Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Część z(n)amienna

Featured Replies

Napisano

Hejka,

mam sobie w aucie część zamienna o numerze 55201775. Takiej części w ePer w ogóle nie ma blush.gif da się takie cudo w ogóle kupić?

Napisano

> Hejka,

> mam sobie w aucie część zamienna o numerze 55201775. Takiej części w ePer w ogóle nie ma da się

> takie cudo w ogóle kupić?

a so to jest?

Napisano
  • Autor

> a so to jest?

Osłona przewodow cewek zaplonowych w 1.4 16v w GP wink.gif, zeby bylo smieszniej to w starych 1.4 16v tego nie bylo zlosnik.gif

Napisano

> Osłona przewodow cewek zaplonowych w 1.4 16v w GP , zeby bylo smieszniej to w starych 1.4 16v tego

> nie bylo

po mojemu:

1. źle odpisałeś nr

2. to nie jest nr kat., choć początek się zgadza i ilość cyfr

Nawet jak coś takiego było i zostało wycofane to powinna być taka pozycja w eperze, jako produkt wycofany bez możliwości zastąpienia.

Poka foto tego.

Napisano
  • Autor

Nie wiem, czy cos bedzie widac. Co ciekawe pytalem goscia na allegro o wiazke tjeta, tam tez byl jakis dziwny numer spineyes.gif

post-9420-14352530846351_thumb.jpg

Napisano

> Nie wiem, czy cos bedzie widac. Co ciekawe pytalem goscia na allegro o wiazke tjeta, tam tez byl

> jakis dziwny numer

cokolwiek to jest i nie wiedzieć czem ma nr kat, to pewnie występuje razem przewodami (dla 1.4 16V była jakaś zmiana dla przewodów w październiku 2008)

A co do t-jeta, to wiązki sa inne niż do zwykłego

Napisano
  • Autor

> cokolwiek to jest i nie wiedzieć czem ma nr kat, to pewnie występuje razem przewodami (dla 1.4 16V

> była jakaś zmiana dla przewodów w październiku 2008)

> A co do t-jeta, to wiązki sa inne niż do zwykłego

Hehe, no wlasnie w tjet jest podobna oslona i tez ma "nr katalogowy". Z ciekawosci podjade jutro do aso i zapytam, czy moga taka zamowic wink.gif, ale pewnie nie frown.gif

Napisano

> Hehe, no wlasnie w tjet jest podobna oslona i tez ma "nr katalogowy". Z ciekawosci podjade jutro do

> aso i zapytam, czy moga taka zamowic , ale pewnie nie

jak nie zapomnę, to zakukam jutro pod machę zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> jak nie zapomnę, to zakukam jutro pod machę

Zaczynam sie domyslac, 55201 wskazuje w ePer rysunek wiazki zaplonu silnika. 775 to jeszcze nie wiem zlosnik.gif

Napisano

> Zaczynam sie domyslac, 55201 wskazuje w ePer rysunek wiazki zaplonu silnika. 775 to jeszcze nie

> wiem

Chodzi o 55217782 (nr 9 na fotce)?

1c257996d163869em.png

Napisano
  • Autor

> Chodzi o 55217782 (nr 9 na fotce)?

Nie, przynajmniej na tej rycinie jest to cos innego.

Napisano
zajrzałem, ale nie u mnie nie widać nigdzie żadnego numeru, może jakbym obudowę zdjął, to by coś się znalazło
Napisano

> Hejka,

> mam sobie w aucie część zamienna o numerze 55201775. Takiej części w ePer w ogóle nie ma da się

> takie cudo w ogóle kupić?

Wg mnie będzie to element całej wiązki 55204926

Nie kopałem głęboko na allegro ale zapytaj tutaj

http://allegro.pl/cewka-zaplonowa-fiat-500-grande-punto-1-4-16v-i5082680354.html

Napisano
  • Autor

> Wg mnie będzie to element całej wiązki 55204926

To na nową się na pewno nie skuszę zlosnik.gif

Napisano

> To na nową się na pewno nie skuszę

Bo rozumiem, że chodzi Ci o ten plastik, który trzyma 4 kostki do fajkocewek i przykręcony jest do kolektora śrubą na klucz 13mm ?

Napisano
  • Autor

> Bo rozumiem, że chodzi Ci o ten plastik, który trzyma 4 kostki do fajkocewek i przykręcony jest do

> kolektora śrubą na klucz 13mm ?

ok.gif Dokladnie ta, cos mnie podkusilo, zeby to otworzyc i mi sie kawalek ulamal zlosnik.gif ostatecznie kupie na allegro uzywana za 100, bede miec w zapasie tez te kostki do cewek hehe.gifzlosnik.gif

Napisano

> Dokladnie ta, cos mnie podkusilo, zeby to otworzyc i mi sie kawalek ulamal ostatecznie kupie na

> allegro uzywana za 100

http://allegro.pl/fiat-grande-punto-abarth-1-4-16v-wiazka-na-silnik-i5064682527.html - tą?

Trochę drogo jak za kawałek plastiku crazy.gif Ale rozumiem Cię doskonale zlosnik.gif

Niestety te plastiki pod maską są "przegrzane" i z czasem strasznie kruche. frown.gif

Nie da rady skleić?

> , bede miec w zapasie tez te kostki do cewek

Które znając życie do niczego Ci się nie przydadzą hehe.gif

Napisano
  • Autor

> http://allegro.pl/fiat-grande-punto-abarth-1-4-16v-wiazka-na-silnik-i5064682527.html - tą?

> Trochę drogo jak za kawałek plastiku Ale rozumiem Cię doskonale

> Niestety te plastiki pod maską są "przegrzane" i z czasem strasznie kruche.

> Nie da rady skleić?

Pekl w sumie tak, ze w niczym to nie przeszkadza. Czesc z tjet ma podobno inny numer, taki mi przynajmniej podal sprzedawca zlosnik.gif

> Które znając życie do niczego Ci się nie przydadzą

O przepraszam blokade zatrzasku wiazki tez ulamalem hehe.gif, nowy wtyk 75zl zlosnik.gif

Napisano

> O przepraszam blokade zatrzasku wiazki tez ulamalem , nowy wtyk 75zl

hehe.gif zdolnyś grinser006.gif a zaglądałeś tam, bo....? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> zdolnyś a zaglądałeś tam, bo....?

Myslalem, ze bedzie latwiej wtyczki wyjac, a to sie wszyskto lamie w rekach blush.gif

hehe.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Myslalem, ze bedzie latwiej wtyczki wyjac, a to sie wszyskto lamie w rekach

Jaki masz przebieg w tym Grande?

Napisano
  • Autor

> Jaki masz przebieg w tym Grande?

Niecale 100tkm zlosnik.gif, srednia preskosc z zycia auta 30km/h, a dlaczego pytasz? zlosnik.gif