Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pozegnac sie chcialem z bracia chevroletowa

Featured Replies

Napisano

Po prawie 3 latach rozstalem sie z moim Lacetti, pora na rozstanie z kacikiem (z przyzwyczajenia bede jeszcze pewnie jakis czas Wam marudzil).

Jak to mowia, znow jestem szczesliwy grinser006.gif

Czulem sie tu swojsko jak na IKL-u skad przywedrowalem, to nie Skoda, ze sie "nikomu nie psuje" i nic sie nie dowiesz, ani Opel gdzie na powitanie ostrzezenie wyrwalem rotfl.gif

Kusi mnie Cruz (mysl o Aveo przepadla w otchlaniach swiadomosci poszukiwacza), ale jednak 2 raz do tej samej rzeki nie chce pod rzad wchodzic, choc nie mowie kategorycznego NIE.

pub2.gifbanana-wave.gif

Napisano

Jakiegokolwiek wyboru dokonasz, wszystkiego dobrego na nowej drodze automobilowego życia. ok.gifpub2.gif

Napisano

> Po prawie 3 latach rozstalem sie z moim Lacetti, pora na rozstanie z kacikiem (z przyzwyczajenia

> bede jeszcze pewnie jakis czas Wam marudzil).

> Jak to mowia, znow jestem szczesliwy

> Czulem sie tu swojsko jak na IKL-u skad przywedrowalem, to nie Skoda, ze sie "nikomu nie psuje" i

> nic sie nie dowiesz, ani Opel gdzie na powitanie ostrzezenie wyrwalem

> Kusi mnie Cruz (mysl o Aveo przepadla w otchlaniach swiadomosci poszukiwacza), ale jednak 2 raz do

> tej samej rzeki nie chce pod rzad wchodzic, choc nie mowie kategorycznego NIE.

Czyli zainwetsowałeś w bryke i ją sprzedales?

Napisano
  • Autor

> Czyli zainwetsowałeś w bryke i ją sprzedales?

Tak, zaplacilem za naprawe (kupujacy widzial go w stanie rozebranym u wspolnego mechanika, ktory mu auto poskladal, a ja wzialem $ jak na gotowo).

Napisano

> Tak, zaplacilem za naprawe (kupujacy widzial go w stanie rozebranym u wspolnego mechanika, ktory mu

> auto poskladal, a ja wzialem $ jak na gotowo).

No cóz takie zycie. Ja nadal wierze w Chevroleta i nawet namowiłem ojca na zakup Aveo. Jezdze po swiecie, jezdze roznymi samochodami i powiem ze wszystkie są jednakowe pod wzgledem jakosci tylko w kazdym sie psuje co innego i w innym czasie. Powodzenia w szukaniu nastepcy.

Napisano

> Po prawie 3 latach rozstalem sie z moim Lacetti, pora na rozstanie z kacikiem (z przyzwyczajenia

> bede jeszcze pewnie jakis czas Wam marudzil).

> Jak to mowia, znow jestem szczesliwy

> Czulem sie tu swojsko jak na IKL-u skad przywedrowalem, to nie Skoda, ze sie "nikomu nie psuje" i

> nic sie nie dowiesz, ani Opel gdzie na powitanie ostrzezenie wyrwalem

> Kusi mnie Cruz (mysl o Aveo przepadla w otchlaniach swiadomosci poszukiwacza), ale jednak 2 raz do

> tej samej rzeki nie chce pod rzad wchodzic, choc nie mowie kategorycznego NIE.

Powodzenia w szukaniu następcy ok.gif Mam nadzieję że tym razem będziesz miał więcej szczęścia wink.gif

Napisano

> Ja nadal wierze w Chevroleta

Ja mam już czwartego i to z własnego wyboru yay.gif

Napisano

> Ja mam już czwartego i to z własnego wyboru

Ja mam już piąte auto ze stajni GM, ale dopiero trzeciego Chevroleta. I w sumie to poza Saabem wszystkie inne pojazdy GM wspominam miło. Psuły się od czasu do czasu, ale nigdy poważnie. Zazwyczaj miały pełno interesujących rozwiązań elektronicznych.

Napisano

Ja juz od lipca bez chevroleta, sprzedal sie w niedziele po meczu Polska - Rosja. To było moje 4 auto z okolic GM bo zaczynałem od Nexii i po drodze był Kadett i Corsa a na koncu Chevi smile.gif ze wszystkich byłem mega zadowolony waytogo.gif

Teraz śmigam Volvo-Fiordem zlosnik.gif

Napisano

To mieliśmy podobną biografię zlosnik.gif

Napisano

> To mieliśmy podobną biografię

No nawet mamy takie same wozy smile.gif moj 2006 rok...

Napisano

Ja mam 2004, ale w przyszłym roku chyba będę sprzedawał i tak się zastanawiam na Cruzem. Jak już to celowałbym w sedana z 1,4T ale nie ma frown.gif Marzy mi się nowe S60, ale za drogie nawet używki, a V40 dopiero się pojawiło.

W razie co to wpadaj TUTAJ dużo ciekawych porad, których nie znajdziesz na AK.

Napisano

> W razie co to wpadaj TUTAJ dużo ciekawych porad, których nie >znajdziesz na AK.

Spoko z moja klima nikomu nie udalo sie uporac a okazalo sie,ze szpec ,ktory uszczelnial sprzearke dal ciala...

• 2 miesiące później...
Napisano

Dzisiaj nadszedł ten dzień i Lacetti zmienił właściciela.Zamieszkał dwa kilometry od dotychczasowego miejsca postoju wink.gif Auto dojechało w dobrej kondycji do 117kkm.Oby następny był tak dobry jak Lacetti pozdrawiam brać Chevroletową.

Napisano

> Dzisiaj nadszedł ten dzień i Lacetti zmienił właściciela.Zamieszkał dwa kilometry od

> dotychczasowego miejsca postoju Auto dojechało w dobrej kondycji do 117kkm.Oby następny był

> tak dobry jak Lacetti pozdrawiam brać Chevroletową.

Podobnie jak u mnie - też blisko 117 kkm.

Sądząc po zwrocie składek ubezpieczenia, Lacetti szybko znalazło nowego właściciela smile.gif

Napisano

> Dzisiaj nadszedł ten dzień i Lacetti zmienił właściciela.Zamieszkał dwa kilometry od

> dotychczasowego miejsca postoju Auto dojechało w dobrej kondycji do 117kkm.Oby następny był

> tak dobry jak Lacetti pozdrawiam brać Chevroletową.

A przesiadka na ??????

Napisano

> A przesiadka na ?????? Citroen C5 kombi.

Napisano

> > A przesiadka na ?????? Citroen C5 kombi.

Jaki rocznik smile.gif

Wrzuc fotke grinser006.gif

Napisano

> Jaki rocznik

> Wrzuc fotke

Dzisiaj w nocy przyjechaliśmy do domu.Zrobiłem cytryna 300km i teraz to jest inna jazda cool.gif Motor 2litry 136KM ale najfajniejszy jest zawias to jest klasa sama w sobie.Fotki za pare dni pozdr.

Napisano

> Dzisiaj w nocy przyjechaliśmy do domu.Zrobiłem cytryna 300km i teraz to jest inna jazda Motor

> 2litry 136KM ale najfajniejszy jest zawias to jest klasa sama w sobie.Fotki za pare dni pozdr.

Diesel ???

Napisano

> Diesel ???

Only Pb i potem LPG.