Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Suzuki Liana

Featured Replies

Napisano

Mam możliwość kupna takiego wehikułu od znajomego rocznik 2005 silnik benzyna 1,6 16v.Abstrahując od wyglądu, jakie są wady i zalety tego autka? Czy ktoś z kącikowiczów miał styczność z takim autem?

Napisano

> Mam możliwość kupna takiego wehikułu od znajomego rocznik 2005 silnik benzyna 1,6 16v.Abstrahując

> od wyglądu, jakie są wady i zalety tego autka? Czy ktoś z kącikowiczów miał styczność z takim

> autem?

padajace skrzynie zlosnik.gif

slaby lakier

hatch czy sedan

bo jesli sedan to wyglad zlosnik.gif

wiecej znadziesz na klubsuzuki.pl

Napisano

> Mam możliwość kupna takiego wehikułu od znajomego rocznik 2005 silnik benzyna 1,6 16v.Abstrahując

> od wyglądu, jakie są wady i zalety tego autka? Czy ktoś z kącikowiczów miał styczność z takim

> autem?

Szwagier ma od 2005r srebrnego sedana z 2003r z tym silnikiem.

Nie wspominając o wyglądzie zlosnik.gif to od strony mechanicznej jest to kawał solidnego auta. Duży kufer, wysokie zawieszenie, przyzwoite osiągi.

Z wad to najbardziej upierdliwa jest elektryka. Mają wersję zegarów digital, które czasem potrafiły sobie mrugać by nawet zgasnąć w trakcie jazdy. Kiedyś immobilizer zablokował mu auto i miał wycieczkę na lawecie do ASO. Któregoś dnia z kolei wysiadła pompa paliwa. Auto na hol do elektryka gdzie okazało się że przetarła się wiązka zasilająca pompę.

To tyle co pamiętam.

Napisano

> autem?

Znajoma w pracy ma takie cudo w wersji kombi. Jeździ tym gdzieś od 2003 r. generalnie jest bardzo zadowolona.

Napisano

kolega z pracy właśnie to kupił, jechało się tym całkiem przyjemnie. Ma problemy z elektryką - jeszcze się z tym nie uporał

Napisano

> autem?

Brat ma takie cudo chyba od 2006 nówkę sztukę z salonu. Problemy z Klimą i rdza na tylnym lewym błotniku.

Napisano

> A jak tam korozja?

wychodzi bokiem, a konkretnie tylnimi błotnikami. Auto z 2002 roku

Napisano

Bo moje doświadczenie z marką, z różnymi modelami w tym nowymi jest takie: nie podchodzić z kwasem fosforowym, bo od samych oparów się auto zutylizuje... znaczy korozja która z auta została.