Keryp_ Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Tyle się zarabia, czy to ewenement w branży? Quote: Oferujemy: - Wynagrodzenie podstawowe brutto 2580 - 3080 PLN - Dieta w wysokości 350 DKK (=ok.47 EUR) - Dodatek za przepracowany tydzień wolny 730,00 PLN - Wolne 7 dni po 3 tygodniach pracy - Bezpłatny transport z Polski do Danii i z powrotem - Nowoczesne ciągniki siodłowe wyposażone wg. standartów skandynawskich - Zaplecze socjalne na bazie w Danii ogłoszenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEV Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 > Tyle się zarabia, czy to ewenement w branży? > Quote: > Oferujemy: > - Wynagrodzenie podstawowe brutto 2580 - 3080 PLN > - Dieta w wysokości 350 DKK (=ok.47 EUR) > - Dodatek za przepracowany tydzień wolny 730,00 PLN > - Wolne 7 dni po 3 tygodniach pracy > - Bezpłatny transport z Polski do Danii i z powrotem > - Nowoczesne ciągniki siodłowe wyposażone wg. standartów skandynawskich > - Zaplecze socjalne na bazie w Danii > ogłoszenie Ja tam widzę nabór na "Operatora urządzeń produkcyjnych" do jakiejś agili czy innej Polfy w Warszawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keryp_ Posted July 28, 2014 Author Share Posted July 28, 2014 > Ja tam widzę nabór na "Operatora urządzeń produkcyjnych" do jakiejś agili czy innej Polfy w > Warszawie Pracuj.pl coś dziś pierdaczy z linkami - jak też właziłem w "swój" zakres, a wyskoczył mi m.in. ten kierowca. jeszcze raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomata Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 warunki normalne. Podstawa dosyć wysoką jak na nasze warunki (u nas przeważnie min wynagrodzenie). Reszta w formie nieopodatkowanej diety Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keryp_ Posted July 28, 2014 Author Share Posted July 28, 2014 > warunki normalne. Podstawa dosyć wysoką jak na nasze warunki (u nas przeważnie min wynagrodzenie). > Reszta w formie nieopodatkowanej diety No ale coś trzeba jeść - ciułać dietę, a wsuwać trzy tygodnie miesięcznie puszki z biedry? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej__ Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 > No ale coś trzeba jeść - ciułać dietę, a wsuwać trzy tygodnie miesięcznie puszki z biedry? Za polowe tej diety spokojnie sie wyzywisz przeciez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulik87 Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 > Tyle się zarabia, czy to ewenement w branży? > Quote: > Oferujemy: > - Wynagrodzenie podstawowe brutto 2580 - 3080 PLN > - Dieta w wysokości 350 DKK (=ok.47 EUR) > - Dodatek za przepracowany tydzień wolny 730,00 PLN > - Wolne 7 dni po 3 tygodniach pracy > - Bezpłatny transport z Polski do Danii i z powrotem > - Nowoczesne ciągniki siodłowe wyposażone wg. standartów skandynawskich > - Zaplecze socjalne na bazie w Danii > ogłoszenie Ale to mało, dużo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keryp_ Posted July 28, 2014 Author Share Posted July 28, 2014 > Ale to mało, dużo? A jak myślisz? 2.5-3kzł brutto to 1.75-2.1kzł netto - dużo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulik87 Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Nie wiem ile dla Ciebie to mało a ile dużo, dlatego pytałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doominik Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 jak to nie jest za tydzień to imho jak na pracę w Danii to mało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_66 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 > No ale coś trzeba jeść - ciułać dietę, a wsuwać trzy tygodnie miesięcznie puszki z biedry? nie napisali jeszcze co to za dieta - na tydzień czy na dzień bo jak na dzień to wychodzi prawie 1000 ojro za 3 tygodnie plus 2 kpln podstawy plus 750 za dymanie w wolne i wtedy 350 ojro diety - jakos da sie przeżyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomata Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 > nie napisali jeszcze co to za dieta - na tydzień czy na dzień > bo jak na dzień to wychodzi prawie 1000 ojro za 3 tygodnie plus 2 kpln podstawy plus 750 za dymanie > w wolne i wtedy 350 ojro diety - jakos da sie przeżyć dieta dzienna z pewnością. Czyli 6tys miesięcznie. Osiągalne również u nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_66 Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 > dieta dzienna z pewnością. Czyli 6tys miesięcznie. Osiągalne również u nas osiągalne bez problemów , dlatego żadna rewelacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keryp_ Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 Podbiję, bo mi przylazł na FB taki raport: https://www.transjobs.eu/Raport-TransJobs.eu-Zarobki-kierowcow-zawodowych-2018.pdf 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trock99 Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 Kurde, ciekawe jak teraz przez tą koronozadymę bedzie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokosz Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 Kurde, ciekawe jak teraz przez tą koronozadymę bedzie....A ja do końca kwietnia umowę mam, będą jaja czuję Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swienty Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Dnia 1.08.2014 o 07:35, tomata napisał: > nie napisali jeszcze co to za dieta - na tydzień czy na dzień > bo jak na dzień to wychodzi prawie 1000 ojro za 3 tygodnie plus 2 kpln podstawy plus 750 za dymanie > w wolne i wtedy 350 ojro diety - jakos da sie przeżyć dieta dzienna z pewnością. Czyli 6tys miesięcznie. Osiągalne również u nas Siustka z psiodu weekend w domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomata Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 48 minut temu, swienty napisał: Siustka z psiodu weekend w domu Aleś kotleta odgrzał. Teraz siódemka jest w modzie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swienty Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Teraz, tomata napisał: Aleś kotleta odgrzał. Teraz siódemka jest w modzie Ja tam słyszałem że poniżej dychy się nie jeździ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris37 Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 teraz minus 1k i latasz dalej , dotyczy zagramanicy , taka dostalismy oferte od dziad transa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokosz Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 teraz minus 1k i latasz dalej , dotyczy zagramanicy , taka dostalismy oferte od dziad transa300zl gołej dniówki albo 2700 brutto + 55e diety, tak to wygląda teraz w kółkach na UK jak dzwonię. Rekordzista dawał całe gole 1700zl za kółko bez podstawy hyhy.Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swienty Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Dnia 11.04.2020 o 20:49, kris37 napisał: teraz minus 1k i latasz dalej , dotyczy zagramanicy , taka dostalismy oferte od dziad transa Co zrobić, stawki poszły w dół, sporo firm postawiło już gruzy pod płot i kierowcy siedzą w domu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokosz Posted June 30 Share Posted June 30 Kierowca w kółkach na UK szuka pracy, pińcet dniówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariibyd Posted July 2 Share Posted July 2 W dniu 30.06.2023 o 22:24, kokosz napisał(a): Kierowca w kółkach na UK szuka pracy, pińcet dniówki Jak znajdziesz za taką kasę to daj znać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomata Posted July 3 Share Posted July 3 6 godzin temu, Ariibyd napisał(a): Jak znajdziesz za taką kasę to daj znać Antrans z Olkusza tyle płaci, z tym że nie po UK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariibyd Posted July 3 Share Posted July 3 4 godziny temu, tomata napisał(a): Antrans z Olkusza tyle płaci, z tym że nie po UK No proszę.... A system jaki? No i czy wszystko "na paierze" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomata Posted July 3 Share Posted July 3 43 minuty temu, Ariibyd napisał(a): No proszę.... A system jaki? No i czy wszystko "na paierze" Podobno jeden week w budzie. Ile brutto tego nie wiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts