Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

spamowy wątek nowego roku styczeń 2013 ;)

Featured Replies

Napisano

> W poprzednim mieszkaniu mialem duza brame wjazdowa do garazu, teraz jest sporo mniejsza, ale

> wjezdzam Insignia na styk.

Ostatnio siedziałem w Twoim woziku:P.

Ino kolorek inny .Twój jest po prostu PIĘKNY .Troszkę mniej miejsca w środku niż w Cromie,ale nie wiem jak z jazdą dystansową smile.gif

Napisano

> Ostatnio siedziałem w Twoim woziku:P.

> Ino kolorek inny .Twój jest po prostu PIĘKNY .Troszkę mniej miejsca w środku niż w Cromie,ale nie

> wiem jak z jazdą dystansową

Tak jest ciut mniej miejsca niz w Cromie, a w mojej tez sie wydaje ciasniej bo mam sportowe fotele i bardziej opatulaja cialo.

Napisano

> Tak jest ciut mniej miejsca niz w Cromie, a w mojej tez sie wydaje ciasniej bo mam sportowe fotele

> i bardziej opatulaja cialo.

Wchodzi się inaczej wogóle ,niż do Cromy ,jak siadałem to leciałem cały na dół:P

Napisano

> Wchodzi się inaczej wogóle ,niż do Cromy ,jak siadałem to leciałem cały na dół:P

tak, mi sie ciezko do tego przyzwyczaic wink.gif

Napisano

> tak, mi sie ciezko do tego przyzwyczaic

Ale myślę ,jestes zadowolony z autka smile.gif.Żeby się tylko spisywał.Teraz byłem zobaczyć na dworze lodu na ulicach i drogach około 3 ,4 cm ,ciekawe jak ja wyjadę jutro jak mam pod górkę wrrr,jak otworzę auto wogóle;/.Zamknięte jest lotnisko w Frankfurcie:)

Napisano

Zostaniesz w domu, i dzien wolnego zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Zostaniesz w domu, i dzien wolnego

jutro to mam termin na wyrwanie dwóch zębów mądrosci:P tu to sie nazywa operacja,i mam 3 dni L4 .Już dwa mam wyrwanie wrrrrr

Napisano

> jutro to mam termin na wyrwanie dwóch zębów mądrosci:P tu to sie nazywa operacja,i mam 3 dni L4

> .Już dwa mam wyrwanie wrrrrr

Ja w nocy z 29/30 grudnia jechalem w Polsce na pogotowie dentystyczne wyrwac zeba madrosci, bo nie potrafilem spac sick.gif

Napisano

> Ja w nocy z 29/30 grudnia jechalem w Polsce na pogotowie dentystyczne wyrwac zeba madrosci, bo nie

> potrafilem spac

i jak bolało?

Napisano

> i jak bolało?

Znieczulenie bylo zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Znieczulenie bylo

ja miałem już dwa wyrywanie to wiem co to jest,a wyszedł trochę??,albo wzrosnięty był??

Napisano

> ja miałem już dwa wyrywanie to wiem co to jest,a wyszedł trochę??,albo wzrosnięty był??

20 minut wyrywal, bo mialem zakrzywiony korzen.

Napisano

> 20 minut wyrywal, bo mialem zakrzywiony korzen.

współczuję,jeden mam trochę co Go widać ,a drugiego wcale nie widać smile.gif.Jak wyrywałem zęba to niechcący, dziubnią igłą pomocniczkę;/.Jutro będzie jazda,a jak jest jazda to i jest zabawa smile.gif

Napisano

pada zamarzająca mżawka, -3 i wesoło jest , croma zalodzona, prześcieradło na szybie żeby rano mniej drapać bo panda żony pod wiatą elegancko zaparkowana a na crome brakło miejsca angryfire.gif

Napisano

> pada zamarzająca mżawka, -3 i wesoło jest , croma zalodzona, prześcieradło na szybie żeby rano

