Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

12k do wydania, co kupić ...

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> Czy ja dobrze widzę że kierownica ma przebieg 350tyś?

> Ile dałeś jak to nie tajemnica?

Przebieg zweryfikowany wink.gif Właśnie kończe przekopywać się przez faktury które pan zgromadził grinser006.gif Są nawet te za wymianę szczęk tylnych zlosnik2.gif Z 10 lat to się ich troszkę nazbierało grinser006.gif

Wszystkie 206 jakie oglądałem miały zjedzoną kierownicę wink.gif

Napisano

> Przebieg zweryfikowany Właśnie kończe przekopywać się przez faktury które pan zgromadził Są

> nawet te za wymianę szczęk tylnych Z 10 lat to się ich troszkę nazbierało

> Wszystkie 206 jakie oglądałem miały zjedzoną kierownicę

Kierownica to efekt jazdy po mieście, w małych samochodach często wytyrane są, z resztą w większych też znam 2 paski B% jeden 180 tys po mieście drugi 350 tys większość po trasach. 1wszy szczochrany mocno w stosunku do drugiego.

Gratuluję zakupu, niech służy. Pochwal się za ile kupiłeś.

Napisano

> Pod rozwagę, Lancia Lybra

to samo miałęm napisać: wszystkie silniki benzynowe współpracują z gazem, komfort bardzo duży, wyposażenie w standardzie jest wszytsko co trzeba albo i więcej, awaryjnoś na poziomie adekwatnym do rocznika, części eksploatacyjne w normalnych cenach.

Napisano

> za 13-letni samochód chcesz powyżej 12tys zł?

Pewnie, a w topowej wersji to ponad 20 tysi trzeba szykować za ten rocznik.

Grupa Vag bardzo ładnie trzyma cenę w przeciwieństwie do Fiatów i Francuzowatych grinser006.gif

Napisano

> a znasz jakies auto bez pompy paliwa-oprocz trabanta?

hahaha bardzo śmieszne grinser006.gif

Dobrze wiesz, że chodziło o to że nie jest na pompowtrysku takim jak w Twoim Vw, a te silniki uchodzą za dużo mniej awaryjne, nie były projektowane przez księgowych sick.gifsick.gif

Napisano

> No przecież to słynne TDI "na pompie paliwa" więc warte więcej niż 12 tys zł. A że pewnie ze 400

> tys km nakręcone to nic, ważne że "zwykłe wtryski" są.

400 tysi to na jedno koło pewnie jest, zresztą jak w każdym TDI oink.gif

Udokumentowany przebieg poniżej 200kkm można sprawdzać na każdy sposób ale Ty pewnie wiesz lepiej tongue.gif

Napisano

> Udokumentowany przebieg poniżej 200kkm można sprawdzać na każdy sposób

Hm ciekawe rzeczy opowiadasz... rotfl.gif Jak bys widział jakieś tdi z takim udokumentowanym przebiegiem to daj znać bo chętnie łyknę wink.gif.

A co do VW i spółki to co jak co ale ludzie chyba powariowali z tymi cenami bo jednak za takiego 13 letniego leona , (który faktycznie w ogłoszeniach "stoi" po 12-13 tys zł) można mieć coś i nowszego, i podonych gabarytów, co wcale nie będzie bardziej awaryjne wink.gif.

Napisano

> 400 tysi to na jedno koło pewnie jest, zresztą jak w każdym TDI

> Udokumentowany przebieg poniżej 200kkm można sprawdzać na każdy sposób ale Ty pewnie wiesz lepiej

Nie obchodzi mnie, jak i czy to można sprawdzać, bo sam zrobiłem wiele szaf i nowi właściciele mogą sobie potwierdzać gdzie i co chcą, ale wiem jedno - stare auto będzie starym autem i nie ma znaczenia jaki znaczek jest na masce. Sto razy wolę coś młodszego, niż jakiegoś wyciuchanego lełona za 13 tys zł sick.gif

Nie wiem, co mają ludzie we łbie, aby w takie starocie inwestować taki grosz. Chyba, że się ma 19 lat, zero rozumu i chce się pokazać przed koleżkami.

Napisano

I jest wiele prawdy w tym co piszesz old.gif. Bo jak tak śledzę rynek to te vagi, pomimo, że oprócz znaczka na masce, który u nas niedługo będzie pewnie na godle państwowym zlosnik.gif, nie mają do zaoferowania nic więcej od konkurencji. A ceny to mają z kosmosu jak za 15- letnie auta jakby nie patrzeć smirk.gif. Bo jakby się postarał to za cenę takiego 15 l leona/toledo/bory można by kupić po szt np megane i astry, które będą tak samo zmęczone życiem ale na pewno nie będą gorszymi autami rotfl.gif

Napisano

> Nie obchodzi mnie, jak i czy to można sprawdzać, bo sam zrobiłem wiele szaf i nowi właściciele mogą

> sobie potwierdzać gdzie i co chcą, ale wiem jedno - stare auto będzie starym autem i nie ma

> znaczenia jaki znaczek jest na masce. Sto razy wolę coś młodszego, niż jakiegoś wyciuchanego

> lełona za 13 tys zł

> Nie wiem, co mają ludzie we łbie, aby w takie starocie inwestować taki grosz. Chyba, że się ma 19

> lat, zero rozumu i chce się pokazać przed koleżkami.

Powiem Ci tak, to już 5 seat w rodzinie i nie mam powodu do narzekań.

Poprzednio też śmigałem autem z tym silnikiem w lekkiej budzie i dzielnie znosiło młodzieńcze pomysły, przez 40kkm nic się nie popsuło i poszło do ludzi (z AK). którzy byli z niego bardzo zadowoleni,

Kupując leona kilka lat temu za tą samą kasę mogłem kupić duuużo młodsze auta ale nie przekonały mnie do siebie.

Proponuję zapoznać się z cenami na allegro zanim zaczniesz komentować ceny niektórych modeli.