Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Asistnacne czy warto mieć?

Featured Replies

Napisano

Moje uato ma 6 lat, działa calkeim nieźle, ale podrózy coraz więcej. Dletgo przymierzam sie do zakupu pakietu assistnace? Czy warto? Jakie macie z tym doświadczenia?

Napisano

> Moje uato ma 6 lat, działa calkeim nieźle, ale podrózy coraz więcej. Dletgo przymierzam sie do

> zakupu pakietu assistnace? Czy warto? Jakie macie z tym doświadczenia?

A można po polsku? hmm.gif

Napisano

> Moje uato ma 6 lat, działa calkeim nieźle, ale podrózy coraz więcej. Dletgo przymierzam sie do

A nie masz jakiegoś w pakiecie z ubezpieczeniem AC/OC?

Ostatnio w PZM oglądałem - podobało mi się, z tego co pamietam z tego względu, że jest przypisane do kierowcy, a nie do pojazdu.

Napisano

same pozytywne

wrabal mi sie pies przed samochod centralnie przy predkosci ok 90 km/h

efekt taki ze chlodnica poszla sie.... wysikac

jeden telefon i za godzine mialem swoj samocjhod zabrany do warsztatu do zrobienia aja siedzialem w drugim i kontynuowalem podroz i jezdzilem zastepczym do chwili naprawienia mojego

znajoma korzystala z assistance przy swoim polo (samochod nowy prosto z salonu) - samochod mial dziwna (aso bardzo dlugo nie moglo skumac o co chodzi) usterke ktora powodowala w blizej nieokreslonych warunkach rozladowywanie sie aku - co kilkanascie dni rano podjezdzal gosc z automatem i odpalala na nim samochod

Napisano

Jeżeli jesteś jedynym kierowcą pojazdu to polecam assistance w mBanku. Za 21 zł miesięcznie na całą Europę masz assistance niezależnie od tego jakim autem jedziesz (swoim lub czyimś). Gorzej, jak auto ma dwóch kierowców a awaria zdarzyła się temu drugiemu. Wtedy ochrony nie ma. A co do samego assistance to wiele razy zdarzało mi się korzystać, od lawety, odpalanie bo aku padło, po wyciąganie z garażu bo auto ześlizgnęło się z podjazdu przy wyjeździe. Zawsze szybko i bezproblemowo, zarówno w polise z mBanku, Allianz, PZU. Co do jakości usług to prawie wszędzie są takie same, ponieważ operatorów assistance na rynku jest kilku i to oni świadczą usługę w imieniu ubezpieczyciela.

Napisano

Same dobre. Skończyło się paliwko pod domem hehe.gif - przyjechali, nalali. Skończył się akumulator - przyjechali odpalili, zatrzasnąłem kluczyki - przyjechali i otworzyli.

Napisano

Większość myśli, że ma Assistance, ale nie wie, że działający właściwie tylko w przypadku kolizji drogowej. Warto wykupić taki prawdziwy rozszerzony Assistance na skutek awarii itp. to dodatkowy koszty względem ubezpieczenia najczęściej między 50, a 200zł/rok. Korzystałem 3 razy, działa to bez zarzutu ok.gif

Napisano

> Jeżeli jesteś jedynym kierowcą pojazdu to polecam assistance w mBanku. Za 21 zł miesięcznie na całą

> Europę masz assistance niezależnie od tego jakim autem jedziesz (swoim lub czyimś). Gorzej,

> jak auto ma dwóch kierowców a awaria zdarzyła się temu drugiemu. Wtedy ochrony nie ma. A co do

> samego assistance to wiele razy zdarzało mi się korzystać, od lawety, odpalanie bo aku padło,

> po wyciąganie z garażu bo auto ześlizgnęło się z podjazdu przy wyjeździe. Zawsze szybko i

> bezproblemowo, zarówno w polise z mBanku, Allianz, PZU. Co do jakości usług to prawie wszędzie

> są takie same, ponieważ operatorów assistance na rynku jest kilku i to oni świadczą usługę w

> imieniu ubezpieczyciela.

Jedno "ale" ... zwróć uwagę na limity kwotowe w warunkach ubezpieczenia :/ miesiąc temu trafiłem psa ... na lawetę czekałem długo ponad godzinę, limit kwotowy wystarczył na 60km, za resztę musiałem dopłacić gotówką. Jeżeli ktoś co chwila ma przygody, to może warto, ale w moim przypadku raczej nie będę przedłużał assistance.

Napisano

Uzupełnij profil, bo nie wiemy nawet jakie masz auto.

Miło byłoby się też przywitać smile.gif

Napisano

zdecydowanie warto, zdarza mi się jeżdzić gdzies po europie, kilka razy w roku trasa z jednego końca Polski na drugi i nie wyobrażam sobie sytuacji co miałbym zrobić kiedy kilkaset kilometrów od domu zesrałby mi sie samochód. A tak mam święty spokój, mam assistance w avivie bez limitu km w PL i z limitem 500 km w Europie. Oczywiscie z awariami pod domem, brakiem paliwa, przebita oponą itd. Ale fakt, że tanie nie jest 260 PLN rocznie.

raz skorzystałem, jakieś 40 km od domu kiedy padła turbospreżarka

Napisano
  • Autor

znaczy jeżdże tylko w Polsce, myślę, że cos prostego mi w zupełności wystarczy, przymierzałem się do startera, ale dzięki za podpowiedzi smile.gif

Napisano

mam w AXA...najwyzszy pakiet ok.gif

zona juz 2 razy korzystala jak gume zlapala...jedna pod domem tongue.gif