Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukając nowego samochodu.....

Featured Replies

Napisano

> jesli auto nowe z salonu, to i tak masz gwarancje wiec czego sie bac ?

Jeżdżenia autobusem jak samochód za ciężkie pieniądze zamiast jeździć stoi w sewisie

Napisano

> Pepciowi to nie mów, bo jak u niego w skodzinie rozrząd się rozsypał po wyjechaniu z salonu to nic

> takiego, a jak alternator w Fiacie padł to badziew

Nie zaczynaj proszę ,,pitolenia'' bo sprawa ma się zgoła inaczej, ale tłumaczył po raz setny nie będę ok.gif , zresztą nie o tym jest temat.

Napisano

> Dlaczego chcesz wozić bank w samochodzie?

?? Możesz jaśniej ?? Bo nie kumam co z tym bankiem biglaugh.gif

Napisano

> IMO wychodzi podobnie. No ale my tu nie o tym.

Ale klasa A vs klasa D to z deka przegiecie a nie porownanie busted.gifzlosnik.gif

Napisano

> Ale klasa A vs klasa D to z deka przegiecie a nie porownanie

Porownywalem kwotowo nie klasowo.

Napisano

> Nie ma to najmniejszego sensu dla pracodawców, zapomnij.

Mi tego nie tłumacz. To jest błędne koło.

Napisano

> Pepciowi to nie mów, bo jak u niego w skodzinie rozrząd się rozsypał po wyjechaniu z salonu to nic

> takiego, a jak alternator w Fiacie padł to badziew

no przecież skoda ( prawie vw) ma prawo się zepsuć zlosnik.gif

Napisano

> Jeżdżenia autobusem jak samochód za ciężkie pieniądze zamiast jeździć stoi w sewisie

Auto zastępcze ok.gif

Napisano

> Auto zastępcze

Ja, co prawda, przy obecnym Golfie nigdy nie byłem pozbawiony auta (dostawałem zastępczaka zawsze gdy chciałem), ale nie powiesz chyba, że w naszym kraju auto zastępcze na czas naprawy gwarancyjnej to standard?

mar00ha

Napisano

> Ja, co prawda, przy obecnym Golfie nigdy nie byłem pozbawiony auta (dostawałem zastępczaka zawsze

> gdy chciałem), ale nie powiesz chyba, że w naszym kraju auto zastępcze na czas naprawy

> gwarancyjnej to standard?

> mar00ha

W KIA daja jak naprawa sie przedluza z ich winy. Wiekszosc czynnosci da sie wykonac w 1-2 dni jak wiecej to daja zastepczaka ale nie kazde ASO.

Napisano

> W KIA daja jak naprawa sie przedluza z ich winy. Wiekszosc czynnosci da sie wykonac w 1-2 dni jak

> wiecej to daja zastepczaka ale nie kazde ASO.

Tak czy siak nie ma nic bardziej upierdliwego niż ciągłe jeżdżenie do serwisu z kolejną zepsutą pierdołą. Przecież szału można dostać. Same przeglądy są wystarczająco uciążliwe gdy trzeba czas tracić w serwisie zamiast zająć się czymś o wiele przyjemniejszym.

Napisano

> W KIA daja jak naprawa sie przedluza z ich winy.

> Wiekszosc czynnosci da sie wykonac w 1-2 dni jak

> wiecej to daja zastepczaka ale nie kazde ASO.

Nie rozumiem. A czym jeździć przez te 1-2 dni? icon_eek.gif

mar00ha

Napisano

> Ja, co prawda, przy obecnym Golfie nigdy nie byłem pozbawiony auta (dostawałem zastępczaka zawsze

> gdy chciałem), ale nie powiesz chyba, że w naszym kraju auto zastępcze na czas naprawy

> gwarancyjnej to standard?

Broń Boże smile.gif

ale nie popadajmy w paranoję że owa alfa na gwarancji będzie 2 dni jeździć a 3 będzie stała w serwisie smile.gif.Naprawdę te 3 dni na ~ rok można pomęczyć autobusem/tramwajem ok.gif a wzamian mieć auto które nam się podoba smile.gif

Napisano
  • Autor

> Broń Boże

> ale nie popadajmy w paranoję że owa alfa na gwarancji będzie 2 dni jeździć a 3 będzie stała w

> serwisie .Naprawdę te 3 dni na ~ rok można pomęczyć autobusem/tramwajem a wzamian mieć

> auto które nam się podoba

Mam od 6 lat lagunę i w serwisie stała raz 2 dni - planowo i bylem uprzedzany - dostałem zastepczy samochód. 14 lat temu kupiłem nowego Fiata w salonie i przez 3 lata eksploatacji i 90 kkm mialem z 50 róznego rodzaju awarii usuwanych na gwarancji - czas naprawy od 2 godzin - zepsuty klakson do 4 dni - sam juz nie pamietam co bo okazalo sie ze najpierw zapomnieli zamówic częśc o potem zamowili ale nie do tego silnika...

Alfa owszem mi sie podoba ale biorac pod uwagę moje doswiadczenia z Fiatem chyba powinienem zadac pytanie o awaryjnośc?