Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co kupic do 12 kpln

Featured Replies

Napisano

Chyba w podsumowaniu można napisać, że wszystko zależy od indywidualnych wymagań i najlepiej się przysiąść i przejechać tymi autami.

Napisano

> Niekoniecznie, ja w 1.4 mpi robilem rozrzad przy 70tys. A glosny byl duzo wczesniej.

nie twierdze ze nie. ok.gif

ja robiłem chyba przy 110tys bo go było słychac.

> To prawda, ale bardziej w sensie powadzenia nie uszukujmy sie ze fabie prowadzi sie troche jak

> taczke. Co do awaryjnosci to wahacze mialem fabryczne, ale laczniki i inne dupsy wymienialem

> nie raz.

zgadzam sie, zawieszenie jest sztywne, zdecydowanie sztywniejsze niz w pandzie ok.gif

moim zdaniem to plus, auto lepiej sie trzyma drogi jest przewidywalniejsze.

> Co do porownania z innymi autami w tej klasie to Pandą (zony) jezdzi sie zdecywanie lepiej,

> zwinniejsza i bardziej dynamiczna, no i zdecydowanie mniej pije po miescie.

ja jezdziłem panda dieselkiem i owszem dosc ładnie to jezdzi.

co do silnika 1.4 mpi to fakt jest to stara jednostka napedowa i paliwozerna, na plus jedynie mozna przyjac ze sam silnik jest niesmiertelny

Napisano

> Minusem jest niezbyt duża ilość egz na rynku wtórnym.

A dlaczego to jest minusem?

Napisano

> A dlaczego to jest minusem?

Bo znając życie będzie spory problem ze znalezieniem ładnego, chyba że import własny...sprowadzone często są po kombinacjach, a na ładną krajówkę od np 1 wł nie ma za bardzo co liczyć.

Napisano
  • Autor

Panowie pochwalic sie chcialem dzisiaj z zona kupilismy Yarka grinser006.gif benzynka 1.3 vvti niestety 3 drzwiowy koncowka 2004 roku klima, elek szyby lusterka sterowanie na kierownicy itp grinser006.gif dziekuje wszsytkim za porady grinser006.gif auto ma sie dobrze malowany mial jedynie zderzak i wymieniana lampe wszsytko udokumentowane foto przebieg sprawdzal mi przyjaciel z aso toyki i przebieg raczej sie zgadza bo ostatni wpis mial w listopadzie zeszlego roku przy 116 tys a obecnie ma 120 tys smile.gif

Powiem Wam ze ciezko znalezc auto cale nie malowane... kazdy jeden wypicowany nie malowany a na miejscu po wyciagnieciu cxzujnika nagle wszsytkim sie wszystko przypomina hehe.gif

Napisano

> Panowie pochwalic sie chcialem dzisiaj z zona kupilismy Yarka benzynka 1.3 vvti niestety 3

1,3 w Yarku dobrze jeździ ok.gif

Napisano

> patrz takie złe a PH robia tymi autami bez oszczedzania setki tys. km bez wiekszych awarii.

> ktos kto mial potwierdzi ze to pancerne auto jakby nie patrzec

> a co mozna w 1.4 zachwalac??

> to ze ten silnik jest bezawaryjny, i robi duze przebiegi

> wspomaganie??

> mysle ze prym wiedzie tutaj fiat w super usterkowych wspomaganiach

Ale bzdury wypisujesz,fiata punto 2 mielismy w rodzinie 9 lat i zero problemow ze wspomaganiem,znam kilka osob co ma fiata i tez nie narzekaja.

zalezy jak sie trafi i tyle

Napisano

> Panowie pochwalic sie chcialem dzisiaj z zona kupilismy Yarka benzynka 1.3 vvti niestety 3

> drzwiowy koncowka 2004 roku klima, elek szyby lusterka sterowanie na kierownicy itp dziekuje

> wszsytkim za porady auto ma sie dobrze malowany mial jedynie zderzak i wymieniana lampe

> wszsytko udokumentowane foto przebieg sprawdzal mi przyjaciel z aso toyki i przebieg raczej

> sie zgadza bo ostatni wpis mial w listopadzie zeszlego roku przy 116 tys a obecnie ma 120 tys

> Powiem Wam ze ciezko znalezc auto cale nie malowane... kazdy jeden wypicowany nie malowany a na

> miejscu po wyciagnieciu cxzujnika nagle wszsytkim sie wszystko przypomina

Czy ja wiem, czy tak ciężko - drugie auto które oglądałem (i pierwsze po które się przejechałem, bo pierwsze-pierwsze było po drodze do pracy u dilera marki) miało fabryczny lakier. Tak, sprawdzałem miernikiem 270751858-jezyk.gif

A co do samego auta - Yarek '04 czyli 1FL to bardzo przyjemne auto - jeździłem chwilę takim i miło wspominam (a to tylko 1.0 było - a i tak nawet w miarę jechało). Gratuluję i niech dobrze służy ok.gif

Napisano
  • Autor

w moim woj. ciezko bylo znalezc a zalezalo nam na jarku 1.0 badz 1.3 z klima i w spomaganiem i minimum 04 rok, jak juz sie tak itrafil to zawsze bylo jakies ale... albo spawane kielichy mc-phersonow albo niefabryczna mastyka albo szpachlowano-malowany tylny blotnik na ktorym czujnik gr. lakieru pokazywal ---- a w najlepszym pukncie 750 oink.gifzlosnik.gif