Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wróżenie z fusów Foka do oceny

Featured Replies

Napisano

> http://tablica.pl/oferta/ford-focus-1-8-tdci-CID5-ID58o85.html#89e3548798

> Znajoma sie napalila. Jutro chce jechac kupic. Szukam argumentów przeciw. Pomozecie?

Niech zrobi tak:

-pomacać czy nie miał wielkiego dzwona

-obejrzeć czy nie ma dużo rdzy (dolne ranty drzwi, klapa bagażnika zewnątrz i wewnątrz)

-przejechać się czy dobrze jeździ

-zabrać na OSKP (koszt ok 50zł) sprawdzą hamulce i zawieszenie

-zabrać do serwisu diesla (np Modlińska 222 mogę polecić, bo ładnie ogarniają diesle) sprawdzą w jakim stanie jest pompa (lubiła się łuszczyć w początkach produkcji) i zrobią próbę przelewową wtrysków, podepną pod komputer-koszt ok 150-200zł

Wtedy będzie wiedziała co ma.

Napisano

> http://tablica.pl/oferta/ford-focus-1-8-tdci-CID5-ID58o85.html#89e3548798

> Znajoma sie napalila. Jutro chce jechac kupic. Szukam argumentów przeciw. Pomozecie?

Kierownica bardzo zniszczona , obstawiam przebieg ze 100 tyś większy .

Napisano

> Kierownica bardzo zniszczona , obstawiam przebieg ze 100 tyś większy .

Chyba że użytkowany w mieście...dlatego nic o kierze nie pisałem, bo przynajmniej jest oryginalna.

Z resztą w 11 letnim samochodzie stan licznika to "dalszy plan", bo przez ten czas wiele mogło się zdarzyć zarówno dobrego jak i złego.

Napisano

> Chyba że użytkowany w mieście...dlatego nic o kierze nie pisałem, bo przynajmniej jest oryginalna.

> Z resztą w 11 letnim samochodzie stan licznika to "dalszy plan", bo przez ten czas wiele mogło się

> zdarzyć zarówno dobrego jak i złego.

Gum na pedałach też praktycznie nie ma , u mnie po przebiegu 250 lepiej wyglądały , kiera zresztą też

Napisano

> Gum na pedałach też praktycznie nie ma , u mnie po przebiegu 250 lepiej wyglądały , kiera zresztą

> też

Tym się nie sugeruj ....

Gumy to rzecz ], którą się zmienia bez problemu zlosnik.gif

Ja tak zrobiłem przy przebiegu ok 180 kkm, bo się sprzęgło ślizgało a po 230 kkm kupujący widział jakie piękne pedały ma ok.gif

Napisano

W ogłoszeniu jak byk stoi 194 tys.. palacz.gif

Napisano

Nie przesadzaj. Jak ma wyglądać kierownica w 11 letnim aucie o przebiegu 200 tysięcy.?

Napisano

> Nie przesadzaj. Jak ma wyglądać kierownica w 11 letnim aucie o przebiegu 200 tysięcy.?

w służbowej octawi przy 200 tyś. km wygląda okropnie, ubytki szorstka, i się kulkuje sick.gif

Napisano

> Gum na pedałach też praktycznie nie ma , u mnie po przebiegu 250 lepiej wyglądały , kiera zresztą

> też

Mam w firmie taką fokę z 99 z przebiegiem ~220kkm i wierz mi że kierownica w tym z ogłoszenia to jest cud miód.

Napisano

Kierownice w nich się szybko zdzierały, ale za to były całkiem przyjemne. Zwrócić uwagę na przekładnię kierowniczą, np. czy się kierownica lekko kręci.