Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co znaczy nieodśnieżone auto

Featured Replies

Napisano

> Ja to robię przy okazji zakupów,na parkingu podziemnym w markecie.Jest tam 5-7 st na + i po 2-3 godzinach dużo śniegu/lodu znika.

We wsi Jaworzno takowych parkingów brak a jechać gdzieś po to, żeby auto wygrzać niezbyt mi się chciało wink.gif

Napisano

często jeżdzę zaśnieżonym autem, bo nie chce mi sie go odśnieżać, odpalam zrzucam z szyb aby miec widoczność, reflektorów, aby widać było światła kierunkowskazy

jak jest jakas pokrywa która moze odpasc podczas jazdy to zrzucam, a reszte zlewam

czasami nawet mam białe rejestracje

nikt mnie jeszcze nie zatrzymał, a zdarzylo mi sie pare razy dmuchac czy mijając radiowoz niewiem.gif

Napisano

> Jeżeli komuś kurzenie śniegu z poprzedzającego samochodu ogranicza widoczność to wniosek jest tylko

> jeden: jedzie stanowczo za blisko.

święte słowa

Napisano

> Uwielbiam robić zamieć śnieżną

ja też

Napisano

> Jak zwykle.

> Btw. nie zdarzyło Ci się, że taka 5cm czapka z dachu zjechała na przednią szybę przy dohamowaniu?

zdarza się często, ba nawet to specjalnie wywołuję - lubię to grinser006.gif

Napisano

> zdarza się często, ba nawet to specjalnie wywołuję - lubię to

Ale wiesz, ja mam na myśli taką, z którą wycieraczki sobie nie radzą. 270751858-jezyk.gif

Napisano

> To wszystko zależy od tego jaki funkcjonariusz i jak oceni poziom zaśnieżenia samochodu.

No to robimy zdjęcie telefonem i zapowiadamy spotkanie w sądzie

Napisano

> Jeżeli komuś kurzenie śniegu z poprzedzającego samochodu ogranicza widoczność to wniosek jest tylko

> jeden: jedzie stanowczo za blisko.

a ci co jada z naprzeciwka i wpadaja w taki obloczek to co... to tez zachowuja zbyt mala odleglosc??

samochod ma byc tak odsniezony by z niego nic nie kurzylo i nie ma tu pola na dywagacje o mniej lub wiecej zasneizonym

Napisano

> dziwny jestes - a kogo to obchodzi? masz mieć czytelną tablicę, jak nie to mandat - kropka

rozumiem że zatrzymujesz sie co kilka kilometrów żeby sprawdzic czy masz tablice czystą tak? smile.gif