Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Volkswagen New Beetle warto?

Featured Replies

Napisano

jako że nadal poszukują auta dla żony i ostatnio coś stękała że może jakieś większe niż mniejsze auto to wpadł jest żuczek do głowy zlosnik.gif

Warte to coś oprócz tego że stare? zlosnik.gif

Benzyna , Diesel ?

Napisano

> jako że nadal poszukują auta dla żony i ostatnio coś stękała że może jakieś większe niż mniejsze

> auto to wpadł jest żuczek do głowy

> Warte to coś oprócz tego że stare?

> Benzyna , Diesel ?

Golf 4 - mówi Ci to coś? zlosnik.gif

Napisano

> Golf 4 - mówi Ci to coś?

Czyli dresowóz, tylko w jeszcze brzydszym wydaniu. Zwłaszcza w kolorze "żółć jajeczna". wink.gif

Napisano

> jako że nadal poszukują auta dla żony i ostatnio coś stękała że może jakieś większe niż mniejsze

> Benzyna , Diesel ?

ani to ladne, ani co .. lepiej Fiat 500 jesli ma byc dla kobiety, przynajmniej jest stylowy i na czasie grinser006.gifgay.gif

Napisano

> Benzyna , Diesel ?

U nas ma dość kiepskie opinie o jakości. Ale w końcu jest robiony w Meksyku = nie ma co się dziwić...

Napisano

> ani to ladne, ani co .. lepiej Fiat 500 jesli ma byc dla kobiety, przynajmniej jest stylowy i na

> czasie

Ale Beetle ma stosunkowo (jak na male auto) dużo miejsca w srodku ok.gif

Napisano

> Czyli dresowóz, tylko w jeszcze brzydszym wydaniu. Zwłaszcza w kolorze "żółć jajeczna".

E tam brzydszym. Kobiecym po prostu. Jak kobieta ma jezdzic Golfem 4, to bardziej by jej pasowal wlasnie Beetle ok.gif

Napisano

> Golf 4 - mówi Ci to coś?

nigdy w to nie wnikałem, ale jeździłem oboma i o ile Golf to taki sympatyczny normalny dupowóz miejski był o tyle Beetle to była porażka zawieszeniowo... T-A-C-Z-K-A na drewnianym kole.

To to samo? icon_eek.gif

Napisano

> Benzyna , Diesel ?

Jeśli znajdziesz w dobrym stanie - warto. Samochód nietuzinkowy, kobiecy, sam o mały włos żonie nie kupiłem. Oczywiście nasłuchasz się opinii że to VW, że to Golf tyle że brzydszy..... nie ma nawet co komentować. W tym momencie za te pieniądze ciekawa propozycja moim zdaniem. Sam szukałbym raczej PB, ale ....

Napisano

> Benzyna , Diesel ?

garbusa nieeeee.

jak większe... ja dla żony mam E38 smile.gif polecam. duże, mega wygodne, bezpieczne, tanie... w zakupie:)

Napisano

> garbusa nieeeee.

> jak większe... ja dla żony mam E38 polecam. duże, mega wygodne, bezpieczne, tanie... w zakupie:)

zgadza się, kobiety lubią większe auta ok.gif

moja mulher.gif za czasów małoletnich jako jedne z pierwszych własnych aut wlasnie miała jakiegos trupa e38 i S-klase (oczywiście 20-letnia, nie jest "bogata z domu", po prostu wolala 20-letnia S-klase niż 5-letniego kompakta), obecnie wymyslila ze chce A8 screwy.gifhmm.gif, ale najlepiej jej się jeździ Grand Voyagerem - a takiego to na pewno nie pozwole jej kupić - rdza no.gif