Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opony chevi lacetti 1.8 hb co wybrać??

Featured Replies

Napisano

Jakie opony polecacie chodzi o firmę i profil gdyż oryginalne 195/55/R15 są dość drogie

Napisano

> Jakie opony polecacie chodzi o firmę i profil gdyż oryginalne 195/55/R15 są dość drogie

195/60

Stosuję i polecam. Większy wybór, tańsze, i wygodniej się jeździ. Dodatkowo na profilu 55 skrzywiłem 2 felgi po wpadnięciu w duże dziury. Na profilu 60 nic takiego się nie dzieje.

Napisano

Niestety jak masz z tylu nadkola będą one przy obciążeniu i na dziurach obcierac

Napisano

> Niestety jak masz z tylu nadkola będą one przy obciążeniu i na dziurach obcierac

Nic takiego się nigdy nie zdarzyło. To raptem 1cm różnicy na promieniu. Nie przesadzaj.

Napisano

> Niestety jak masz z tylu nadkola będą one przy obciążeniu i na dziurach obcierac

Chyba masz felgi z niewłaściwym ET.

Przy 195/65R15 z tyłu nigdy nic nie dotyka, jest jeszcze spory zapas przy dużym obciążeniu. cool.gif

Napisano

> Chyba masz felgi z niewłaściwym ET.

> Przy 195/65R15 z tyłu nigdy nic nie dotyka, jest jeszcze spory zapas przy dużym obciążeniu.

Potwierdzam, mam 215/55/16 i nic nie obciera

Napisano

> Potwierdzam, mam 215/55/16 i nic nie obciera

Z przodu też nie??

Na 205/55/16 obcierało z przodu przy skręcie. Felgi z Evandy + odpowiednie dystanse.

Napisano

> Z przodu też nie??

> Na 205/55/16 obcierało z przodu przy skręcie. Felgi z Evandy + odpowiednie dystanse.

Sorki błąd sie wkradł 205 a nie 215, jeszcze nic nie obtarło nawet przy zawracaniu na maksymalnym skrecie, felgi nie oryginalne, brak dystansów ale nie wiem jakie et, zdjęcia w wątku niżej

Napisano

> Potwierdzam, mam 215/55/16 i nic nie obciera

mam oryginalne felgi alu i opony 55 jednak na zapacie mam oryginalna felge stalowa i profil wyzszy i po obciazeniu obciera na dzirach to zapaswe o nadnola a bylo zalkadane z tylu a no tak z przodu niema problemu z obcieraniem

Napisano

> mam oryginalne felgi alu i opony 55 jednak na zapacie mam oryginalna felge stalowa i profil wyzszy

> i po obciazeniu obciera na dzirach to zapaswe o nadnola a bylo zalkadane z tylu a no tak z

> przodu niema problemu z obcieraniem

To nie jest problem opon tylko kiepskich nadkoli.

Też nie mogłem dostać nadkoli od dobrego producenta i założyłem jakiś badziew ale 10min pracy z opalarką i nic nie obciera.

Napisano

> To nie jest problem opon tylko kiepskich nadkoli.

> Też nie mogłem dostać nadkoli od dobrego producenta i założyłem jakiś badziew ale 10min pracy z

> opalarką i nic nie obciera.

moze ale moje sa oryginalne zalozone we francji od nowosci troche juz byly zmeczone ale dzialaja do dzis