> mniej drapać bo panda żony pod wiatą elegancko zaparkowana a na crome brakło miejsca

W Wodzisławiu Śląskim tez pada mżawka, -2*C, wycieraczki na maksa i co chwilę spryskiwacz z zimowym płynem na szybę, co by przez warstwę lodu się przebić.

a żeby było weselej to jechałem CC700 na nowych letnich oponach z dopiero co zrobionymi hamulcami - żyleta. smile.gif Wrażenia z jazdy w taką pogodę - bezcenne smile.gif

Się pochwalę nowym nabytkiem przy okazji: CC 700 1995 90tys na blacie, bezwypadkowy, od pierwszego właściciela smile.gif

W sumie z założenia ma dziś trafić do rąk siostry smile.gif

Napisano

No a u mnie juz +2*C i zaczyna caly snieg topnieje sick.gif

Napisano

Widzie ,forum pomału schodzi na psy wrrrrrrrrrrrrrr

Napisano

Croma ktora wisi juz rok na allegro wink.gif

jakiś tekst

jak sie nie myle zaczynal od 22 tys zł

Napisano

Oj wisi dlugo, jak kupowalem swoja to ta juz wisiala, a to jest 2 lata.Fajnie ktos sobie antene z przodu zrobil facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

A ja chyba będę właścicielem Cromki jeszcze w styczniu...

Do mieszkańców Wrocławia: jak jest z kompetencją pracowników we wrocławskim ASO? Chciałbym tam sprawdzić samochód przed kupnem - wiadomo, że ASO to ludzie, a ludzie mają różną wiedzę...

Napisano

Kox ,jest tam jeszcze jedna co cena sie zaczynała 28.900 teraz już jest 22 tysiące smile.gif.Bez przedniej maski bita:).Teraz sie ją tylko pozbyć chce,ten co wystawił za 14 tysiaków.

Napisano

> Do mieszkańców Wrocławia: jak jest z kompetencją pracowników we wrocławskim ASO?

Na regionalnym się o to najlepiej zapytaj - KLIK ok.gif

Napisano

> Oj wisi dlugo, jak kupowalem swoja to ta juz wisiala, a to jest 2 lata.Fajnie ktos sobie antene z

> przodu zrobil

hehe.gifhehe.gif Ciekawe co autor miał na myśli montując tam antenę zlosnik.gif

Napisano

> Ciekawe co autor miał na myśli montując tam antenę

Sam sie zastanawiam nad tym, po co on to tak zamontowal.

Napisano

> Ciekawe co autor miał na myśli montując tam antenę

Przyspawał odwrotnie dach zlosnik.gif

Napisano

> Przyspawał odwrotnie dach

Tylko z tylu dachu jest baza anteny, ale bata brak zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

się czepiacie, dach pewnie na tyłem do przodu zamontowali i trzeba było nowe miejsce na antenę, każdy się może pomylić, pamiętajcie: kto nic nie robi to się nie myli biglaugh.gif

Napisano

> każdy się może pomylić, pamiętajcie: kto nic nie robi to się nie myli

stary za ten tekst biglaugh.gif masz 20.GIF

Napisano

sobota drodzy panowie bo chyba pań użytkowniczek crom nie ma

a ja w pracy siędzę angryfire.gif

żona rzuciła temat zmiany pandy na coś nowszego rocznikowo i klimą mimo małych pojemności silnika w tym segmencie więc szukajka w ruch oczywiscie po pracy

Napisano

> sobota drodzy panowie bo chyba pań użytkowniczek crom nie ma

> a ja w pracy siędzę

> żona rzuciła temat zmiany pandy na coś nowszego rocznikowo i klimą mimo małych pojemności silnika w

> tym segmencie więc szukajka w ruch oczywiscie po pracy

Jaki segment i jaka kwota, pomozemy Ci szukac zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> sobota drodzy panowie bo chyba pań użytkowniczek crom nie ma

