Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Range Rover Evoque, z czym to sie je?

Featured Replies

Napisano

Ktoś coś wie, jak to się spisuje? I co to za Diesle 2,2 190KM? Czyja to konstrukcja?

hmm.gif

Napisano

> Ktoś coś wie, jak to się spisuje? I co to za Diesle 2,2 190KM? Czyja to konstrukcja?

Jeździłem wersją 2.0 250km (może 240km już nie pamiętam) i nawet całkiem fajnie to jeździło, ale szału nie ma. Środek skóra full opcja, ale siedzenia twarde i średnio wygodne. Widoczność do tyłu mizerna.

Napisano

> Ktoś coś wie, jak to się spisuje? I co to za Diesle 2,2 190KM? Czyja to konstrukcja?

Słabo.

Byliśmy mocno zainteresowani ale znajomy diler LRa nas szybko odwiódł od pomysłu.

Napisano

> Słabo.

> Byliśmy mocno zainteresowani ale znajomy diler LRa nas szybko odwiódł od pomysłu.

a coś więcej, bo wiele pism w tym TG zachwycało się tym autem.

Napisano

> a coś więcej, bo wiele pism w tym TG zachwycało się tym autem.

Jak serwis mówi że nie mam kupować to nie kupuje, nawet jak na testach wygląda całkiem, całkiem.

Jednego LRa już mam wink.gif

Napisano

> Jak serwis mówi że nie mam kupować to nie kupuje, nawet jak na testach wygląda całkiem, całkiem.

> Jednego LRa już mam

ale ze względu na silniki czy co ?

Napisano

> ale ze względu na silniki czy co ?

Ze względu na ogólną awaryjność i brak związku wysokiej ceny z jakością samochodu i jego parametrami.

Za podobną kasę można kupić lepszy samochód, więc jak ktoś nie ma ciśnienia aby jeździć baby Rangem to może się dwa razy zastanowić.

Napisano

> Środek skóra full opcja, ale siedzenia twarde i średnio wygodne. Widoczność do

> tyłu mizerna.

Dla mnie największym rozczarowaniem w tym samochodzie były właśnie siedzenia. Twardość mi nie przeszkadzała - raczej ich kształt. Siedzenia śa po prosu niewygodne. Małe, dziwnie wyprofilowane. Chyba projektowali je na wychudzonego, niezbyt wysokiego anglika.

Napisano

> Jak serwis mówi że nie mam kupować to nie kupuje, nawet jak na testach wygląda całkiem, całkiem.

Czaję ok.gif ale ładny to jest waytogo.gif

> Jednego LRa już mam

zazdraszam wink.gif

Napisano

> Dla mnie największym rozczarowaniem w tym samochodzie były właśnie siedzenia. Twardość mi nie

> przeszkadzała - raczej ich kształt. Siedzenia śa po prosu niewygodne. Małe, dziwnie

> wyprofilowane. Chyba projektowali je na wychudzonego, niezbyt wysokiego anglika.

Wszystko po to zebys zamowil siedzenia sportowe smile.gif A te w opcji tanie nie sa grinser006.gif

Napisano

> Dla mnie największym rozczarowaniem w tym samochodzie były właśnie siedzenia. Twardość mi nie

> przeszkadzała - raczej ich kształt. Siedzenia śa po prosu niewygodne. Małe, dziwnie

> wyprofilowane. Chyba projektowali je na wychudzonego, niezbyt wysokiego anglika.

dokładnie, takie właśnie są te siedzenia...

btw. co do awaryjności auto którym jeździłem ma już 3 lata i nic się do tej pory z nim nie dzieje. Sam nakulałem nim z 20kkm

Napisano

> dokładnie, takie właśnie są te siedzenia...

> btw. co do awaryjności auto którym jeździłem ma już 3 lata i nic się do tej pory z nim nie dzieje.

> Sam nakulałem nim z 20kkm

Co za czasy. Ludzie się cieszą, ze w 3 letnim aucie nic się nie psuje yikes.gifhehe.gif

Napisano
  • Autor

Dziękuje wszystkim za info. Bardzo jestem ciekaw tego Diesla... Nikt nic nie wie czyja to konstrukcja?

Napisano

> Dziękuje wszystkim za info. Bardzo jestem ciekaw tego Diesla... Nikt nic nie wie czyja to

> konstrukcja?

Bym się spodziewał z Forda 2.2TDCI.

Napisano

wspierajcie polskee.. siedzenia w tym landku sa podgrzewane i ventylowane podzespołami z fabryki w Pruszkowie..

Napisano

> Bym się spodziewał z Forda 2.2TDCI.

2.2TDCi = 2.2HDi = 2.2 DI-D = 2.2JTD

tak w skrócie grinser006.gif

Napisano

> 2.2TDCi = 2.2HDi = 2.2 DI-D = 2.2JTD

> tak w skrócie

Ale w Fordzie o starej wersji 174KM mówili nieźle.

Napisano
  • Autor

> 2.2TDCi = 2.2HDi = 2.2 DI-D = 2.2JTD

> tak w skrócie

Czyli zuo?

Napisano

> Czyli zuo?

tego nie napisałem nono.gif... to tylko odpowiedź na pytanie o serducho.

Niech się użytkownicy wypowiedzą. W PSA tego full jest

Napisano

> dokładnie, takie właśnie są te siedzenia...

> btw. co do awaryjności auto którym jeździłem ma już 3 lata i nic się do tej pory z nim nie dzieje.

> Sam nakulałem nim z 20kkm

20 kkm to raptem dwie wymiany oleju. aż dziwne żeby coś się w ciągu tych kilometrów zepsuło smirk.gif

Napisano

> 20 kkm to raptem dwie wymiany oleju. aż dziwne żeby coś się w ciągu tych kilometrów zepsuło

Ja zrozumialem, ze auto ma wiecej, a tylko kolega 20kkm nakulal.