Napisano 14 Kwietnia 201511 lat > Zapomniałeś o 2.0 IDE. Akurat HPI to tez nie byl najbardziej udany silnik W PSA
Napisano 14 Kwietnia 201511 lat > To nie jest Nissan. a kto wymyślił ten silnik reno? byłem święci przekonany że to nissana
Napisano 14 Kwietnia 201511 lat > Ale to Nissan sam jesteś nissan, to reno z krwi i kości szybko się z tej głowicy wycofali
Napisano 14 Kwietnia 201511 lat > a kto wymyślił ten silnik reno? byłem święci przekonany że to nissana Silnik Nissana to jest w Lagunie 3.
Napisano 14 Kwietnia 201511 lat > sam jesteś nissan, to reno z krwi i kości > szybko się z tej głowicy wycofali
Napisano 14 Kwietnia 201511 lat > Silnik Nissana to jest w Lagunie 3. i tak go ominę przy kupnie kolejnego auta
Napisano 14 Kwietnia 201511 lat > i tak go ominę przy kupnie kolejnego auta A to dlaczego? Akurat ten silnik nie sprawia zadnych problemow Znalezienie sensownego 2.0T graniczy z cudem
Napisano 14 Kwietnia 201511 lat > Akurat HPI to tez nie byl najbardziej udany silnik W PSA Ale ile to było lat temu ??? 12 ? 15 ? Gdy NIKT tej technologi jeszcze nie próbował, a PSA poległo na kooperacji z dostawcami podzespołów, m.in. z firmy MARWEY dającej pompy HP. Niemniej ja złego słowa nie powiem, miałem 2 sztuki C5 I z HPi
Napisano 14 Kwietnia 201511 lat > Ale ile to było lat temu ??? 12 ? 15 ? > Gdy NIKT tej technologi jeszcze nie próbował, a PSA poległo na kooperacji z dostawcami podzespołów, > m.in. z firmy MARWEY dającej pompy HP. > Niemniej ja złego słowa nie powiem, miałem 2 sztuki C5 I z HPi Jasne, ze dawno... Ale nie zmienia to faktu, ze od czasu rodziny EW to praktycznie wszystkie kolejne silniki noPB w PSA sa niezbyt udane
Napisano 14 Kwietnia 201511 lat hmm... ale czekaj, po EW byly ET3 i EP6 oba silniki to nie byl autorski projekt PSA i byc moze dlatego nie dzialalo to tak jak powinno... Teraz na topie sa silniki z rodziny EB w wersji N/A jak rowniez T i one z tego co wiem problemow nie sprawiaja...
Napisano 14 Kwietnia 201511 lat > hmm... ale czekaj, po EW byly ET3 i EP6 oba silniki to nie byl autorski projekt PSA i byc moze > dlatego nie dzialalo to tak jak powinno... Teraz na topie sa silniki z rodziny EB w wersji N/A > jak rowniez T i one z tego co wiem problemow nie sprawiaja... A orientujesz sie moze, czy bedzie jakis silnik z tej serii o pojemnosci wiekszej niz 1.2?
Napisano 14 Kwietnia 201511 lat > niestety, downsizing pełną gembą.... Widzialem, ze nawet do 3008 zaczynaja montowac to 1.2T
Napisano 14 Kwietnia 201511 lat nie wiem ile w tym prawdy bedzie, ale jest szansa ze motor ten zagosci rowniez w 5008
Napisano 14 Kwietnia 201511 lat > Znalezienie sensownego 2.0T graniczy z cudem Owszem ale .... mój pierwszy typ kolejnego auta lub mniejsza zabawka mniejsza popierdółka lub duża zabawka
Napisano 14 Kwietnia 201511 lat > A to dlaczego? > Akurat ten silnik nie sprawia zadnych problemow ale nie nadaje się za bardzo pod LPG
Napisano 14 Kwietnia 201511 lat Są różne typy klientów i mechaników, nie zapomnę klienta u nas z Audi A8 wolał wymieniać silniki niż rozrząd dopiero przy 3 naprawie zdecydował się zrobić rozrząd. W zamiarze miało być taniej a wyszło jak zawsze.....
Napisano 16 Kwietnia 201511 lat > Stara Xsara Picasso wygląda jakby ją ktoś zjadł i wys.....)) Z drugiej strony jak ktoś nie załapał się na czasy Daewoo Tico to zawsze może sobie kupić Scenica II Design a'la żelazko też nie wszystkim pasuje ...