Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cinquecento z klimą... swap

Featured Replies

Napisano

Witam czy ktoś się kiedyś bawił w upychanie do Cinquecento 1,1 z klimatyzacją silnika 1,2 8V lub też 1,2 16V? Wejdzie czy nie? Najbardziej mnie martwi czy kolektory się miną z przewodami od chłodzenia i klimy?

18126_4612895414744_1413683282_n.jpg

Napisano

> Witam czy ktoś się kiedyś bawił w upychanie do Cinquecento 1,1 z klimatyzacją silnika 1,2 8V lub

> też 1,2 16V? Wejdzie czy nie? Najbardziej mnie martwi czy kolektory się miną z przewodami od

> chłodzenia i klimy?

mi w sc weszlo nawet z 1.4 8v, tylko dolot musial byc z puszki 900tkowej bo yanek sie nie miescil

Napisano

Z tego co się orientuję to TEN Pan miał 1.2 16V z klimą więc może uderz do niego wink.gif

Napisano
  • Autor

> mi w sc weszlo nawet z 1.4 8v, tylko dolot musial byc z puszki 900tkowej bo yanek sie nie miescil

Pamiętam! Byłem u Ciebie oglądać z Duronem tego Seja smile.gif W 16V ta kwestia by była łatwiejsza do rozwiązania ale nie wiadomo czy się kolektor minie bo bardziej wychodzi na ścianę grodziową.

Napisano
  • Autor

> Z tego co się orientuję to TEN Pan miał 1.2 16V z klimą więc może uderz do niego

Dzięki już poszedł priv smile.gif

Napisano

> Witam czy ktoś się kiedyś bawił w upychanie do Cinquecento 1,1 z klimatyzacją silnika 1,2 8V lub

> też 1,2 16V? Wejdzie czy nie? Najbardziej mnie martwi czy kolektory się miną z przewodami od

> chłodzenia i klimy?

1,2 8v wchodzi bez problemow, potrzeb tylko puszke dolotu od palio i nizszy dystans pod przepustnice.

Napisano

> chłodzenia i klimy?

Jeden koleżka, od którego zresztą mam graty do T w swoim CC, upchał uturbione 1.2 razem z klimą do CC.

Napisano

Z tego co kojarze to KrzychuSC z Jaworzna ma w swoim żółtku właśnie 1.2 8ke i klime - do niego uderzaj waytogo.gif

Napisano

> Z tego co kojarze to KrzychuSC z Jaworzna ma w swoim żółtku właśnie 1.2 8ke i klime - do niego

> uderzaj

ano ma ano ma do tego ma ABS i ABM (absolutny brak miejsca) biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

kolega Miczal już uświadomił mnie że 16V również wchodzi bez problemu także git majonez smile.gif

Napisano

> kolega Miczal już uświadomił mnie że 16V również wchodzi bez problemu także git majonez

Chyba nie tak bez problemu.

Napisano
  • Autor

> Chyba nie tak bez problemu.

Ale chyba też nie ma jakiegoś tematu, którego się nie da przeskoczyć. Pisał o szlifowaniu bloku między innymi.

Napisano

> Ale chyba też nie ma jakiegoś tematu, którego się nie da przeskoczyć. Pisał o szlifowaniu bloku

> między innymi.

w seicento największy problem to trochę przerobić parownik (żeby nie zawadzał o kolektor) czyli poodginać rurki , reszta jest dość prosta

Napisano

> ano ma ano ma do tego ma ABS i ABM (absolutny brak miejsca)

ale ABM to jest przez LPG smile.gif