Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Impala - jeden z ulubionych samochodów amerykańskich hip-hopowców. Jest też chyba najczęściej przerabianym na low-rider samochodem na świecie.

Swoją popularność nie zawdzięcza wcale dobremu przyśpieszeniu... ale swojej długości, dużemu bagażnikowi i łatwości modyfikacji (tuningu).

W San Jose, California odbył się pierwszy coroczny zjazd użytkowników tego samochodu.

Muszę przyznać, że wyglądało to trochę dziwnie - 90% przybyłych ludzi miało wygląd "gangsta" zlosnik.gif Fana motoryzacji nie powstrzyma to jednak od przybycia na taką imprezę grinser006.gif Aczkolwiek - znajomy, mieszkający w mojej okolicy, którego spotkałem na tej imprezie, wyglądał na trochę przestraszonego grinser006.gif

Pod tym linkiem trochę moich fotek

https://plus.google.com/photos/106130616747364553714/albums/5937071197563900161

Jeszcze piosenka w klimacie (z Impalą)

I żeby regulaminowi stało się zadość (nie można zakładać wątku bez wklejonych fotek) poniżej 3 fotki wink.gif

o4XRSsw.jpg

xrSoidM.jpg

PfhcNs0.jpg

Napisano

> W San Jose, California odbył się coroczny zjazd użytkowników tego samochodu.

> Muszę przyznać, że wyglądało to trochę dziwnie - 90% przybyłych ludzi miało wygląd "gangsta"

Pomysl jak u nas wyglądają ludzie na zlotach BMW zlosnik.gif Wszyscy łysi i w dresach zlosnik.gif

A co do tematu... jeśli chodzi o Impale, to najbardziej porusza mnie ta:

2001-chevrolet-impala-pic-64809.jpeg

food.gif

Napisano

> Impala - jeden z ulubionych samochodów amerykańskich hip-hopowców. Jest też chyba najczęściej

> przerabianym na low-rider samochodem na świecie.

wszystkie prawie otwarte maski mają. popsuły się? smile.gif

nie no mega auta, w mega stanie, u nas na zlotach jeszcze takiej "jakości" nie ma smile.gif mam słabość do Impali po serialu Supernatural smile.gif też bym ją wybrał jakbym szedł w amerykańskiego klasyka.

Napisano

> wszystkie prawie otwarte maski mają. popsuły się?

> nie no mega auta, w mega stanie, u nas na zlotach jeszcze takiej "jakości" nie ma mam słabość do

> Impali po serialu Supernatural też bym ją wybrał jakbym szedł w amerykańskiego klasyka.

z tą U.S. jakością to bym nie przesadzał, nie chciałbyś wiedzieć jak tam sie blache "robi" w wielu przypadkach zlosnik.gif

Na zdjęciu wszystko wygląda ładnie zlosnik.gif

Napisano

> z tą U.S. jakością to bym nie przesadzał, nie chciałbyś wiedzieć jak tam sie blache "robi" w wielu

> przypadkach

oj nie generalizuj. tam ludzie restaurują auta porządnie, oddzielają bude od ramy smile.gif do tego w ciepłych stanach, rdza to marginalny problem, dlatego "łatwiej sie robi"....

u nas raczej dopatrywałbym się większego udziału druciarstwa smile.gif

> Na zdjęciu wszystko wygląda ładnie

ano.

Napisano

> oj nie generalizuj. tam ludzie restaurują auta porządnie, oddzielają bude od ramy do tego w

> ciepłych stanach, rdza to marginalny problem, dlatego "łatwiej sie robi"....

> u nas raczej dopatrywałbym się większego udziału druciarstwa

> ano.

nie mówię że nie, tyle że oni strasznie lubią włókno szklane zlosnik.gif

aut z ciepłych stanów bardzo im zazdroszczę zlosnik.gif

Napisano

> oj nie generalizuj. tam ludzie restaurują auta porządnie, oddzielają bude od ramy do tego w

> ciepłych stanach, rdza to marginalny problem, dlatego "łatwiej sie robi"....

> u nas raczej dopatrywałbym się większego udziału druciarstwa

> ano.

ej nie przesadzaj - w jednym z odcinków "autoreaktywacji" pokazali na co ich stać zlosnik.gif

W jednym z aut nie mogli miechów od pneumatyka zmienić to z ramy wycieli kawałek, nie zamknęli potem profilu, kolejny przypadek gdzie cięli przekładnię kierowniczą, a potem ją spawali, bo za długa była zlosnik.gif

Napisano

> ej nie przesadzaj - w jednym z odcinków "autoreaktywacji" pokazali na co ich stać

nie znam programu smile.gif ale niezle smile.gif

> W jednym z aut nie mogli miechów od pneumatyka zmienić to z ramy wycieli kawałek, nie zamknęli

> potem profilu, kolejny przypadek gdzie cięli przekładnię kierowniczą, a potem ją spawali, bo

> za długa była

ja nie twierdze ze tam same perełki. ale jak bylem tam w latach 2003-2004 to oczywiscie chorobliwie zaliczałem wszystkie zloty w okolicy. to jakość tych MC, lakier, chromy. detailing "statystycznie" znacznie odbiegał od tego co się widzi na YT Warsaw np.

Napisano
  • Autor

> nie znam programu ale niezle

> ja nie twierdze ze tam same perełki. ale jak bylem tam w latach 2003-2004 to oczywiscie chorobliwie

> zaliczałem wszystkie zloty w okolicy. to jakość tych MC, lakier, chromy. detailing

> "statystycznie" znacznie odbiegał od tego co się widzi na YT Warsaw np.

W Kalifornii chyba klimat jednak sprzyja starym samochodom (powietrze jest suche a opady bardzo rzadkie).

Na ulicach można spotkać całkiem sporo samochodów mających 30, 40 albo nawet 50 lat smile.gif

Najlepszy widok, który zawsze poprawia mi humor to para jakiś 80-cio letnich dziadków jadących 40-to letnim Cadillakiem lub czymś w tym rodzaju wink.gif

Napisano

> W Kalifornii chyba klimat jednak sprzyja starym samochodom (powietrze jest suche a opady bardzo

> rzadkie).

to jest naprawdę piękna sprawa, moje W108 jest właśnie z LA i nigdy nie było dotknięte blacharsko, a całe podwozie ma... szare w takiej fabrycznej konserwacji jeszcze spineyes.gif

Napisano
  • Autor

> Pomysl jak u nas wyglądają ludzie na zlotach BMW Wszyscy łysi i w dresach

> A co do tematu... jeśli chodzi o Impale, to najbardziej porusza mnie ta:

ja jeździłem tym na zdjęciu (samochód z wypożyczalni).

wygląd dosyć nudny, wnętrze brzydkie spineyes.gif

ale za to ogromny (bardzo dużo miejsca w środku)

i z tego co pamiętam dosyć dynamiczny

zyBNUVV.jpg