Alfą, a Mazdą

Napisano

> Ktoś wie kiedy na Seacie łapę położy w Polsce VW?

> mar00ha

patrząc na jakość ich tzw aso aż dziw bierze że tak długo ciągną

ceny też bliżej mercedesa mają niż skody

widocznie nieudolny zarząd spółki skoro w miarę fajnie wyglądające auta mają zniknąć z rynku

Napisano

> patrząc na jakość ich tzw aso aż dziw bierze że tak długo ciągną

> ceny też bliżej mercedesa mają niż skody

> widocznie nieudolny zarząd spółki skoro w miarę fajnie wyglądające auta mają zniknąć z rynku

Nie wiem co oni planują ale to jest celowa zagrywka, zauważcie że jak kiedyś wszędzie było pełno reklam Seata tak od jakiegoś długiego czasu zanikło.

A Iberia ma handlować chińczykami zlosnik.gif

Napisano

> Nie wiem co oni planują ale to jest celowa zagrywka, zauważcie że jak kiedyś wszędzie było pełno

> reklam Seata tak od jakiegoś długiego czasu zanikło.

> A Iberia ma handlować chińczykami

miałem "przyjemność" załatwiać z iberia i jedyne na co ich stać to 3/4 pisma szablon i jedno zdanie "inteligenta" hehe.gif

z takim podejściem do klienta jat teraz to niech tate nano sprzedają ok.gif

bo czekanie na części po 4tygodnie a nawet 3 miesiące to lekkie przegięcie. Jak by ich robol zapakował w kartonik i wysłał pocztą to by krócej docierały części z hiszpani do polski skromny.gif

Napisano

> Ktoś wie kiedy na Seacie łapę położy w Polsce VW?

> mar00ha

Wystarczy, że ktoś pożegna pana Poloczka.

Napisano

> Wystarczy, że ktoś pożegna pana Poloczka.

W jakim sensie ?? Właściciela chcesz zwolnić ??

Napisano

> miałem "przyjemność" załatwiać z iberia i jedyne na co ich stać to 3/4 pisma szablon i jedno zdanie

> "inteligenta"

> z takim podejściem do klienta jat teraz to niech tate nano sprzedają

> bo czekanie na części po 4tygodnie a nawet 3 miesiące to lekkie przegięcie. Jak by ich robol

> zapakował w kartonik i wysłał pocztą to by krócej docierały części z hiszpani do polski

A Ty myślisz że w innych firmach jest inaczej ??

Nie będę wracał do poziomu obsługi/Informacji ze strony Mercedesa Polska bo nie chcę sobie podnosić ciśnienia, natomiast w przypadku Seata Polska jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę.

Tu coś jest ale bez szczegółów INFO czyli zrobiłeś to spadaj na bambus

Napisano

> W jakim sensie ?? Właściciela chcesz zwolnić ??

Seatowi (centrali central) zależy chyba na jak najlepszym reprezentowaniu swojej marki. Można przecież rozwiązać umowę z Iberią i podpisać z kimś, kto to będzie robił porządnie.

Napisano

> Seatowi (centrali central) zależy chyba na jak najlepszym reprezentowaniu swojej marki. Można

> przecież rozwiązać umowę z Iberią i podpisać z kimś, kto to będzie robił porządnie.

No właśnie nie można, jest umowa i trzeba jej przestrzegać dlatego aby się pozbyć obecnego kooperanta postanowili obciąć dofinansowanie i wyśrubowali wyniki sprzedaży.

W skrócie Seat chce zniszczyć gościa żeby ten sam się poddał i "oddał" przedstawicielstwo a wtedy Seat pohandluje z Kulczykiem.

Przeczytaj info które wrzuciłem, za wiele tam nie ma ale jest wystarczająco aby zrozumieć co chce zrobić Seat no.gif

Napisano

> W skrócie Seat chce zniszczyć gościa żeby ten sam się poddał i "oddał" przedstawicielstwo a wtedy

> Seat pohandluje z Kulczykiem.

A co Kulczyk ma do tego? Kulczyk odsprzedał VW swoje włości samochdowe.

> Przeczytaj info które wrzuciłem, za wiele tam nie ma ale jest wystarczająco aby zrozumieć co chce

> zrobić Seat

No cóż, nosił wilk razy kilka - ponieśli i wilka.

Napisano
  • Autor

> No właśnie nie można, jest umowa i trzeba jej przestrzegać dlatego aby się pozbyć obecnego

> kooperanta postanowili obciąć dofinansowanie i wyśrubowali wyniki sprzedaży.

> W skrócie Seat chce zniszczyć gościa żeby ten sam się poddał i "oddał" przedstawicielstwo a wtedy

> Seat pohandluje z Kulczykiem.

> Przeczytaj info które wrzuciłem, za wiele tam nie ma ale jest wystarczająco aby zrozumieć co chce zrobić Seat

No właśnie w kontekście takich artykułów zadałem swoje, inicjujące wątek, pytanie.

mar00ha

Napisano

> nie ma co słuchać plotek, tylko samemu sprawdzić. Np tutaj . Na razie sprzedaż w PL na poziomie

> między Alfą, a Mazdą

Fiat widze dalej swoja polityke realizuje

drugim najlepiej sprzedajacym sie pojazdem jest.... Ducato

jakiś tekst