Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odwilż i polskie drogi

Featured Replies

Napisano

Odwilż w natarciu, zima chwilowo odpuściła, jak ma się ma u was sytuacja z drogami w mieście, województwie, czy ogólnie w kraju? Wysyp dziur, czy też jest lepiej niż w latach poprzednich. Przyznam że zima była u mnie 2 tygodnie, a niektóre drogi wyglądają księżycowo, jak to w mieście.

Napisano

Noo cóż,w weekend zmieniam amorki z tyłu, ujemne temperatury je "zaspawały" na sztywno,a dziury pomogły je skutecznie wykończyć. sick.gifTeraz u mnie w sklepie zacznie się sezon na amortyzatory,sprężyny,końcówki,sworznie oraz łączniki i pewnie potrwa do końca kwietnia. grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> Odwilż w natarciu, zima chwilowo odpuściła, jak ma się ma u was sytuacja z drogami w mieście,

> województwie, czy ogólnie w kraju? Wysyp dziur, czy też jest lepiej niż w latach poprzednich.

> Przyznam że zima była u mnie 2 tygodnie, a niektóre drogi wyglądają księżycowo, jak to w

> mieście.

Ja tam nie widzę dużej różnicy, a ostatnio dość dużo jeździłem.

Napisano
  • Autor

> Ja tam nie widzę dużej różnicy, a ostatnio dość dużo jeździłem.

Ja ostatnio jadąc DK1 w okolicach Piotrkowa Tryb. byłem przerażony. Dziura miała prawie 2 metry szerokości, parę aut było uszkodzonych na poboczu, przebite opony. Dziurę szybko załatali, ale jak tak prezentują się drogi krajowe, to ja dziękuję. Sądziłem że po euro będzie radykalna poprawa.

Napisano

> Ja ostatnio jadąc DK1 w okolicach Piotrkowa Tryb. byłem przerażony. Dziura miała prawie 2 metry

> szerokości, parę aut było uszkodzonych na poboczu, przebite opony. Dziurę szybko załatali, ale

> jak tak prezentują się drogi krajowe, to ja dziękuję. Sądziłem że po euro będzie radykalna

> poprawa.

hmm.gif jechałem tamtędy dzisiaj i nic takiego nie zauważyłem grinser006.gif, może tak szybko łatają, DK1 to jedna z najruchliwszych i najważniejszych tras.

Napisano

> jechałem tamtędy dzisiaj i nic takiego nie zauważyłem , może tak szybko łatają, DK1 to jedna z

> najruchliwszych i najważniejszych tras.

Kilka dni temu trabili w radiu o krytycznym stanie dk1. Być może po kilku czy kilkunastu zgloszeniach wzieli się za naprawę.

Napisano

> Odwilż w natarciu, zima chwilowo odpuściła, jak ma się ma u was sytuacja z drogami w mieście,

> województwie, czy ogólnie w kraju? Wysyp dziur, czy też jest lepiej niż w latach poprzednich.

> Przyznam że zima była u mnie 2 tygodnie, a niektóre drogi wyglądają księżycowo, jak to w

> mieście.

W mieście tak (dziury nowe), na trasie jest ok ok.gif

Napisano

Lublin - niestety sporo nowych dziur. frown.gif

Napisano

U mnie bez zmian. Dziury się nie pojawiły. Jak nie było tak nie ma.

Napisano

ja zauwazylem, ze jakosc nowych drog sie poprawia... Na nowowybudowanych drogach , do 2 lat, dziur nie widze

Napisano
  • Autor

> ja zauwazylem, ze jakosc nowych drog sie poprawia... Na nowowybudowanych drogach , do 2 lat, dziur

> nie widze

Tu się zgodzę, że drogi nowe, kilkuletnie, mam głównie na myśli autostrady, drogi ekspresowe, są bardzo dobre, zima im raczej nie straszna. Gorzej jest na zwykłych drogach. W miastach, wiadomo że jest kicha. Krajowe stanem nie zachwycają, lokalne to porażka.