Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

rozkmina przed zakupem

Featured Replies

Napisano

Czy teraźniejszy okres to dobra pora na zakup motonga? Bo mój sprzedałem i tak pusto w garażu frown.gif

Idzie zima wiec i tak nie pojezdze ale trafił się fajny egzemplarz. Nie wiem sam czy wtopić na pol roku pieniądze czy nie?

RSSS nie pisz ze brać i jeździć póki sniegu nie ma bo ten okres ekscytacji mam już za sobą smile.gif

Można wpisywać rozmiar buta zlosnik.gif

Napisano

> Czy teraźniejszy okres to dobra pora na zakup motonga? Bo mój sprzedałem i tak pusto w garażu

> Idzie zima wiec i tak nie pojezdze ale trafił się fajny egzemplarz. Nie wiem sam czy wtopić na pol

> roku pieniądze czy nie?

> RSSS nie pisz ze brać i jeździć póki sniegu nie ma bo ten okres ekscytacji mam już za sobą

> Można wpisywać rozmiar buta

imho dobra. ale w moim wypadku paczam na kilka "nowych modeli". Triumph własnie zaczął wyprzedaże rocznika. i na street triple jest 5 tys taniej, speedmaster też w rewelaacyjnej cenie.

warto. pytanie czy jak przyjdzie do zakupu, bede miał dość silnej woli, coby poczekać na koniec sezonu (w tym roku nie kupuje wink.gif)

Napisano
  • Autor

W salonie to może jest sens bo wyrwiesz taniej albo jakieś gratisy dają smile.gif

Ale w uzywce? Wątpię żeby na wiosnę było drożej. Bardziej na psychikę mi działa ze będę mieć po co iść do garażu zimą;]

tylko ze przez pol roku oglądać nascie kzl w garażu? icon_rolleyes.gif

Napisano

> W salonie to może jest sens bo wyrwiesz taniej albo jakieś gratisy dają

> Ale w uzywce? Wątpię żeby na wiosnę było drożej. Bardziej na psychikę mi działa ze będę mieć po co

> iść do garażu zimą;]

jak kupisz teraz, to polatasz, obczaisz co do zrobienia i sobie bedziesz zimą dłubał smile.gif

> tylko ze przez pol roku oglądać nascie kzl w garażu?

zeby w razie depresji jesienno zimowej iść się przytulić do baku smile.gif

Napisano
  • Autor

> jak kupisz teraz, to polatasz, obczaisz co do zrobienia i sobie bedziesz zimą dłubał

> zeby w razie depresji jesienno zimowej iść się przytulić do baku

paaanie ja kupuje żeby jeździć a nie dłubać smile.gif

To mogę sobie w nosie smile.gif

w sobotę jestem umówiony na Żoliborzu na oględziny grinser006.gif

Napisano

Nad czym się tu zastanawiać, brać i jeździć bo sezon jeszcze(odpukać) w pełni zlosnik.gif

Napisano

> paaanie ja kupuje żeby jeździć a nie dłubać

> To mogę sobie w nosie

> w sobotę jestem umówiony na Żoliborzu na oględziny

właśnie. ja w srode byc moze bede w raszynie, 10-12. jak to Z750? ktoś to rozkminił dla Ciebie już? moglbym ewentualanie podjechaac i obaczyć.

Napisano
  • Autor

dzięki za chęci ale okazuje się ze motong jest do obejrzenia na Zoliborzu (w Raszynie jest tylko zameldowany) a właściciel dopiero w piątek wraca, wiec zrobię sobie najwyżej wycieczkę smile.gif

Napisano

ja 3 tygodnie kupiłem... smile.gif okres dobru jak każdy inny, jak trafisz okazję to bierz tym bardziej że możesz jeszcze odbyć jazdę próbną a i cenę można sporo negocjować skoro komuś zależy na sprzedaży przed zimą

To czego w końcu szukasz? Kawy?

Napisano

Ja bym brał.

Chyba, że jest ryzyko że przez zimę Ci się odwidzi i będziesz chciał na wiosnę coś innego.

A tak - czy kupisz teraz czy na wiosnę - co za różnica.

Z tych 15 tys. nie zrobisz raczej na 6 miesięcy jakiejś inwestycji, która przyniosłaby specjalne zyski.

Jeśli jest dobry egzemplarz - IMO warto brać i na wiosnę od razu latać, a nie martwić się, że nie ma czym zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

jakby ogladany motocykl nie spelnil Twoich oczekiwan i chcialoby Ci sie podjechać do lomianek (12 km z Żoliborza) to moj kumpel ma ladnego horneta z 2007 roku . bede w sobote na miejscu to moge Ci go pokazac.

Napisano
  • Autor

Tak kawy smile.gif

w sobotę pojadę. W najgorszym przypadku wrócę z pustymi rękami smile.gif ciśnienia nie mam, bardziej On chce sprzedać niż ja kupić smile.gif

Napisano

> Tak kawy

> w sobotę pojadę. W najgorszym przypadku wrócę z pustymi rękami ciśnienia nie mam, bardziej On chce

> sprzedać niż ja kupić

fajny sprzęt... jak nakeda smile.gif

a tak poważnie zawsze się za nim oglądam, szczególnie za tymi zielonym nawet stojąc wyglądają super dynamicznie

Napisano
  • Autor

> fajny sprzęt... jak nakeda

> a tak poważnie zawsze się za nim oglądam, szczególnie za tymi zielonym nawet stojąc wyglądają super

> dynamicznie

fajny zielony jest na sprzedaż w Gliwicach, kolor super do obejrzenia ale mieć bym nie chciał bo za fest "oczojebny" grinser006.gif

Napisano
  • Autor

W jakich pieniądzach?

Napisano

> priv

IMO teraz kupisz na spokojnie - jak się okaże dobry sprzęt, to weźmiesz, jak nie do końca będzie Ci odpowiadał to sobie darujesz. Wiosną ciśnienie może być takie, że jak już coś się trafi, to kupisz choćby nie było idealne zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

juz się zdecydowałem. Jak pogoda pozwoli to w sobotę jadę na rekonesans smile.gif

Napisano

> imho dobra. ale w moim wypadku paczam na kilka "nowych modeli". Triumph własnie zaczął wyprzedaże

> rocznika. i na street triple jest 5 tys taniej, speedmaster też w rewelaacyjnej cenie.

Wydaje mi sie ze na poczatku 2014 cena bedzie Jeszcze lepsza

ok.gif

Napisano

> Wydaje mi sie ze na poczatku 2014 cena bedzie Jeszcze lepsza

możliwe... o ile cokolwiek na stanie zostanie wink.gif

Napisano

> możliwe... o ile cokolwiek na stanie zostanie

triumph-ami się nie interesowałem, ale w przypadku bmw raczej zostaje ok.gif