Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

trasa wawa - poznań

Featured Replies

Napisano

Panowie jak wygląda alternatywa dla Kulczykówki ? muszę dostać się pod Poznań miejscowość Mosina... ostatnio jechałem najdroższa autostradą w Polsce... teraz moze bym zaoszczędził to ~70 pln

macie jakieś propozycje ?

Napisano

> Panowie jak wygląda alternatywa dla Kulczykówki ? muszę dostać się pod Poznań miejscowość Mosina...

> ostatnio jechałem najdroższa autostradą w Polsce... teraz moze bym zaoszczędził to ~70 pln

> macie jakieś propozycje ?

Autostradą jest 1:30 szybciej niż DK92, także Twój wybór.

Napisano

> Autostradą jest 1:30 szybciej niż DK92, także Twój wybór.

To wychodzi mu 47 na godzinę zarobku-niezła godzinówka wink.gif

Napisano

> To wychodzi mu 47 na godzinę zarobku-niezła godzinówka

Z paliwem nawet więcej - pewnie spalanie będzie niższe z 1 litr.

Tyle że wystarczy że gdzieś się nadzieje na fotoradar lub suszarkę i cały zysk w plecy...

Napisano

> Z paliwem nawet więcej - pewnie spalanie będzie niższe z 1 litr.

> Tyle że wystarczy że gdzieś się nadzieje na fotoradar lub suszarkę i cały zysk w plecy...

Jak się nie spieszy. To radar nie straszny. ok.gif

Napisano

> Panowie jak wygląda alternatywa dla Kulczykówki ? muszę dostać się pod Poznań miejscowość Mosina...

> ostatnio jechałem najdroższa autostradą w Polsce... teraz moze bym zaoszczędził to ~70 pln

Wa - wa A2 do Strykowa gratis . Stryków - Konin A2 za 9,8 . Konin - Września to 17 pln . Z Wrześni starą drogą 92 kier Poznań. w okolicach Kostrzynia wjazd na S5 kier Poznań , świecko , potem A2 ( niepłatne).

Można całkowicie ominąć kulczykówkę - zjazd Konin drogą 25 , potem drogą 92 przez Słupcę , Wrześnię do wspomnianej wcześniej S5 .

Napisano

> Można całkowicie ominąć kulczykówkę - zjazd Konin drogą 25 , potem drogą 92 przez Słupcę , Wrześnię

> do wspomnianej wcześniej S5 .

może pociągnąć A2 dalej za Konin do węzła Sługocin (467) i tam dosłownie kilka km przez Wacławów można wskoczyć na dk92 przed Słupcą

Bramki są dopiero za Sługocinem.

Napisano
  • Autor

> Wa - wa A2 do Strykowa gratis . Stryków - Konin A2 za 9,8 . Konin - Września to 17 pln . Z Wrześni

> starą drogą 92 kier Poznań. w okolicach Kostrzynia wjazd na S5 kier Poznań , świecko , potem

> A2 ( niepłatne).

> Można całkowicie ominąć kulczykówkę - zjazd Konin drogą 25 , potem drogą 92 przez Słupcę , Wrześnię

> do wspomnianej wcześniej S5 .

dzięki za info - rozumiem że s5 jest bezpłatna ?

czas w jedną strone mam - w drugą będe leciał ze szczeniakiem więc chce dojechać jak najszybciej..

Napisano

> dzięki za info - rozumiem że s5 jest bezpłatna ?

> czas w jedną strone mam - w drugą będe leciał ze szczeniakiem więc chce dojechać jak najszybciej..

S5 bezpłatna, jedź jak Ci piter napisał w tej pierwszej wersji

Napisano

> może pociągnąć A2 dalej za Konin do węzła Sługocin (467) i tam dosłownie kilka km przez Wacławów można wskoczyć na dk92 przed Słupcą

> Bramki są dopiero za Sługocinem.

To jest chyba najlepsze rozwiązanie - omijasz najdroższe odcinki !

Napisano

pamiętaj o starym szoferskim przysłowiu - kto drogi skraca na noc do domu nie wraca grinser006.gif

Napisano

jak cie nie stać to jedź starą dwójką

nie rozumiem oszczędzania jak jedziesz raz na rok, co innego jak byś dojeżdżał z poz do waw codziennie do pracy na własny koszt hehe.gif

bez sensu takie kombinowanie