3f77fa32654e2df1446af069c43f97d8%252C18%252C1.jpg

anna_grodzka_jezdzi_fiatem_croma_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

Napisano

nudno na quncik coś się robi....

dziś mam okrągły licznik w Cromie... znaczy taki:

Croma_100kkm.jpg

icon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif

Napisano

> Jaki segment i jaka kwota, pomozemy Ci szukac

na razie się zastanawiamy bo mi się właściciel firmy ma zmienić i nie wiadomo co nowy wymyśli ale żona chce pandę nowszą rocznikowo bądź coś tej wielkości z klimą i wspomaganiem

Napisano

no przecież chłop ino się z fryzjerem mija panic.gif

Napisano

> nudno na quncik coś się robi....

> dziś mam okrągły licznik w Cromie... znaczy taki:

U mnie tydzien temu 5 tys km w Insigni strzelilo, auto miesiac zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

aż 137500 klepło

przegladałem oferty z cromami i mało krajówek smile.gif a ceny też niekonkurencyjne

Napisano

> aż 137500 klepło

> przegladałem oferty z cromami i mało krajówek a ceny też niekonkurencyjne

Ja tez czesto przegladam oferty Crom, i ciezko bylo by cos kupic.

Napisano

Jacek a jak tam sprzedaz Cromy?

Napisano

> żona chce pandę nowszą rocznikowo bądź coś tej wielkości z klimą i wspomaganiem

a tak za 20dyszki no chyba że coś się finansowo na lepiej zmieni ale nie sądzę

Napisano

> no przecież chłop ino się z fryzjerem mija

Poważnie ... yikes.gif jestem w szoku zlosnik.gif

Napisano

> a tak za 20dyszki no chyba że coś się finansowo na lepiej zmieni ale nie sądzę

Masz blisko podjedź sobie do Fiata mają czasami bardzo ciekawe oferty...

Napisano

> Jacek a jak tam sprzedaz Cromy?

Nie pali mi się ze sprzedażą - nie wystawiałem nigdzie poza AK.

Na razie powoli przyzwyczajam żonę do prowadzenia Cromy. Jeśli się przekona, to nie będę opychał, bo patrząc na ceny to sciana.gif

Pełno szrotów naściąganych i ceny lecą no.gif

Jak mam sprzedać za 20kzł, to wolę oddać synowi do jeżdżenia (w ubiegłym roku zrobił prawko).

SPrzedam za 20kzł, to nawet nie ma co dobrego w niższym segmencie do kupienia frown.gif

Napisano

No widzisz, mielismy auta z tego samego roku, i moja cena juz byla nizsza o 2 tys zl w stosunku do twojej.

Napisano

> Nie pali mi się ze sprzedażą - nie wystawiałem nigdzie poza AK.

Jak chce się sprzedać to znajdzie się kupiec, jak cena niewygórowana to predzej czy później ktoś kupi.

Każdy samochód ma swojego kupca.

Brat sprzedawał megan II bez klimy, rzucił ogłoszenie, cena "normalna" jak za "normalne" auto i wpadła babka, maniaczka reno i kupiła mimo że klimy nie było wink.gif ale auto się podobało. Handlarze mówili że bez klimy nie pójdzie i z 5tyś. trzeba obniżyć yikes.gif to wezmą hehe.gif naciagacze

