Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Usuńcie 6 mln martwych dusz"

Featured Replies

Napisano

> Tak samo nie widziałem od daaaawna Poloneza.

Dla odmiany widuję peloponeza prawie codziennie - sąsiad z drzwi obok ma... grinser006.gif

Napisano

> Nie widuję. Ale skoro sporo tego widzisz, to niech Ci będzie

Nie napisałem że "sporo", a trochę. Pewnie się zdziwisz, ale nawet w Czechach widziałem w normalnej eksploatacji Maluchy, Wartburgi i stare Skody - np. MB1000. Nie jest tego dużo, ale trochę jest. Jakiś czas temu nawet fotki wrzucałem hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

> Głównie jeżdżę po Krakowie i autostradami, więc Maluchów nie widuję już od dawna. Pewnie na ścianie

> wschodniej i na wioskach jeszcze tego trochę jeździ... Ale ja nie widuję jakoś, bo tam nie

> bywam. Tak samo nie widziałem od daaaawna Poloneza.

Poloneza widziałem ostatni raz dzisiaj. Ogólnie, sporo jeszcze ich jeździ.

Napisano

> Ostatnio widziałem Malucha jak byłem w Lanckoronie parę miesięcy temu Zadbany był i na żółtych

> blachach. A tak żeby ktoś jeździł tym normalnie... chyba już nikt nie używa tego czegoś.

A w Gliwicach jeździ ich trochę i w różnym stanie i roczniku. Nie jakoś dużo, ale praktycznie co dziennie jakiegoś widuję na mieście, a nie jeżdżę jakoś strasznie dużo.

To przemieszczenia się przez miasto z punktu A do B wystarczy, a i zaparkować stosunkowo łatwo

Napisano

> Ostatnio widziałem Malucha jak byłem w Lanckoronie parę miesięcy temu Zadbany był i na żółtych

> blachach. A tak żeby ktoś jeździł tym normalnie... chyba już nikt nie używa tego czegoś.

Sąsiad ma dwa, obydwa sprawne, parkuje pod blokiem. Jeździ nimi na zmianę. W garażu trzyma e91 320d na weekendy zlosnik.gif