Napisano

Jako, że zbliża się 2 lata jak zakupiłem cromę, pojechałem na przegląd do bielska (przeglądy na gwarancji co 30 tyś lub 2 lata). Na gwarancji wymienili wkład lusterka od strony kierowcy bo ogrzewanie przestało działać, czyszczenie egr i przepustnicy oraz profilaktycznie wymienili jakiś element przy cięgnach skrzyni biegów bo coś tam było zapocone plus oczywiście standardowy przegląd z wymianą oleju (olej miałem swój) i teraz najlepsze bo za wszystko zapłaciłem 400 zł yikes.gif . Z ciekawostek mają wystawione 2 cromy do sprzedaży oraz dużo innych autek bo włosi kazali sprzedać wszystkie demówki i auta zastępcze. Jako że sypał mocno śnieg i wszytko było zasypane nie wychodziłem oglądać. Na zastępcze dostałem "dużego fiata" znaczy się Freemonta diesla 170 koni ale ośka w skórze. Powiem tak całkiem całkiem przyjemne autko i co ciekawe trasa bielsko - katowice spalanie 6,1 l co prawda jechałem spokojnie bo mocno sypało ale jak na wysokie auto i 2 tony to wynik budzi szacunek. Croma ta sama trasa w stronę bielska 6,6 l. Jedyny problem to parkowanie bo potrzebuje więcej miejsca niż croma. Miejsca w środku trochę więcej niż w cromie, fajna sprawa osobna regulacja powietrza dla 2 i 3 rzędu i wloty powietrza w suficie. Na tak duże auto to bagażnik trochę rozczarowuje bo jest niewiele większy niż w cromie i nie ma rolety w wersji 7 osobowej.

Napisano

> Z ciekawostek mają wystawione 2 cromy do sprzedaży oraz dużo innych

> autek bo włosi kazali sprzedać wszystkie demówki i auta zastępcze. Jako że sypał mocno śnieg i

> wszytko było zasypane nie wychodziłem oglądać.

Sporo aut mają po gradobiciu z zeszłych wakacji, chyba w sierpniu były 2 nawałnice w tamtym rejonie najwięcej szkód.

Żona ma pewne typy: i10,i20,ix20,picanto najnowsze,oczywiście panda,citigo,c1,aygo - ma być jak najmłodsze,z klimą,z pewną historią.

Ja ma jeden: 100hp swiety.gif

ale mamy sporo czasu i bez pośpiechu

Napisano

kiedy zdejmowany jest piankowy nawiew pod kierownicą - nad nogami?

dla podpowiedzi:

wymiana linek lewarka, smarowanie pedału sprzegła, wymiana pompy sprzegła, ...wymiana klamki w drzwiach tylnych.

dzis spadla mi na nogi, a miejsca śrub są wydarte.Raczej nie ze zużycia?

co do aut po gradobiciu:

tescowa kupila puniciaka za 34 tys - nowka 2012 w listopadzie.

dostalem maila - z bielska - wyprzedaz po gradobiciu - to samo punto za 36 ale z dziurkami yay.gif

Napisano

> kiedy zdejmowany jest piankowy nawiew pod kierownicą - nad nogami?

> dla podpowiedzi:

> wymiana linek lewarka, smarowanie pedału sprzegła, wymiana pompy sprzegła, ...wymiana klamki w

> drzwiach tylnych.

> dzis spadla mi na nogi, a miejsca śrub są wydarte.Raczej nie ze zużycia?

W mojej ocenie podczas wymiany kół z letnich na zimowe lub odwrotnie... zlosnik.gif

Napisano

> Jako, że zbliża się 2 lata jak zakupiłem cromę, pojechałem na przegląd do bielska (przeglądy na

> gwarancji co 30 tyś lub 2 lata). Na gwarancji wymienili wkład lusterka od strony kierowcy bo

> ogrzewanie przestało działać,

mam u siebie podejrzenie po wczorajszym myciu auta przy -8 C że praw podgrzewanie nie działa... ale muszę to zweryfikować organoleptycznie zlosnik.gif no chyba że nie wiem gdzie sie to włącza hehe.gif

Napisano

> mam u siebie podejrzenie po wczorajszym myciu auta przy -8 C że praw podgrzewanie nie działa... ale

> muszę to zweryfikować organoleptycznie no chyba że nie wiem gdzie sie to włącza

ha - mi to zaktywowali w maju na przeglądzie:) trrzeba bylo podłączyc examinera - no ale ja mam po lifcie 270635636-JUMP2.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.